tabi ne demek ben 22 yaşındayım muğla da yaşıyorum 8aylık evliyim daha.5aydır bebek düşünüyoruz işte ama olmuyo
Hoş bulduk tşklr :) nasılsınız
Evli mutlu çoçuksuz evet bu benim =)
SELAMLAR HERKEZE..
daha yeni başlamışsınız canım sakın umutsuzluga kapılma. en az bi sene denemeden umutsuz olma. Rabbim inş. gönlüne göre verir. bende 10 aydır evliyim 3 aydır düşünmeye başladık bebek. ama bak benimde olmadı daha. her ay belki regl olmam diye bakıyom ama yok görüyorum yine kırmızıyıolsun sakın üzülme daha yaşında çok ilerde değil. olur daha. hep olmazsa da tıp ilerledi. allah her isteyene versin. aratmasın in:97:ş.
evet yeni ama insan hemen olsun istiyo.ben bide çok sabırsızım yaaaa.inşallah inşallah AMİNNNNNN
evet hak veriyorum sana bende öyleyim sabırsızım ama olsun bekle. pes etme işte. bende geçen doktora gittim bebek düşünüyorum herşeyim normal mi diye kontrol ettirmeye geldim dedim. kan testi birde ultrason çektirdi. sonuçlar normalmiş. ters bişey yok dedi. folik asit falan verdi. kullanıyorum bakalım. ama benim regl dönemimde kan pıhtılaşması oluyordu son 2 3 aydır yani tam çözülmüyodu onu da söyledim bi tane daha ilaç verdi bakalım kullandım bitti o bu ay ne olacak çok merak ediyorum. inş. hamile kalırım da başka ilaçlara başlarım he he
saols cnmm hepımıse ,inşaaalahhiyiyim canım iyi gidiyo?
yok ebrucum yok. valla dinlendim he
merhaba hoşgeldin aramıza.. inş. seninde bebişin olur. umudunu kaybetme.. allah gönlüne göre versin..hepimize inş.
prolaktin yüksekliği hamileliği zorlaştıyor ama yine de hamile kalınma şansı varmıdır acaba biliyor musun
saols cnmm hepımıse ,inşaaalahh
senın mı yuksek cnm..öleymıs ama bnm tanıdıgım 2 kişi var bebek emsırırken hamıs kaldılarrrr..yane proplaktınlerı yuksekkenn..allahım yazdıysa her sekılde olurr..tabee bıuslerrr önlemımızı alalımmm muayene olupp ilaçlarımzıı kullanalımmm..dua edelımm....
inşallahh folik asiti ne için kullanıyorsunn
yok yarın kan testi yaptırmayı düşünüyordum ama vazgeçtim kızrmızı lar gelecek gibi
yarın bnmde reglımın günüüü..bgune kdr umdum vardı..hamısmıyımkı dıee..ama sanmıomm..bn saten sorunluyumm yumurtaa yetmeslğivrrr...tup bbk bılem tutmadııı...ahh hamiş olsakk eyluuu:78:
Evli mutlu çoçuksuz evet bu benim =)
SELAMLAR HERKEZE..
valla bende bilmyorum baktım netten sanırım bebek olursa diye herhalde gelişimiyle ilgili bi ilaç. öyle hatırlıyorum yani. dur tekrar bakayım unuttum :44:
Folik Asit Nedir ve Hamilelikte Folik Asit Alımı Hakkında Bilgiler bak buldum bi yerde linlke tıkla..
bugün kan testi yaptırcaktım ama gitmedim yarın adet günüm eğer ki gelmezse öle gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?