Evli olan ve çalışmayan bayanlar,,geliriniz ailenizden mi? eşinizden mi? lütfen yardm

kadınının her zaman sabit bir parası olmalı diye düşünüyorum erkek bir şekilde parayı bulur ister ama kadın için durum çok farklı...

günlük ihtiyaca göre para bırakır eve.. 20 -5o -100 neyse duruma göre yani..

bunun dışında alışveriş için hem nakit hemde taksit olarak kullanabileceğim 2kartım var eşimin üzerine onlarda .

kızlar ya bizmde durumumuz iyi sayılır hatta iyi. bana verdiği yetiyormu ..eh işte.. ilk başlar daha az veriyordu biraz artırdım yani e bende bakımlı gezen tozan bir bayanım ama eve de alışveriş yapıyorum çarşıpazar bende ,büyük alışverişler eşimde..o yüzden daha fazla vermesini istemem hakkım.herneyse ben diyorum neden az veriyorsun bana dediği şey şu:çok verirsem çok harcarsın.ne alaka durumumuz müsaitse harcıycam tabi hem sırf kendime değilki ilaca ota..pazar bilmemne genelde hep ben çıkıyorum hatta onun kıyafetlerini bile bazen ben alırım pek bakmaz üstüne başına.yani ne demek çok verirsem çok harcarsın.harcıycağımdan fazlasını istemem zaten ama..bu anlayışı sevmedim çok verirsem çok..neyse bazılarına hayran kaldım eşim maaşının tamamını verir diyenlere.gerçekten garip geldi herif kazancak paralar bende durcak:1::1:iyimiş ama sanırım bu eşinin evi daha rahat çevireceğine olan güvenden kaynaklanıyor.

market vs alışverişlerinde eşimle birlikte gideriz onun harici ihtiyaçlarımda haftalık 20,50lira pazar parası bırakır,zaten ne istesem gideriz birlikte alırız, biz birlikte harcama yapamayı seviyoruz :24:çok şükür rahat geçiniyoruz,ev hanımıyım öyle uçuk harcamalarımda olmaz param kalmadığında istememe luzüm kalmaz kendi bırakır sağolsun :1:

Back
X