Evli mutsuz yalnız kadın...

Aklima şöyle geldi
Biraz rutine baglanmis evliliginiz
Kendinizi degistirmeyi deneyin belki o da değişir daha fıkır fıkır olun güzel giyinin yemekleri mutfakta yiyorsaniz oturma odasinda yiyin film aksamlari yapin birlikte film seçin kucak kucaga izleyin. Evinizde bas basasiniz kiymetini bilin her ani degerlendirin. Biraz emek vermek gerekiyor

Ah yaa. Ben de suan biyle bir seyden muzdaribim.. 30 yasindayim 5 yillik evliyiz cook severek evlendik. En basta her sey cok guzeldi ikimizde çalışıyorduk gezer yer icerdik ve cinsel hayatimiz iyiydi yani en azindan ben de istekliydim. Ne olduysa bu 2 yildir oldu. Ogretmen oldu baska sehire geldik. Bebegimiz oldu.ben artik calismiyorum hep evdeyiz kizimla cok bunaliyorum, yoruluyorum eşimde yoruluyor evet. Ama dediginz gbi eskisi gbi muahebbet yok konuslaim diyorum ne konuscaz konuşuyoruz ya işte diyo. Eskisi gbi degiliz diyorum hayir eskiden de boyleydik diyo. Ben bi yere gidelim desem tamam der ama oneri hic ondan gelmez. Ben artik hic iliskiye girmek istemiyorum o istiyo ve ben gittikce nefret ediyorum ilişkiye girmekten. Onu cok seviyorum ama artk öpüşmek bile istemiyorum. Cok üzülüyorum ne olcak nasil olacak bilmiyorum

Boşanmaya karar verdim

Bende aynı durumdayım öpmek değil artık görmek istemiyorum boşanmaya karar verdim

Erkekler çocuk gibi . Mutlaka takıldığı bir konu var bence hediye konusunda alsam beğenmezsin zaten demiş. Hoş bisey değil biliyorum ama eşiniz ufacıkta olsa ise yarar bisey yaptığında onu övün iltifat edin , düzeltmek istiyorsanız. Gerçi başta onu öyle kabul etmişsiniz. Ilk hatayı orda yapmışsınız benim kanaatimce.

Evet göz göre göre evlendim

Ilk kisimda anllattiginiz hersey benimesimle ayni.hicbirsey yapmak istemiyor benimle.cinsellik dahil.ama ben evliliklerin 5 yili gecmeden oturabilecegine inanmiyorum.oyuzden sabirla bekliyorum.bosanmak en kolayi.oncelikle neler yapilabilir nasil duzelebilir bunlara kafa yormak gerek.kendimi cok dinledim bu konuda.hatalaeim varmi bunlari dusundum.konusma uslubume dilkat etttim.elestirel tarzda kojusunca dahada uzaklastigini gordum.bazen iletisimsizlik tum sorunlarin sebebi.onunla konusmak istiyorsan once onun derdini sikintisini dinleyerek ac konuyu.kisi kendisiyle ilgili.konusulunca daha yakin hissediyo karsi tarafa kendini.
Disaeidan bakinca adamin biseyi yok kotu huyu yok varsin soguk ilgisiz
olsun gibi geliyo insana ama oyle degil.sevgisizlik.iletisimsizlik.paylasak birseyin olmamasi da cok koru.bnde ayni durumu yasiyorum.ebet kotu huyu yok ama sevgi sefkat ilgi arzu bunlarda yok.ve bu dumduzluk.insani cok yalnizlastiryo.

Aynı dertten muzdaribz demek size de kolaylıklar dilerim

Merhaba.bayadır üyeyim hiç mesaj yazmadım şimdiye kadar ama postunuzu okuyunca yazmak istedim.şu var kı bi insan canınızı yakıyosa yada sıkıyosa inanın onunda canı okadar yanıyodur.geçmişte anne ve babasından sevgi alamamış gönül kabını genişletememiş belliki.ona şefkatle yaklaşın zor bi süreç evvela eşinizin bunun farkına varması lazım.onu sevdiğinizi evliliğin ortak bir iş olduğunu bu yüzden beraber vakit geçirdiğinizde onunda çok keyif alacağını ona hissettirmeli yada demelisiniz.madem deyince yapıyo siz de onu yönetin.. zamanla alışacaktır..sevgiler..

Çok söyledim seninle olmak beni mutlu ediyor dedim ama adam yarım saattir seninleyim yeter ben oyun oynamak istiyorum diyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…