günaydınnnnnnnn millet......
tünaydın kadercimm.. nasılsın bakalım görmeyeli. gece pc hep eşimdeydi giremedim nete ama kimseler yokmuş sanırım :44:
çok güzel bi güüüünnn
iyiyim canım seni sormayalı,,,regl oldum,bu halimle evi süpürdüm sildim,karnım ağrıyoo,:84:
güzel bi gün evet ,ama yarın burda hava kapalı olcakmışş,,,
işte bu benimevli mutlu cocuksuzzzzzz
Ben de burdayım ama hiç ii değilim
kızlar çoook mutluyum iş buldum iş...:87:
benim için dua edin ne olur. inş. hayırlısı olur bu iş benim için.
süpperrrrrrrrrrrrr bi haberr bu canımm,hayırlı olsun,ne iş yapacan pekii,,,
inşlhhh hakkında hayırlısı olur canımmmmmmmmmm,dualarım seninleee
yok tatlım devlet hastanesine gittim ama hepsını yapamadılar, kalanlarıda kartal yavuz selımde yaptırdımsağolun kızlarrr,,,
güllü ama hala olmadım ,sökülmedi daha,,,önce eşim mi gitseydi güllü ne dersin ,,,ona randevu alayım,,,
güllü dünde sordum ama görmedin sanırım,marmaraya mı sen gidicen testler içinn
canımmmmmmmmmmben geldimmmmmm,nerdesiniz kızlarrr
güllü dr den gelmedin mi halaaaaa
işte bu benimevli mutlu cocuksuzzzzzz
kızlar çoook mutluyum iş buldum iş...:87:
benim için dua edin ne olur. inş. hayırlısı olur bu iş benim için.
yok tatlım devlet hastanesine gittim ama hepsını yapamadılar, kalanlarıda kartal yavuz selımde yaptırdım
canımmmmmmmmmmdün kan testlerimi yaptırdım bugunde tüp bebek merkezine gıttık eşimin sonuçları güzel çıktı, inşallah doktorumuz umutlu:81: veeeeeeeee tedavıye başladıkkkkk, bende muayene oldum doktorum yumurtalıkların nefissss dedi eğer eşinde sperm bulunursa çok güzel olucak herşey dedi, bana folik asit ve vitamin hapları verdi, eşimede doktoru hormonlarını dengeliycek ve vitamın hapları verdi resmen tedavıye başladık eğer bi aksilik olmaz rapor işinde haziran dakı adetımle başlıyoruz önce benden yumoşşlarımı alcaklar sonrada eşimi ameleiyata alıp sperm arıycaklar bulurlarsa inşallllaaahhhh hemen transferr yani temuzzda hamişş olabılırım hersey yolunda gıderse
hoşgeldın canım aramıza
yani güllü alttan muayene mi etti dr senii,,,yumoşlara bakmak içinnn ,ee heralde yani demiii,,,
adetliyken nasıl muayene oldun kızzz,,,,kan testi sonucun nasıll,
sen niye marmara da yaptırmadın,ben oraya gidecem de,sence iyi değilmiki:26:
sağol canım benim bende çokk mutlu oldum bugunn
canım evet doktorum alttan ultrasonla muayene etti, bende hazırlıksızım dedım adetlıyım dedım ama olsun dedı önemlı degıl zaten tedavıyede adetlıyken başlıycaz oyuzden bosuna okadar yolu gıdıp gelme dıye ıkna ettı hemsırecanım keşke marmarada yaptırsaydım kan testlerımı cok pısman oldumm ama sonradan randevu alamadım sen oraya gıt mutlaka
hımmm,anladım canım,sonuçlar nezaman çıkcakk,,,,bende oraya gidicemde 19 mayıs resmi tatil,ama hastaneler açıktır demi yaniiiii,,,,eşimde bi tek ogün müsait bakalımm,perşembeye hallederiz inşlhh
bana da çoğusu diyo ki önce eşin bakılsın,sen ona göre git diyolar,ama bende şaştım kladım,aklımda klamsın diye gideyim diyorum
sonucların bazılarını aldım ıyı cıktı cok şükürr, diğerlerinide yarın alıcam canım
doktorum zaten yumurtalıklarıma nefiss dedi
canımmm sen benı dınle yaptır testlerını sadece kan verıcen okadar, bak ben keske yaptırsaymısım sımdı elım ayağım dolaştı resmen, eşinede all halledin canınm sen genede bi sor ıstersen açıkmı polıkınlıkler ve hemen almaya bak dolmuştur bıle belkı:26:
prolaktinden korkuyoduk en çok ,temiz çıkmasına sevindim canım,yoksa zaman kaybı olacaktı,,,
aradım hastaneyi 19 mayısta kapalı olcakmışşşş
evet canım çok şükür prolaktinim normall
ozaman bi sonraki güne al mutlaka:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?