Evli olanlan tüm ablalardan yardım istiyorum :(

işte bende bunu yapmak istiyorum söz nişan olmadan bunlar konusulmalı bence ailesiylede konusurum hiç sorun deil sonucta evlilik bu ve neden öyle baktıklarını anlamıyorum sonucta dinin geregi bu yapabilene ne güsel onlar acık diye herkesin acık olmasımı gerekiyo o insan askılı mini etekli olsaydı hiç sorun olmazdı içinde ki deilde giydigi kıyafete bakıyorlar

Nasıl müsaade ediyorsunuz geceler boyu sizi bekleyen hayatınıza anlam katan annenize nasıl laf söyletiyorsunuz üstelik '' o kadın '' gibi bir hitap şekliyle yazık vallahi yazık nasıl büyüyor evlatlar bir bilseniz yapmazdınız bunu çok üzülüp çok ağlarsın dahada düşünüyorsun sözü nişanı şimdi evliyim eşim anneme haksız yere giyimiyle kuşamıyla söz edecek evime sokmam diyecek şu halimle herkesten özür dileyerek yazıyorumki yırtardım ağzını anneler evlatlarını nasıl büyütüyor bilemiyorlar biride çıkıp gelsin beni istemesin kızımıda şartlı şurtlu evlilik vaadi versin evdemi kaldın canım az daha sabret adam gibi adamla evlenirsin acele etme kim olursa olsun annene babana söz söyletme

haklısın abla burda cok okudumdan dolayı sizlerle paylaşmak istedim bazı seyleri ve ben böle aile istemiyorum zaten ayrı ev yeni alışacagın bir ortam zorluklar olucak daha kendi evime alışmadan kaynanamın mı evine alısmak zorunda kalıcam acaba peki o zaman biz nasıl aile olucaz

yok canım annesi değil
annesinin arkadaşından bahsediliyor

ablacım o benım anneme laf söyleyemez o benım annemın arkadası için söylüyo benım annem normal kapalıymıs arkadası carsaflıymıs die istemiomus

ablacım cevap yazdım ama senın nıck cıkmadı

canım altlı üstkü oturduğunda herşeyi kabul etmek durumundasın.. gelen gidene karışırlar, nere gittiğine karışırlar, tek başına gittiğinde laflanırlar, bi misafirleri geldiğinde sınırsız hizmet beklerler.. bunları yaptığında senden kıymetlisi yoktur.. kıymet bilirler ama kuralcıdırlar..eski kafalılık var yani..

valla bugun carsafli kadin icin böyle düsünen bir adam ilerde senin ailen icinde ayni seyi söyler tesettür sonucta ha siyah giymnissin ha renkli sadece bir renkmi anneni o kadindan ayiran hic sanamam
ayrica ayni binada oturma fikri hic hos degil cok basin agriyacak coooooooooook

ablacım o benım anneme laf söyleyemez o benım annemın arkadası için söylüyo benım annem normal kapalıymıs arkadası carsaflıymıs die istemiomus

tam okumadan yazmışım pardon tatlım ya ama yinede hiç hoşuma gitmedi bu durum üzülürsün çok iyi düşün bin kere düşün bak bende yabancı birisyle evliyim çok şükür hiç sorunumuz yok yinede buna ragmen 5 yıl tanışma konuşma evresinden sonra evlemmeye ben çok zor karar verdim ve asla benim annem açık bir hanım arkadaşlarıda öledr asla böyle şeyleri sorun etmz gelene gidene nasıl karışırki neyse canım güzelim canını acıtmak istemiyosan aşka tabiki saygım var ama binlerce kere düşün öpüyorum seni

aslında pek kuralcı degiller ya amcası evlendi ama öle kural falan yemekmiş falan olmadı kız salvar dahi giymedi zaten annesi devamlı gezer pek evde oturmaz misafire gelince pek misafir falanda gelmez cünkü annesinin evde oturdugu yok masallah :) benım için altlı üstlü sorun deildi aslında kapım ayrı diyordum ama işin içine karısmalar giricekse simdiden hiç olmasın diyorum

onlarında ailelerinde var normal kapalı benım anneme kimse laf söleyemez nasıl ki onun ailesine söylenmiyorsa onada kimse bu hakkı vermez ablacım ayrılmayı düşünmek istemiyorum ama bu sekilde olupta ilerde sorunlar yasıcaksam simdiden bitmesi aha hayırlı olur ALLAHım alnımıza yazmıssa zaten yasanıcak ama birazda bizim elimizde gibime geliyo

acıklık kapalılık sorun olmaması gerekiyo sonucta kim nasıl isterse öyle yasar kimse onlara sizinkiler acık bizim evimize giremez demiyorsa onlarında böyle düşünmesi yanlıs annesinin ne düşündüğünü bilmiyorum aslında kadının agzından öle bişi duymadım günahına girmek istemem haklısın ablacım cok düşünmem lasım

ış ,eşin olacak kişide biter..Boşnaklar,evet misafirleri boldur,misafire saygı ,ikram çoktur..
Kendilerinden olmayan kişi biraz zorlanır..Ama dediğim gibi eşin olacak kişi dengeyi kurmalı...

benım ailemde kapalı ama carsaflı olan insanlarda sonucta insan onların görüşüde o sekilde ben nasıl acıksam ve buna onlar saygı gösteriyorsa bizde onlara o sekilde saygı göstermek zorundayız bence ve evde yokken gelirsin dememe fırsat bırakmadan ailemde istemez demesi benım zoruma giden ben onların ailesine gelene karısıyormuyumda onun ailesi bana karısıcak benım hayatımda böle bi kavram yok o yüzden cok takıldım zaten

İş ,eşin olacak kişide biter..Boşnaklar,evet misafirleri boldur,misafire saygı ,ikram çoktur..
Kendilerinden olmayan kişi biraz zorlanır..Ama dediğim gibi eşin olacak kişi dengeyi kurmalı...

ablacım evet iş eşim olucak kişide biter zaten bende ondan böle bişey duydugum için biraz afalladım ne demek ailemde istemez yaa bananeee onun ailesinden sonucta orası bizim yani 2 kişinin evi olucaksa ailelerin karısması cok mantıksızlık deil mi

ama bir kere de birşeyi eksik yap, öldün bittin sen. kaynanalık bu işte. :gitme:

erkek arkadaşın kim oluyorda senin annenin arkadaşının durumuna karışıyor? ona ne ya hu. ne haddine... annenin arkadaşlarını mı ayıracaksınız onun yüzündenkötükedihüso

ne sanıyorsa kendinii ! kötükedihüso

telefonu suratına kapatmakla iyi etmişsin, her konuya maydonoz bir eş adayı. böyle bi adamla evlenmek istemezdim:1ninca:

özüne baktıgın zaman ii bir insan aslında ama bu tarz konusma hiç hosuma gitmedi araya aile girince takılıorum işte kendi düşüncesini sölemesine birsey demem ama ailemde dedigi anda olmuyo

bence suan tek orta yol 2 msinde ailesinden uzak bir ev eger bu kabul olursa olur ama olmazsa olmaz yanlısmıyım abla a.s.

askerde zaten hani ailesiyle bu konu gecmiş desem yalan sölemiş olurum ailemlede bu konu için konusamıorum tek kız oldugum için zaten cok pimpirikliler annem cok cekmiş babamdan o yuzden benımde o sekilde olmamı ve üzülmemi hiç istemez ondan anlatamıorum burdaki ablalarla paylasıorum :gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…