Evli mutsuz huzursuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Venev

🦋V🦋
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
2.320
1.719
333
1 yıldan fazla oldu evleneli eşimle çok sorunlar yaşadık anlatsam ben yazmaktan bıkarım siz de okumaktan! Onu hiç arzulamıyorum ayrılmayı istiyorum klasik Türk erkeği aslında herşey köprüyü geçene kadarmış yemesi içmesi nefesi uykusu her şeyi batıyor bu saydıklarım olunca bu evlilikten artık bi hayır beklenmezmiş aynı evde yaşayan iki medeni insanız sanırım

Her şeyim hayal kırıklığıyla başladı mutsuzlukla ve düzelmesi için o mücadele etmedi çukuru kazdı beni içine çekti kısacası çok kötü günler yaşadım

ya elbirliği yapıp son bi şansla tekrar birbirinize aşık olmaya çalışacaksınız.
ya da ayrılacaksınız malesef

Evlendiğim gün sabaha kadar gözyaşı akıttım o ilk gün bitti bende her şey aslında çok berbat durumdayım

Dokunmasını dahi istemiyorum bana

Evlendiğiniz gün çok ağlamışsınız, nedeni ne biraz açıklarsanız ona göre yorum yapalım.
Bu sorun üstünkörü geçilecek bişey değil zira.
İnsanın sevdiğinin herşeyi gözüne batmaz ki... Demek ki sizi gerçekten soğutan şeyler yaşanmış.

Anlaşarak oldu çok seviyor muydun dersen hayır ölecek kadar değil ama biz çok kötü günler yaşadıktan sonra evlendik atılan yüzükler sonra barışmalar ve tekrar kırgınlıklar sonunda evlilik ama burda anlatamayacağım(kendimce çok haklı olduğum) sebeplerden dolayı kötü zamanlar geçirdim o evlendiğinin farkına varmadı bende kadın olduğumun saçma sapan yapayalnıZ bir sene

Konusun bence sohbet edin aşmaya çalışın inanin yuvayi bozsaniz eger şiddet vs görmüyorsaniz daha da iyi olmaz hersey

Günlerdir burda ilgili başlıkları okuyorum saatlerce benzer durumlarda olan var mı diye kısacası düğünüm bir yalan söylenerek burnumdan getirildi en güzel günüm cenaze töreni gibi geçirtildi

Ben çok konuştum ayrılıcam olmuyo yanlışlarını anlattım ama biz hiç sakin sakin konuşamadık hep sinirlendi aşırı tepki verdi be ben daha kötü şeyler olmasın diye sustum arkadaşlar ben çok yalnız bırakıldım onunlaykende beraber geçirilen bir kaç saatin ardından kahveye gitmeyi tercih etti evrensel düşünemiyo doğruları tek sizi Çatlatana kadar kendini kanıtlamaya çalışır

Bildiğim kadariyla zaten evliligin ilk yillari tehlikeli oluyor tabii ki su da var eger dayanilmaz boyuttaysa ve aileniz sahip cikiyorsa kararinizi tekrar tekrar gozden geçirip maalesef ayrilmak istediginizi soyleyebilirsiniz

Hımmmmmm nasıl desem örneklemle düğünüm şenlikle geçecek zannederken kendimi paravanların arasında bi Mevlüt'te buluverdim

Hımmmmmm nasıl desem örneklemle düğünüm şenlikle geçecek zannederken kendimi paravanların arasında bi Mevlüt'te buluverdim

İnanmıyorum ya gerçekten mi?
Gelen misafirler de şok olmuştur. Nasıl iş bu ya?
Büyük bi yalan bu gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…