Evli mutsuz huzursuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailem arkamda sonuna kadar zaten bende devlet memuruyum ama diyorum ya burda yazamadığım nedense çekindiğim okadar çok şey var ki mutsuzum hem de çok 1 senem insanların mutluluklarını kıskanarak geçti ki inşallah kimseye naZarım değmemiştir yemek yaptım ev temizledim çamaşır bulaşık yıkadım ve bunun ödülü olarak haftada 1 gün beraber vakit geçirerek ödüllendirildim onun dışında hep yalnız hep yalnız

Özetle insan eşinin ona dokunmasını istemiyorsa bu evlilikten bi hayır beklenir mi?

düğününüzde ve sonrasında üzücü şeyler yaşamışsınız.

ama evliliğin ilk zamanlarında kesinlikle boşanıcam deyip de sonrasında bir şekilde düzelten ve çok mutlu olan arkadaşlarım var.

biraz çaba gösterin karşılıklı olarak.

yanlış ya da eksik okumadıysam düzelmeyecek şeyler değil.

Nişanlıyken fazla vakit geçiremedik ayrı şehirlerdeydik onu yeterince tanıyamadım hemen hemen hayata bakış açılarımız hiç uymuyor at gözlüğü takmış bu şekilde devam ediyor ikizler burcu zor bir burç yanlışlarını kabul etmiyor ve ben artık pes ediyorum

Bıraz daha caba göstersenız büyük yük ama bunu kendın ıcın degıl evlılıgın adına yapsanız ne bılıym bır süre sıze yapılanları unutsanız ve neşeli umutlu sevecen yaklaşsanız beli esınızde duzelır deneyın ne kaybedeceksınzıkı

Midem almıyo desem bu geçer mi 3 aydır böyle

Açamıyorum bayanlar doğal olarak siz de yardımcı olamıyorsunuz ama yalanlar üstüne kuruldu bir çok şey hemde ne yalanlar berbat geçirilen bir balayı kahve sevdası arkadaş sevgisi ve neredeyse yatmadan yatmaya görülen ben

Kurtarilamayacak birsey yok gibi duruyor
Yüzüne bir kere bile aşkla bakamadım seni veren Allah'a şükürler olsun diyemedim iyi bir insan ama evlilikte iyi değil

Kurtarilamayacak birsey yok gibi duruyor
Âmin yeniyim burda cepten bağlanıyorum alıntı kısmını pek çözemedim sağolun hepiniz biz 1 kere sarılıp uyuduk mesela ben hep erken yattım o da hep 2 de

Bakin eger tamamen nefret etseydiniz bu kadar sikayet etmeye deger bulmazdiniz
çok yoruldum açıkçası onunla konuşmaktan bir şeylerin düzelmemesinden yanlışlarını kabul etmemesinden kendini çok beğenmesinden ailesinin yanında bana hiç değer vermeyişinden bir şey istediğim zaman ki bu zamana kadar 2 kere istedim laf sayışından arkadaşlarına verdiği değerin yarısını bana vermeyişinden beni sürekli yalnız bırakmasından yoruldum kırıldım

hımmmmmm nasıl desem örneklemle düğünüm şenlikle geçecek zannederken kendimi paravanların arasında bi mevlüt'te buluverdim

hiç inandırıcı değil nedense hiç inanmadım
davetiyede ne yazıyordu hiç mi okumadınız zaten sizin aileniz onaylamazsa bunu yapamazlardı ya sen yada anne-baban onaylamıştır gizli gizli organizasyon yapamazlar o kadar saf olamazsınız karşı tarafta o kadar şeytan olamaz
arada muallakta bırakılan bir konuysa bişi demiyeyim şimdi

İnandırıcı değil evet çünkü gün ışıyıncaya kadar ağlayan siz değildiniz ben düğünümde Mevlüt olunacağını oynanmayacağını haremlik selamlık olacağını düğün salonuna giderken gelin arabasında öğrendim evet inandırıcı değil düğünüm boyunca ağladım ve evet ogünü hatırlamak bile istememem 1 yıldır sürekli rüyamda düğünümü görmem ağlayarak uyanmam başkalarının düğününde gözümde kalmışlıklarımla kahrolmam da inandırıcı değil

Son düzenleyen: Moderatör:
Düğün balayı v.s bir genç kız için çok önemli de olsa ben oraya takılmıyorum çokta önemli değil önemli olan kısım aynı çarının altına geçince başlıyor. Açık konuşamadığınız için yorum yapamıyorum ama madem bu kadar tikainiyorsunuz eşinizden ve bıktınız niçin hala bekliyorsunuz ? Bu şekilde yaşamak uzatmak gereksiz ?????

Valla ben inanırım.Neler nelerle karşılaşıyor insan ağzı bi karış açık kalıveriyor.Eşinize ayrılmayı düşündüğünüzü mutsuz olduğunuzu söylediniz mi? Belki bu onu kendine getirir biraz.Benzer şeyleri ben de yaşıyorum.Değersizlik hissi, sürekli eleştiri, her şeyi hep yanlış yapıyormuşum baskısı, bazen içimden konuşmak bile gelmiyor.Ama iyi oldu mu da çok iyi, benim de kafam karışık, ama mutsuzum sanırım.

İnanmıyorum ya gerçekten mi?
Gelen misafirler de şok olmuştur. Nasıl iş bu ya?
Büyük bi yalan bu gerçekten.

Nolsun millet şıkır giyinmiş saçlar başlar yapılı benim en çok isteğim şeydi gelinliğimle oynamak gözümde kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…