Evli mutsuz huzursuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim balayımda berbattı arkadaşlarla gittik eğlenceli olur diye daha doğrusu o dedi onlarla gidelim orda burnumdan getirdi 2 gün küstü gelmedi yanımıza akşamları beni yalnız bıraktı onlarla beklememin sebebi tayin olayları maalesef

Şuan benim nazarımda bitti sayılır her şey 1 yılım berbat geçti ve ben çok konuştum emin olun şimdi herşeyin farkında biteceğini de biliyor bazen düzelelim diyo bir şey de yapmıyo gün içinde aramaz naptın demez bir gün beni beğendiğini güzel olduğumu söylememiştir kısacası kadınlığımı tek bir gün bile hissedemedim ama ben istemiyorum gücüm tükendi ben insan olarak çok iyi ama eş olarak yanlış biriyle evlendim

Hımm... Ona bişey diyemiyorum çünkü tayin olayı insanın elini kolunu bağlıyor. Hiç mi umut yok sence ? İnsanlar neler atlAtıyor ?

Hımm... Ona bişey diyemiyorum çünkü tayin olayı insanın elini kolunu bağlıyor. Hiç mi umut yok sence ? İnsanlar neler atlAtıyor ?

Sevdiğimi hissedemiyorum artık düğün akşamı bitti her şey desem.. Az cesaretim olsa ordan çekip gidecektim de yapamadım işte ben sabaha kadar ağlarken o umursamadı gitti yattı ve takip eden günlerde aynı şekilde adamın umrunda bile değildi benim muradım

hiç gelinlik giyemeyen kadınlar ne yapsın o zaman.. bence sorun buysa fazla büyütülecek, aşılamayacak birşey değil.

Siz bu düğün meselesi yüzünden onu hiç affetmeyip, kin duyduğunuzu hissettirerek, kendinizden temelli uzaklaştırmış olabilir misiniz? Sevilmediğini bildiği için, sizinle yalnız kalmak istemiyor olabilir mi?

hiç gelinlik giyemeyen kadınlar ne yapsın o zaman.. bence sorun buysa fazla büyütülecek, aşılamayacak birşey değil.

Herkesin sorunu kendince büyük düğünümün berbat oluşu da sebeplerden birisi inanın dediğinizi de düşündüm ama kandırıldım ben sorun bu eşim bildiği halde söylemedi bana kaybetme korkusuyla

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy benimkiyle aynı durum o da ikizlerdi. anlıyorum seni. insana kafayı yedirtiyorlar. benimki hayatımdan bezdirmişti. boşanmam için elinden geleni yapmıştı.

Bence sen evlenmek istemişsin ama doğru kişi mi çok düşünmemişsin yoksa insan şu kadarcık şeyden soğuyamaz. Bak ben 2 gün önce konu açtım ilk kez eşim el kaldırdı bana ne yapmam gerektiğini bilmeme rağmen hemen göZden çıkaramıyorum mücadele etmek istiyorum çünkü çok sevip aldım. Bence sen çok sevip düşünmeden işin içinde bulmuşsun kendini

Herkesin sorunu kendince büyük düğünümün berbat oluşu da sebeplerden birisi inanın dediğinizi de düşündüm ama kaldırıldım ben sorun bu eşim bildiği halde söylemedi bana kaybetme korkusuyla

bak kaybetme korkusuyla diyorsun. demek ki onun da fikri alınmamış ve yaptığı her ne kadar yanlış da olsa söylemeye çekinmiş, korkmuş.
evlilik kolay kurulan bir müessese değil. insanlar neler neler atlatıyorlar. bu sebepten dolayı boşanırsan pişman olma ihtimalin %99.
hadi boşandın diyelim. bu üzüntülerini giderecek mi? geriye dönüp baktığında iyi ki bitirmişim diyecek misin?

Bence aileler araında çok ciddi ideolojik farklar var.muhtemelen sizin aranızda da var.
Eşin fazlasıyla feodal.Tam dediğim dedik.Kurtulacağını zannetmiyorum.ailende arkandaysa hayatının geri kalanını zehir etme bence.

çok özür dilerim ama ,siz zaten baştan adamı sevmemişsiniz ,bile bile kendinizi ateşe atmışsınız ,düğünde oynamadım diye 1 yıldır eşten

tiksinilmez ,başka şeyler var bunun altında ,burda anlatmadığınız şeyler ,ee anlatmassanız çözüm bulamayız ,bana sebepleriniz yeterli

gelmedi nedense ,benim eşimde kahveye gider ,arkadaşları ile klube gider ,gece geç gelir bazen ,ben uyumuş olurum o benden çok

sonra yatar ,pazar günleri beni yalnız bıraktığı olur ,sen bugün arkadaşlarınla takıl işlerim var der ,ama bunlar yüzünden kocamı mı

boşayayım ,sorunlarımız olduğunda karşılıklı konuşarak çözüyoruz 8 yıldır da bunu böyle sevgiyle saygıyla yürütüyoruz

ama sizde sevgi yok ,dokunmasına tahammül edemiyorum diyorsunuz ya hani ,bu iş yürümez ,

yani aynı evin içinde herşeyi batan biriyle yaşamak ne kadar zordur ,niçin kendinize bu eziyeti ediyorsunuz ..

Kurtarilamayacak birsey yok gibi duruyor
Yüzüne bir kere bile aşkla bakamadım seni veren Allah'a şükürler olsun diyemedim iyi bir insan ama evlilikte iyi değil

evet canım maalesefki her iyi karakter iyi eş olamıyo.sanırım biz evlilikte cicim aylarını yaşamak istiyoruz.bu aralar bende eşimi hissedemiyorum.eşimin karakterine hayrandım hep şükrederdim ki çevremizdede hep lider çift olduk her konuda.ama neden bilmem soğukluk girdi.az önce ablamla konuştuk.evliliğin ilk zamanları aile konusu çok güncel olduğu için çok normal dedi.sanırım bu evreyi atlatmamız lazım canım.1-2 sene daha sonra evliliğin oturmuş olacak eşin sana sen eşine daha çok zaman ayıracaksınız dedi.yuva kurmak çok zor ama bozmak çok kolay.ayrılsak ne olacakki.yalnızlık bize daha kötü gelecek.sen şimdi unut bence geçmişi.annelerimiz neler çekmişte unutmuş biz mi unutamayacağız.bence kendine süre ver zaman kavramı olarak değilde ısınana kadar diye düşün.bende öyle yapacağım...

Bana el kaldırmadı ama bir kaç kere hoş olmayan şeyler yaptı itme suratımı sıkma kolumu sıkıp Morartma gibi faxlasını yapar diye kavgada etmiyorum çoğu kez hemen sinirleri tavan yapıyor ben nişan atıp tekrar barıştım onunla en büyük hatam bu oldu

Evet var maalesef hem de çok.ailem üzüleceğimi bildikleri için evlenmem de taraftar olmamıştı zaten ama hep arkamda oldular çok şükür. Uyuştuğumuz paylaştığımız bir şey yok dünya görüşlerimiz apayrı

Peki neden? Yani hiç mi farketmedin böyle bir insan olduğunu,dünya görüşünü bilmediğin biriyle nasıl bir hayatı birleştirdin.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla eğitim durumun oldukça yüksek.Ölecek kadar aşık da değildim diyorsun.

Çok görüşemedik nişanlıyken dedim ya oluyorsada farkına varamadım ozamanlar ama bildiğim bişey var bu kadarını ummuyordum hiçbir zaman

Durum içinden çıkılmaz haldeyse çift terapisini deneyebilirsiniz. O zaman evliliğinizi kurtarma şansınız olur. Ancak evlilik kurtarılamayacak haldeyse de en azından sağlıklı bir ayrılık kararı verirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olur umarım.

hepsini gectim dokunmasina tahammul edemiyormussun. bence zamanini harcama, bebek riski falan olmasin. bebekle karar almak cooooook zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…