Düğün balayı v.s bir genç kız için çok önemli de olsa ben oraya takılmıyorum çokta önemli değil önemli olan kısım aynı çarının altına geçince başlıyor. Açık konuşamadığınız için yorum yapamıyorum ama madem bu kadar tikainiyorsunuz eşinizden ve bıktınız niçin hala bekliyorsunuz ? Bu şekilde yaşamak uzatmak gereksiz ?????
Valla ben inanırım.Neler nelerle karşılaşıyor insan ağzı bi karış açık kalıveriyor.Eşinize ayrılmayı düşündüğünüzü mutsuz olduğunuzu söylediniz mi? Belki bu onu kendine getirir biraz.Benzer şeyleri ben de yaşıyorum.Değersizlik hissi, sürekli eleştiri, her şeyi hep yanlış yapıyormuşum baskısı, bazen içimden konuşmak bile gelmiyor.Ama iyi oldu mu da çok iyi, benim de kafam karışık, ama mutsuzum sanırım.
Hımm... Ona bişey diyemiyorum çünkü tayin olayı insanın elini kolunu bağlıyor. Hiç mi umut yok sence ? İnsanlar neler atlAtıyor ?
hiç gelinlik giyemeyen kadınlar ne yapsın o zaman.. bence sorun buysa fazla büyütülecek, aşılamayacak birşey değil.Sevdiğimi hissedemiyorum artık düğün akşamı bitti her şey desem.. Az cesaretim olsa ordan çekip gidecektim de yapamadım işte ben sabaha kadar ağlarken o umursamadı gitti yattı ve takip eden günlerde aynı şekilde adamın umrunda bile değildi benim muradım
Sevdiğimi hissedemiyorum artık düğün akşamı bitti her şey desem.. Az cesaretim olsa ordan çekip gidecektim de yapamadım işte ben sabaha kadar ağlarken o umursamadı gitti yattı ve takip eden günlerde aynı şekilde adamın umrunda bile değildi benim muradım
hiç gelinlik giyemeyen kadınlar ne yapsın o zaman.. bence sorun buysa fazla büyütülecek, aşılamayacak birşey değil.
Nişanlıyken fazla vakit geçiremedik ayrı şehirlerdeydik onu yeterince tanıyamadım hemen hemen hayata bakış açılarımız hiç uymuyor at gözlüğü takmış bu şekilde devam ediyor ikizler burcu zor bir burç yanlışlarını kabul etmiyor ve ben artık pes ediyorum
Herkesin sorunu kendince büyük düğünümün berbat oluşu da sebeplerden birisi inanın dediğinizi de düşündüm ama kaldırıldım ben sorun bu eşim bildiği halde söylemedi bana kaybetme korkusuyla
Kurtarilamayacak birsey yok gibi duruyor
Yüzüne bir kere bile aşkla bakamadım seni veren Allah'a şükürler olsun diyemedim iyi bir insan ama evlilikte iyi değil
Bana el kaldırmadı ama bir kaç kere hoş olmayan şeyler yaptı itme suratımı sıkma kolumu sıkıp Morartma gibi faxlasını yapar diye kavgada etmiyorum çoğu kez hemen sinirleri tavan yapıyor ben nişan atıp tekrar barıştım onunla en büyük hatam bu olduBence sen evlenmek istemişsin ama doğru kişi mi çok düşünmemişsin yoksa insan şu kadarcık şeyden soğuyamaz. Bak ben 2 gün önce konu açtım ilk kez eşim el kaldırdı bana ne yapmam gerektiğini bilmeme rağmen hemen göZden çıkaramıyorummücadele etmek istiyorum çünkü çok sevip aldım. Bence sen çok sevip düşünmeden işin içinde bulmuşsun kendini
Bence aileler araında çok ciddi ideolojik farklar var.muhtemelen sizin aranızda da var.
Eşin fazlasıyla feodal.Tam dediğim dedik.Kurtulacağını zannetmiyorum.ailende arkandaysa hayatının geri kalanını zehir etme bence.
Evet var maalesef hem de çok.ailem üzüleceğimi bildikleri için evlenmem de taraftar olmamıştı zaten ama hep arkamda oldular çok şükür. Uyuştuğumuz paylaştığımız bir şey yok dünya görüşlerimiz apayrı
Peki neden? Yani hiç mi farketmedin böyle bir insan olduğunu,dünya görüşünü bilmediğin biriyle nasıl bir hayatı birleştirdin.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla eğitim durumun oldukça yüksek.Ölecek kadar aşık da değildim diyorsun.
Çok görüşemedik nişanlıyken dedim ya oluyorsada farkına varamadım ozamanlar ama bildiğim bişey var bu kadarını ummuyordum hiçbir zaman
1 yıldan fazla oldu evleneli eşimle çok sorunlar yaşadık anlatsam ben yazmaktan bıkarım siz de okumaktan! Onu hiç arzulamıyorum ayrılmayı istiyorum klasik Türk erkeği aslında herşey köprüyü geçene kadarmış yemesi içmesi nefesi uykusu her şeyi batıyor bu saydıklarım olunca bu evlilikten artık bi hayır beklenmezmiş aynı evde yaşayan iki medeni insanız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?