1 yıldan fazla oldu evleneli eşimle çok sorunlar yaşadık anlatsam ben yazmaktan bıkarım siz de okumaktan! Onu hiç arzulamıyorum ayrılmayı istiyorum klasik Türk erkeği aslında herşey köprüyü geçene kadarmış yemesi içmesi nefesi uykusu her şeyi batıyor bu saydıklarım olunca bu evlilikten artık bi hayır beklenmezmiş aynı evde yaşayan iki medeni insanız sanırım
sanırım anlatamadığınız kısmı işin cinsel boyutu ,bu yüzden bu kadar çekiniyor olabilirmisiniz acaba ..:26:
Biraz üstü kapalı yazıyorsunuz bu durumda gerçekçi yorumlar alabileceğinizi sanmıyorum.
Ama yazdıklarınıza göre aşk evliliği değil, size verilen birçok söz tutulmadı, :26:düğün gecesi bile sabaha kadar ağladınız?,:26:sonrasında kopuk iletişimsiz bir evlilik ve hatta kocanızın dokunmasından bile nefret ediyorsunuz mideniz almıyor..:26:
Şöyle bir düşünürsem:
Sonuçta kimse sizi gözünüzü kapatarak zorla evlendirmedi..
Yani bunun bir sözlülük nişanlılık evresi oldu bazı şeylere uyanmadınız mı?
Sanki zorla evlendirilmiş gibisiniz..
Kocanızı seviyorsanız biraz mücadele derim..
Ama istemiyorum bu adamla olmaz diyorsanız da yol yakınken dönün, devlet memuruymuşsunuz, aileniz arkanızdaymış,çocuk yok, kocanıza aşık da değilsiniz..Bu kadar yıkım niye o zaman..?
Değinemediğim konulardan birisi de bu aslında
Hımmmmmm nasıl desem örneklemle düğünüm şenlikle geçecek zannederken kendimi paravanların arasında bi Mevlüt'te buluverdim
nasıl ya? şenlikli zannederken arkanızdan düğün yeri mevlitliye mi çevrilmiş, siz bihaber?
Siz bence başkasını seviyorsunuz...
Bu kadar nefret burada paylaşılmaz, benim böyle nefretim olsaydı direk eşime söyler boşanırdım..
ya korkuyorsunuz ya başkasını seviyorsunuz ve burada içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz...
nefret çok kötü bir duygudur.. gidin eşinize hemen söyleyin bu yaptığınız onada haksızlık..
eşinizede yazık bence biran önce söyleyin ertelemeyin o da yolunu çizsin
sevmeyince böyle herşey göze batar
anlattıklarınız çok abartılacak şeyler değil yani ayrılacak kadar değil ama sevmeyince olmuyor demekki
keşke hiç evlenmeseymişsiniz yazık olmuş iki tarafada
Keşkelerle yaşanmıyor maalesef bunun da benim sınavım olduğunu düşünüyorum ve evet onun için de çok üzülüyorum olmamalıydık böyle Allah'tan hayırlısı neyse onu nasip etmesini diliyorum
Eşim haberi olduğu halde bana söylemedi soruyorum düğünde bi aksilik yok çalgılı olacak değil mi diye hep bi kaçamak cevaplar en sonunda salona giderken itiraf etti olmayacak diye e sonrası malum dinmeyin gözyaşı ve hayatımın en kötü günü
Nasıl yani salon bakmaya beraber gitmediniz mi, davetiye basılmadı mı, siz düğünüze eşinizi dostunuzu akrabanızı çağırmadınız mı da salona giderken itiraf ediyor ortada salon yok karavan var yani ve sadece mevlüt var yani mantığım almadı benim salon tutulduysa müzik zaten olur tutulmadıysa o kadar insan nereye gittiler, davetiye de yazar salın adı herşeyi. Hadi tutuldu mevlütte salonda oldu çalgı olmadı, karavan nereden çıktı??
Âmin çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz içinAllah kolaylık versin. İnşallah herşey mutlu olabilceğin şekilde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?