Hayır, ben evine gidip gelene ,karışacaklarını düşünmüyorum..
Yalnız bütün aile efradıyla çok sık birlikte olacaksınız..
Elti, görümce,yengeler ,halalar filan..
Aynı binada oturma konusunda,vazgeçeceklerini sanmam..
Ama çalışırsan, daha esnek olabilirler,gidip gelme konusunda..
Zaten bunları da düşünmek için erken..
sonuçta erkek arkadaşın daha askerde..
Bir gelsin..o zaman ciddi konulara girersiniz..
O askerde, sen burada ne kadar sağlıklı kararlar alınabilir ki..
annenle konuşmak için de ,erken bu konuları..
Boşuna ,annenin kafasında olumsuz fikir edindirme....
henüz evli diilsin...
altlı üstlü oturmayı kabul etme hayatının yanlışını yaparsın..
çok pişman olursun çoooookk...
sonradan pişman olmaktan cok korkuyorum işteee cok iiyimdir aslında ama bu tür konular gecince kendimi kaybediorum
valla canım ben sana şöle anlatım..
eşimle evlenmeden önce resmen ayaklarım yerden kesiliodu ..
nedese kabul ediodum ..
2 sene kadar ailemle beraber oturucas dedi onuda kanul ettim ki pişmanım..
1.5 senedir beraberiz...
nasip kısmetse bahara kendi evimdeyim..ama şim tutturmuş ev ailme yakın olucak dio..
ben eskis gibi salak diilim tabi..
tartıştık eşimle istemiorum dedim..
ben tepkimi tavrımı koydum..
eger yakın olursa bilio huzurumuzun kalmıcanı..
daha net bi sonuç yok öçnümüzde biraz daha zaman var ama ben akıllandım..
düşüncem kesin...
kesinlikle kabul etme..
inan bana sonradan çok pişman olursun üstelik kadın şimdiden sana tavrını koymuş baksana
siz eve gelecek çarşaflı arkadaşını bırakında annenizin..........kayınvalideyle altlı üstlü oturma konusuna bakın bence bu ilerde daha büyük sorun olur burda yaşayan çok arkadaş var bi göz atarsan topiklere asıl sorunun ne olacağını daha iyi anlarsın .........
canım ben eşimin ailesiyle altlı üstlü oturmuş biri olarak kesinlikle ayrı ev tutun diyorum
ilk başta sorun olmaz evim ayrı nasılsa diye düşünmüştüm ama yaşayınca herşey çok farklı oluyor.gelenine de karışıyorlar gittiğin yerede ve bir sürü gerginlikler oluyor ve sonuçta sana ve eşine yansıyor tüm bunlar. birlikte yiyelim birlikte gezelim istiyorlar inanki yaşamayan bilemez bunu sinirimden bir yere gitmek istemezdim.gece arkadaşlarımızla buluşupta biraz gecikecek olmuşsak camda beklerdi kayınvaldem biz gelmeden yatmazdı.sürekli kontrol ediliyormuş hissine kapılıyorsun ve bu seni deli ediyor.2 yıl sonunda çıktık ayrı eve ve ben evlendiğimi o gün anladım.sana söylüyorum ne kadar da iyi olurlarsa olsunlar eviniz uzak olsun.
bana kalırsa bende aynı binada oturma diyorum ...
ben kaynanamla aramızda 15 dakikalık yol vatken bile ben rahat edemedim...
devamlı onlara gitmek, misafirlerine hizmet etmek, nereye gidersen hesap vermek zorunda kaldım..
inan bunlar sadece bazıları..
ben cicim aylarımı kaynanamın evini temizlemek ve sabah akşam onlarla oturmak zorunda kaldım ..
eşim o zamanlar hiç anlayışlı değildi sonraları biraz düzeldi ama benim en güzel günleri keşkelerle geçti..
dediğim gibi benim evim ona çok yakın değildi ama bana macburiyet duydurdular ..
evlendikten sonra kötü olacağına şimdi kötü ol derim ben ama karar senin...
canım, dikkat ettim de sen "sizce ne yapayım" diye sormuyorsun, "bitirsem de olur dimi" diye soruyorsun.. anladığım kadarıyla vazgeçilmez değil senin için nişanlın..?? yanlış mı anladım? 2-3 mesajında da aynı ifade: "baştan bitse daha iyi olmaz mı?" sen zaten bitirmeye meyilliysen yani o kişi vazgeçilmez değilse ona asla evlenince tahammül edemezsin zaten.. hakkında hayırlısı olsun cnm
Annesini tanıyormusun canım
isteklerini öen sür neden bayanlar hep fedakar olucak ya erkekler olsun azcıkda seviyosa seni kabul eder hem altlı üstlü oturma derim ben karışmayan yok aranızda sorun çıkar kararından dönme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?