bwnimde adet bitiiii balım yaa bende aynı çalışmalara devam ediyoruzzzzzz
oyyytttttt hadi canım inşlhhh,ozaman incire başla hemen,,,
önemli değil canım olur arada öyleben yaptım canım yemekleri. özendirdiysem kusura bakma ya valla aklıma gelmedi. sen hamile değilsin demi. bende inş. hamileyimdir de ondandır iştahsızlıgım
yok cannmm afiyet olsunn bakma bana sen azcık pis bogazım tipik terazii:))deilim dilek hamile
sen bence hamilesin içme dogdu:))
ayy hadi dilek inşl hamişsindir,bari sen bekleme,daha yeni başladın çalışmalara,şurda 2 ay olmuş daha,hadi inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bakacaz bakalım inş. ya çalışmalara başlayalı nerdeyse 3 ay oluyo ay sonunda olmam gerek regl bakalım takip ediyorum. ama hiç zaman geçmiyo be. ne uzun geldi bu ay bana
kızz onu keçi boynuzunlaa desteklicekmişin yoksa bi işe yaramıyormuşoyyytttttt hadi canım inşlhhh,ozaman incire başla hemen,,,
kızlar ben çıkıyorumm yemek koyum ocaga gene görüşürüzzz öptümmmmmm
bakacaz bakalım inş. ya çalışmalara başlayalı nerdeyse 3 ay oluyo ay sonunda olmam gerek regl bakalım takip ediyorum. ama hiç zaman geçmiyo be. ne uzun geldi bu ay bana
hiçç takılma sen boşver,ne zaman gelirse gelsin,kafaya takmaa,,,düşünürsen adeti beklemek çok uzun sürüyo yoksaa
kızz onu keçi boynuzunlaa desteklicekmişin yoksa bi işe yaramıyormuş
kızlar ben çıkıyorumm yemek koyum ocaga gene görüşürüzzz öptümmmmmm
neyiiiiii,incir kürünümü,,,,eşinede kendinede k. boynuzu kaynat için anacımm ozaman
ok tatlım,ben daha yemek yaptığım yok,pazara gidilecekk,ben burda çene çalıyommmm
hiçç takılma sen boşver,ne zaman gelirse gelsin,kafaya takmaa,,,düşünürsen adeti beklemek çok uzun sürüyo yoksaa
ay evet ya gerçekten öyle. bekleyince zaman geçmiyo ama bu aralar evde yalnızım ya kayınvalidemler yok ondan böyle oldum ben alıştım galiba onlara önceki aylarda anlamamıştım zaman çok çabuk geçmişti. neyse hayırlısı olsun er yada geç gelir bi bebiş de bize herhalde. allah hayırlı evlatlar versin hepimize
bende çıkayım dilekçimm görüşürüzz sonnra yinee
selam ben yeni üyeevli mutlu cocuksuz biri olarak başlık dikkatimi çekti atladım hemen
teşekkürler dilek.bakalım artıkın ben de buralıyımama daha forumun acemisiyim:)
kızlar nasılsınız?
baya olmuştu girmeyeli..nasılsın dilekçim napıyosun?diğer arkadaslarda hoşgelmişler...
Kızlar ben bugün katıldım aranıza.daha önce böyle bi siteye üye olmamıstım hıc 3 4 tane cevap yazdım ama kimse beni tınmıyorr
insallah hayirli sonuclarla gelirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?