Evli,Mutlu,Huzurlu Bizim Evimiz...

valla öyle oldu kuzum.. bende de evlilik değil ama yeni ev heyecanı var malum. Ama burası ilk göz ağrım olduğu için eşyaları toparlarken bir yandan da içim buruk hani

OLSUN canım kendi eviniz olacak yine alışırsın nerede oturcaksın ne zaman taşınıyrsun belli mi?

Yok canım ben göevimiz nedeniyle Konya'dayım
Ama Konya'ya da beklerim evime nasip olursa buyur gel..

üzüldüm bak heeee neyse belki yeriniz değişir gelirsiniz istanbula
her zaman beklerim bende canım.. artık yerimi yurdumu biliyorsunuz
belki canım bizimde o tarafa gelmemiz gerekir gelirim tabiki

canım hayırlı ugurlu olsun ıns guzel gunlerde oturursun cici evınde bızede bol bol mutluluk pozları gonderırsın ıns son durum nedır ceyızlerın daha yerleşmedı heralde nasıl heyecan koşturmaca bu telaşelerle aran nasıl emınım kı cok duygusalda bı donemdesındır hem mutluluk hem hüzün
canım hanı sana fıkır olsun dıye söylüyorum daha ceyızlerın anne evınden cıkmadıysa onlarıda koyarmısın fotolarını bıde onlara bakardık :))

Teşekkür ederim canım. amin inşallah bide böyle topic açmıştım. bakabilirsin açtığım konularda da tüm detaylara ulaşabilirsin :80::80::80:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/341997-sipaydi-kendine-ait-dunyasi.html

şuan oturduğum eve yakın yine canım.. bu ay sonu bitecekmiş ev, müteahhit öyle diyor bakalım:) zaten fazla birşey kalmadı..

az kalmış canım hadi hayırlısı olsun seninde telaş olacak şimdi

speedy evin çok güzel güle güle otur cnm...avizeni sormak istiyorum tatlım yetri kadar aydınlatıyor mu bende bu tarz modelleri beğeniyorum ama aydınlatmaz diye korkuyorum... benım salonumda 2 duy var
beğendiğim modeli de ekleyeyim sana

bir şey daha soracağım cnm bana bu modeller tavana monte ediliyor demişlerdi sen kendin mi takdırdın üzerindeki kısmı öylemiydi

canım bizimkinde 9 tane ampul var çok güzel aydınlatıyor bide mesela renk falan değiştiriyorlar bunun fiyatı kaç ilk kez gördüm :86::86::86: böylesini ortası sarkık falan
kendin takabiliyorsun problem yok ama biz holdekiler için elektrikçi çağırdık sağolsun onları da takmış

Cnm bunun fiyatı 300 senınkının aynısına baktım o da 300 sen kaça aldın? Avizeci bize bunlar direk tavana monte ediliyor dedi yani üstte ayrı bi aparatı yoktu ampulleri de çok çabuk patlıyormuş çok beğenmeme rağmen alamadım bu modeli

Gece yakıp denedin mi hiç tatlım bu arada düğünün ne zamandı biz daha eşyaları getirtmedik temmuz da benım düğünüm geç kaldık diye korkuyorum vallahi

Speedy ne olur bana yardımcı ol bu konuda o kadar kafam karıştı ki bi avizeci aydınlatır diyo biri aydınlatmaz diyo ne yapacağımı bilmedim

canım çok beğendiyse şuna dikkat 5 ten fazla ampulu olsun patlıyor falan yalan bizimki tanıdıktı tavsiye etmese etmezdi ama böyle çok sarkık alma temizlemesi zormuş..
ampullerin ömrü bittiğinde elbette patlayacak tanesi 1 lira falan bunları sor temin etmesi zor mu kolay mı diye.. ?
aydınlatma konusunda bizimki 5 farklı lışıklı çok memnunum düğün haziranda 1 haftadır falan takılı işte gündüzde güzel akşamda ben çok ışık sevmem. 5 tanesini yakıyoruz genelde. ama annemler falan hiç şikayet etmedi

güzel seçim güle güle kullan ..

teşekkür ederimmm

Sende salon için kullanacaksın dimi tatlım ? Benımkınde 6 tane çiçeklerin içinde 3 te o sarkıt bölümünde ampul var...nasıl 5 farklı ışık anlayamadım pek cnm ya bi led birde normal ışık değil mi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…