Evli mutsuz huzursuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence bu kadar kapalı kutu olmaya gerek yok burda kimse kimseyi tanımıyor fikir paylaşımı yapıyor ama bir takım şeyleri anlatmazsanız nasıl neye yorum yapalım ee yorum yapılmasını istemiyorsanız ne diye konu açtınız anlamadım

Biraz üstü kapalı yazıyorsunuz bu durumda gerçekçi yorumlar alabileceğinizi sanmıyorum.

Ama yazdıklarınıza göre aşk evliliği değil, size verilen birçok söz tutulmadı, :26:düğün gecesi bile sabaha kadar ağladınız?,:26:sonrasında kopuk iletişimsiz bir evlilik ve hatta kocanızın dokunmasından bile nefret ediyorsunuz mideniz almıyor..:26:

Şöyle bir düşünürsem:

Sonuçta kimse sizi gözünüzü kapatarak zorla evlendirmedi..

Yani bunun bir sözlülük nişanlılık evresi oldu bazı şeylere uyanmadınız mı?

Sanki zorla evlendirilmiş gibisiniz..

Kocanızı seviyorsanız biraz mücadele derim..
Ama istemiyorum bu adamla olmaz diyorsanız da yol yakınken dönün, devlet memuruymuşsunuz, aileniz arkanızdaymış,çocuk yok, kocanıza aşık da değilsiniz..Bu kadar yıkım niye o zaman..?

Haklısınız tam açık olmadığım için sizde tam anlamıyla yardımcı olamıyorsunuz anladığınız kadarıyla yorum yapmanız bile benim için yeterli olur

sanırım anlatamadığınız kısmı işin cinsel boyutu ,bu yüzden bu kadar çekiniyor olabilirmisiniz acaba ..:26:

Kimse zorla evlendirmedi evet maalesef ayrı olduğumuz dönemde de hiç peşimi bırakmadı tam unutacakken tekrar çıktı karşıma bana ve aileme söylediği yalanları evlendikten hemen sonra öğrendim ve bunlar küçük yalanlar değildi hayat meselesi tarzındaydı maalesef maalesef onu tanıyamamışım

Değinemediğim konulardan birisi de bu aslında

canım benim madem bu denli sorunlar var ,neden hala onunlasın ,konuşun adam gibi boşanın gitsin ,zaten ortada bir evlilik yokki ,içini acıtacak ,pişmanlık duyacağın ,vicdanın sızlayacak bir durum yok ,bu durumda daha çok acı çekiyorsun ,belki aşık olabileceğin birileri çıkacak karşına ,belki herşeye sil baştan başlayacaksın ,ömür çok kısa neden tüketiyorsun böyle acılarla ,eğer şimdi kılını kıpırdatmassan geri dönüp baktığında kaybolan yıllarına ağlayacaksın ..

nasıl ya? şenlikli zannederken arkanızdan düğün yeri mevlitliye mi çevrilmiş, siz bihaber?

Eşim haberi olduğu halde bana söylemedi soruyorum düğünde bi aksilik yok çalgılı olacak değil mi diye hep bi kaçamak cevaplar en sonunda salona giderken itiraf etti olmayacak diye e sonrası malum dinmeyin gözyaşı ve hayatımın en kötü günü

Siz bence başkasını seviyorsunuz...
Bu kadar nefret burada paylaşılmaz, benim böyle nefretim olsaydı direk eşime söyler boşanırdım..
ya korkuyorsunuz ya başkasını seviyorsunuz ve burada içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz...
nefret çok kötü bir duygudur.. gidin eşinize hemen söyleyin bu yaptığınız onada haksızlık..

Yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız? Tebrik ediyorum ozaman kendimi nasıl böyle nir izlenim vermeyi başarmışım
Her yoruma açığım elbette ama lütfen yazdıklarınızın da nereye gidebileceğini düşünerek yazın..

eşinizede yazık bence biran önce söyleyin ertelemeyin o da yolunu çizsin
sevmeyince böyle herşey göze batar
anlattıklarınız çok abartılacak şeyler değil yani ayrılacak kadar değil ama sevmeyince olmuyor demekki
keşke hiç evlenmeseymişsiniz yazık olmuş iki tarafada

Keşkelerle yaşanmıyor maalesef bunun da benim sınavım olduğunu düşünüyorum ve evet onun için de çok üzülüyorum olmamalıydık böyle Allah'tan hayırlısı neyse onu nasip etmesini diliyorum

Keşkelerle yaşanmıyor maalesef bunun da benim sınavım olduğunu düşünüyorum ve evet onun için de çok üzülüyorum olmamalıydık böyle Allah'tan hayırlısı neyse onu nasip etmesini diliyorum

olmamalıydık böyle demen yanlış böyle olacağınız besbelli insan gerçekten çok sevmeden evlenirse elbette böyle olur
sizin bu yaşadıklarınızı hatta daha fazlasını burda kadınlar çok severek evlenipte yaşıyor ama işte sevgi olunca arada sorunlar çözülebiliyor mesele bu
eşinizle konuşacak çokta bişey yok ben sorunu eşinizde göremedim sorun sizde siz kendi içinizde çözmelisiniz sorunu eşinizi yeterince sevmiyorsunuz bu yüzden her yaptığı batıyor burda karar verecek sizsiniz
ya devam edeceksiniz yada ayrılacaksınız
bence ayrılın yazık yani sevmeden iki tarafada işkence olur

Eşinizi zaten çok severek evlenmemişsiniz, yüzünü görmek, dokunmak hiçbirşey hissetmiyorsunuz sizinle vakit geçiriyor sonra kahveye gidiyor diye, söylediğinin haklı olduğunu ispat etmeye çalışıyor diye vs. hiçbir duygunuz kalmamış. Dövüyor mu, sövüyor mu, kötü mü davranıyor nedir? Böyle hayat zaten geçmez koynuna bile girmek istemiyorsunuz daha niye sürsün bu evlilik eşinize de yazık değil mi ayrılın olsun bitsin ikinizde yolunuzu çizin önce eşinizle konuşun zaten hçbir erkek ona dokunmayı bile istemeyen nefretini kusan biriyle evli kalmak isteme hala kabul etmedi mi çeker aileniz gider dava açarsınız.

Nasıl yani salon bakmaya beraber gitmediniz mi, davetiye basılmadı mı, siz düğünüze eşinizi dostunuzu akrabanızı çağırmadınız mı da salona giderken itiraf ediyor ortada salon yok karavan var yani ve sadece mevlüt var yani mantığım almadı benim salon tutulduysa müzik zaten olur tutulmadıysa o kadar insan nereye gittiler, davetiye de yazar salın adı herşeyi. Hadi tutuldu mevlütte salonda oldu çalgı olmadı, karavan nereden çıktı??

Karavan değil yahu paravan bizim memelekette mevlütlü düğünlerde çok yapılır e haliyle düğün salonu tutulur yani şöyleki önce dua okunur sonra yemek dağıtılır ardından takı töreniyle merasim biter
Bizde şöyle olacaktı dua ardından yemek ardından çalgıyla düğün yapılacaktı ama ben oynanmayacağını salına giderken arabada öğrendim işte sonrası malum
Bu olay ve sonrasında devam eden tüm olumsuzluklar yapmak yerine yıktı her şeyi bulunduğum yerde hiç arkadaşımın olmayışı ve eşimin ilgisizliği vb davranışları beni çok kötü durumlara getirdi maalesef
Onun adına da üzülüyorum ya toparlanmam lazım ya da bir an önce bitirmem şuan tayin dönemini bekliyorum ondan sonra net adımlar atacağım kısmetse

Canım seni çok iyi anlıyorum malesef türk toplumu erkekleri hiç kadının gönlünü yapmayalım biz istediğimiz gibi takılalım ama her türlü beklentimiz karşılansın hem kadın para getirsin hem yemek yapsın, hem temizlik vs düşünüyor ama kendileri asla bir gün tatlı bir laf etmesin birlikte güzel bir gün geçmesin, sen bir eşyaymışsın gibi evde bekle, onun ailesine hizmet et istiyorlar. malesef kadınlarımız da değersizliğe alıştıklarından ailelerinden etraflarından böyle gördükleri için kendilerine değerr verilmeyen bir evliliği sürdürmek zorunda hissediyorlar ve en acısı da "ne var ki normal" diyerek bütün bunları mazur görebiliyorlar, erkeklerin bazı ihtiyaçları varsa kadınların da var bir kere düğün önemli değil deniyor ne demek önemli değil bir kız çocuğu 3-4 yaşınadn itibaren düğün hayali kurar tabi ki gelinlik giyemeyenler de var ama normal olanı bu değil seninki de değil, en acısı da yalan var ortada seversin sevmezsin severek evlenmişsindir ilgisiz hareketlerden sonra soğumuşsundur seni önemsemeyen sana değer vermeyen bir erkekten soğuman kadar da doğal birşey yok bence sen hiçbir beklentisi karşılanmayan sadık bir köpek muamelesi göremezsin (çok afferdersin) evlenmeden önce o düşünecekti bu kadının duygusal ihtiyaçlarını karşılayabilir miyim diye o ilgili bir koca oldu da sen mi ayrılıcam dedin ki şimdi sen suçlu oluyorsun adamın hayatını karartıyorsun; arkadaş insan neden evlenir güveneceği kendine değer veren bir erkekle birlikte olmak için senin beklentilerin karşılanmıyor ki iyi boşanmak için illahi dayak yemeyi bekle seven kadın dayak yer yine de boşanmaz ne saçma yaaaa anlam veremiyorum doğrusu ilgiyi değeri dürüstlüğü sevgi dolu bir yuvayı herkes hakeder tatlım hiç kimse hiç birşeye katlanmak zorunda değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…