- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
valla öyle oldu kuzum.. bende de evlilik değil ama yeni ev heyecanı var malum. Ama burası ilk göz ağrım olduğu için eşyaları toparlarken bir yandan da içim buruk hani
amin canım inşallahsende istanbuldaydın dimi..
bende kendime evlendikten sonra arkadaş arıyorum
çalışıyorum ama ne biliyim :82::82::82:
Yok canım ben göevimiz nedeniyle Konya'dayım
Ama Konya'ya da beklerim evime nasip olursa buyur gel..
OLSUN canım kendi eviniz olacak yine alışırsın nerede oturcaksın ne zaman taşınıyrsun belli mi?
canım hayırlı ugurlu olsun ıns guzel gunlerde oturursun cici evınde bızede bol bol mutluluk pozları gonderırsın ıns son durum nedır ceyızlerın daha yerleşmedı heralde nasıl heyecan koşturmaca bu telaşelerle aran nasıl emınım kı cok duygusalda bı donemdesındır hem mutluluk hem hüzün
canım hanı sana fıkır olsun dıye söylüyorum daha ceyızlerın anne evınden cıkmadıysa onlarıda koyarmısın fotolarını bıde onlara bakardık :))
şuan oturduğum eve yakın yine canım.. bu ay sonu bitecekmiş ev, müteahhit öyle diyor bakalım:) zaten fazla birşey kalmadı..
cok güzel...mutlu günlerde yasaman dilegiyle...
bir şey daha soracağım cnm bana bu modeller tavana monte ediliyor demişlerdi sen kendin mi takdırdın üzerindeki kısmı öylemiydi
Speedy ne olur bana yardımcı ol bu konuda o kadar kafam karıştı ki bi avizeci aydınlatır diyo biri aydınlatmaz diyo ne yapacağımı bilmedim
güzel seçim güle güle kullan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?