Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

tünaydın kadercimm.. nasılsın bakalım görmeyeli. gece pc hep eşimdeydi giremedim nete ama kimseler yokmuş sanırım :44:

çok güzel bi güüüünnn

iyiyim canım seni sormayalı,,,regl oldum,bu halimle evi süpürdüm sildim,karnım ağrıyoo,:84:
güzel bi gün evet ,ama yarın burda hava kapalı olcakmışş,,,

iyiyim canım seni sormayalı,,,regl oldum,bu halimle evi süpürdüm sildim,karnım ağrıyoo,:84:
güzel bi gün evet ,ama yarın burda hava kapalı olcakmışş,,,

ah canım kıyamam. geçmiş olsun hadi. geçer inş. ağrın da. bende iyiyim işte bende bugün dinlendim pek iş yapmadım desem yeri. tatlı krizine girdim dün evde de tatlı yoktu bugün alman pastası yapayım dedim. ögleden sonra hep mutfaktaydım

işte bu benim evli mutlu cocuksuzzzzzz

merhaba ayşe hoşgeldin aramıza.

kızlar çoook mutluyum iş buldum iş...:87:

benim için dua edin ne olur. inş. hayırlısı olur bu iş benim için.

Son düzenleme:
kızlar çoook mutluyum iş buldum iş...:87:

benim için dua edin ne olur. inş. hayırlısı olur bu iş benim için.

süpperrrrrrrrrrrrr bi haberr bu canımm,hayırlı olsun,ne iş yapacan pekii,,,
inşlhhh hakkında hayırlısı olur canımmmmmmmmmm,dualarım seninleee

süpperrrrrrrrrrrrr bi haberr bu canımm,hayırlı olsun,ne iş yapacan pekii,,,
inşlhhh hakkında hayırlısı olur canımmmmmmmmmm,dualarım seninleee

evet canım ya süper bi haber. artık umudumu yitirmiştim. 2 3 hafta oluyordu cv mi göndereli. baktım ses çıkmadı herhlade olmayacak dedim. ama bugün konuştuk görüştük cv gönderdiğim kişiyle. yarın iş ortamına bakmaya gideceğim. beğenirsem ortamı olacak inş. ayyy valla çok sevinçliyim. sağol duaların için canım ya. inş. hakkımda hayırlısı olur.

valla tam olarak yarın öğreneceğim ne işi yapacağımı anlattı ama evrak işleri genel olarak.. inş. yapabilirim.

yok tatlım devlet hastanesine gittim ama hepsını yapamadılar, kalanlarıda kartal yavuz selımde yaptırdım
ben geldimmmmmm,nerdesiniz kızlarrr
güllü dr den gelmedin mi halaaaaa
canımmmmmmmmmm dün kan testlerimi yaptırdım bugunde tüp bebek merkezine gıttık eşimin sonuçları güzel çıktı, inşallah doktorumuz umutlu:81: veeeeeeeee tedavıye başladıkkkkk, bende muayene oldum doktorum yumurtalıkların nefissss dedi eğer eşinde sperm bulunursa çok güzel olucak herşey dedi, bana folik asit ve vitamin hapları verdi, eşimede doktoru hormonlarını dengeliycek ve vitamın hapları verdi resmen tedavıye başladık eğer bi aksilik olmaz rapor işinde haziran dakı adetımle başlıyoruz önce benden yumoşşlarımı alcaklar sonrada eşimi ameleiyata alıp sperm arıycaklar bulurlarsa inşallllaaahhhh hemen transferr yani temuzzda hamişş olabılırım hersey yolunda gıderse
işte bu benim evli mutlu cocuksuzzzzzz

hoşgeldın canım aramıza

ayyy canım nasıl sevindim anlatamam,,,,çok şükür herşey yolunda ne güzel,inşlh hep böle devam ederrr,,,,ayyy temmuzda hamiş mi olucan n,,,güllü heyecan bastııııı,,,ayyy hadi inşlhhh
rabbim güldür yüzümüzü,,,:82::81:
bende adetin 3. günü 19 mayısa denk geliyo,19 mayısta marmara üni,has. açıkmıdır kız,bende gidip yaptırayım testlerimiii:2::26:

yani güllü alttan muayene mi etti dr senii,,,yumoşlara bakmak içinnn ,ee heralde yani demiii,,,
adetliyken nasıl muayene oldun kızzz,,,,kan testi sonucun nasıll,
sen niye marmara da yaptırmadın,ben oraya gidecem de,sence iyi değilmiki:26:

sağol canım benim bende çokk mutlu oldum bugunn

canım evet doktorum alttan ultrasonla muayene etti, bende hazırlıksızım dedım adetlıyım dedım ama olsun dedı önemlı degıl zaten tedavıyede adetlıyken başlıycaz oyuzden bosuna okadar yolu gıdıp gelme dıye ıkna ettı hemsıre canım keşke marmarada yaptırsaydım kan testlerımı cok pısman oldumm ama sonradan randevu alamadım sen oraya gıt mutlaka

19 mayıs resmi tatil canım olmaya bilir ama 4. gunde yaptırabılırmişsin ben panik yapınca doktor öle dedi ozaman al mutlaka ama bı sor ıstersen belkı 19 mayıstada acık olabılır

hımmm,anladım canım,sonuçlar nezaman çıkcakk,,,,bende oraya gidicemde 19 mayıs resmi tatil,ama hastaneler açıktır demi yaniiiii,,,,eşimde bi tek ogün müsait bakalımm,perşembeye hallederiz inşlhh
bana da çoğusu diyo ki önce eşin bakılsın,sen ona göre git diyolar,ama bende şaştım kladım,aklımda klamsın diye gideyim diyorum

sonucların bazılarını aldım ıyı cıktı cok şükürr, diğerlerinide yarın alıcam canım
doktorum zaten yumurtalıklarıma nefiss dedi

canımmm sen benı dınle yaptır testlerını sadece kan verıcen okadar, bak ben keske yaptırsaymısım sımdı elım ayağım dolaştı resmen, eşinede all halledin canınm sen genede bi sor ıstersen açıkmı polıkınlıkler ve hemen almaya bak dolmuştur bıle belkı:26:

prolaktinden korkuyoduk en çok ,temiz çıkmasına sevindim canım,yoksa zaman kaybı olacaktı,,,
aradım hastaneyi 19 mayısta kapalı olcakmışşşş

prolaktinden korkuyoduk en çok ,temiz çıkmasına sevindim canım,yoksa zaman kaybı olacaktı,,,
aradım hastaneyi 19 mayısta kapalı olcakmışşşş

evet canım çok şükür prolaktinim normall

ozaman bi sonraki güne al mutlaka:26:

evet canım çok şükür prolaktinim normall

ozaman bi sonraki güne al mutlaka:26:

ya güllü ,şimdi baktım eşim için yarın sabah 8.20 ile 13.00 arası üroloji randevu açık
ama eşim 12 de iş yerinde olmak zorunda,,
şimdi diyelimki hastaneye gitti,9 da hemen sıra geliyomu,işleyiş nasıl oluyo,senin kociş hemen gider gitmez ,sıra alabilmişmiydii,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…