Evli,Mutlu,Huzurlu Bizim Evimiz...

mutluluğunu ve heyecanını çok iyi anlıyorum cnm.Allah huzurunuzu bozmasın.bir ömür boyu mutluluklar.döşenmiş haliyle evinin tüm detaylarını bekliyorum...

Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin darısı başımıza tezzz zamanda :)

amin canım daha iyileri ile inşallah bende seninkini görürüm

iyi günlerde kullanın canım

teşekkür ederimmm :2:

mutluluğunu ve heyecanını çok iyi anlıyorum cnm.Allah huzurunuzu bozmasın.bir ömür boyu mutluluklar.döşenmiş haliyle evinin tüm detaylarını bekliyorum...

:89::89::89::89: inşallah canım öyle de paylaşırım

Oyyy gülee gülee oturr spaydimmm, yerleşmiş halini görmekk istiyorum bir an önceeee :92:

çoook mutlu kıskandıracak günler yaşayın canım allah hevesinizi hiç bir zaman kursağınızda bırakmasın

Canım güle otur evinde, ben zaten temizlik yapılmamış halinide sevmiştim.
Mobilyalı ve tam yerleştirilmiş evini görmek için sabırsızlanıyorum.
Klozet kapağınız tanıdık geldi anneminkine benziyor.
Bizimki kareliydi, memnun kalmadık bunu aldık. ( Bağlantıları çabuk kırılıyor. )
Fişini kaybetme sakın, garanti süresince yenisiyle değiştiriyorlar.

teşekkür ederim canım. sende istanbuldaydın sanırım yakın olsak keşke
eklediğin resimleri işyerinden göremiyorum yaaa fişine bakarım saklarım canım teşekkür ederim.bilgi verdiğin için

teşekkür ederim canım. sende istanbuldaydın sanırım yakın olsak keşke
eklediğin resimleri işyerinden göremiyorum yaaa fişine bakarım saklarım canım teşekkür ederim.bilgi verdiğin için

Canım bende Çıksalındanım hatta :)
İnşallah bir gün evlerimize misafir oluruz.

Benden sana minicik bir öneri hemen herşeyin fişini garanti belgesini sakla.
Bizim küçük bir kutumuz var bunun için. ( Ayakkabı kutusunu bile folyoyla kaplayıp kullanabilirsin )
Sorun olduğunda belgelerinle çözümlendirmen çoook kolay oluyor.

Sevgiler...

Canım ne güzel maaşallahh.. anılarımı canlardırdın valla. ben de şuan oturduğum evi 3 yıl önce çeyizlerim gelmeden temizliğini yaparken nasıl heyecanlıydım Rabbim bu yuvayı hep aşkınızla donatmanızı nasip etsin

yakınız canım bende sütlüce-bademlik işte inşallah canım çok sevinirim
dün kayınpederim dosya almış içinde 20*30 tane şeffaf dosya var ona koyacağız aklımızdaydı zaten
iyi oldu :82::82::82:

amin canım inşallah ne güzel baksana anıların tazelendi

valla öyle oldu kuzum.. bende de evlilik değil ama yeni ev heyecanı var malum. Ama burası ilk göz ağrım olduğu için eşyaları toparlarken bir yandan da içim buruk hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…