Evli olanlan tüm ablalardan yardım istiyorum :(

en iyi kaynananın bile bırak bir kat aşağısını bir sokak ilerisinde oturmayacaksın.

2 tarafta herseyi biliyo erken diyorsun ama ablacım onun ailesi askerden geldigi gibi istiyo söz nisan derken evde hazırlanırmıs bende geldikten bi 5 ay sonra falan dedim oyun deil ki bu evlilik yanlısmıyım abla ama ne bilim burdaki ablalar kaynanalr görümcelerden sikayetci aynı duruma düşmek istemiorum görümcem benden 1 yas ufak ark. gibiyiz zaten 2 ay sonra düğünü var aynı binada bi amcası bide erkek ark. ailesi oturuyo he bide dedeler aynı binada oturmak suana kadar cok dert deildi benım için ama simdi cidddiiii dert oldu

Evlilik için de yaşınız çok genç,daha toysunuz..
20 li yaşların başındaki evliliklerin çoğunda ,aileler gençlere önayak olmaya çalışırlar..
Buna başka açıdan bakılınca, ailenin karışması olur..
ınşallah, siz böyle şeyler yaşamazsınız..
Allahtan hayırlısını dileyelim..O kadar da gözün korkmasın canım benim....

sonradan pişman olmaktan cok korkuyorum işteee cok iiyimdir aslında ama bu tür konular gecince kendimi kaybediorum

valla canım ben sana şöle anlatım..
eşimle evlenmeden önce resmen ayaklarım yerden kesiliodu ..
nedese kabul ediodum ..
2 sene kadar ailemle beraber oturucas dedi onuda kanul ettim ki pişmanım..
1.5 senedir beraberiz...
nasip kısmetse bahara kendi evimdeyim..ama şim tutturmuş ev ailme yakın olucak dio..
ben eskis gibi salak diilim tabi..
tartıştık eşimle istemiorum dedim..
ben tepkimi tavrımı koydum..
eger yakın olursa bilio huzurumuzun kalmıcanı..
daha net bi sonuç yok öçnümüzde biraz daha zaman var ama ben akıllandım..
düşüncem kesin...
kesinlikle kabul etme..
inan bana sonradan çok pişman olursun üstelik kadın şimdiden sana tavrını koymuş baksana

Yaşancaklar konusunda kesin hükümlere varmak yanlış. Belki de aksine çok iyi olacak altlı üstlü oturmanız.
Bence bunu kafana takacağına erkek arkadaşının sana dayatma yapıyor olmasını kafana takmalısın. Orası sizin eviniz olacak. Ve evinizle ilgili kararları birlikte vermek durumundasınız.
Eğer erkek arkadaşınız çarşaflı bi bayanı istemiyorum gibi bi dayatma içindeyse sizde bende sizin açık akrabalşarınızı, arkadaşlarınızı vs vs istemiyorum diyin. Bakalım ne diyecek ne tepki verecek.

Anladığım kadarıyla akıllı bi bayansınız. Size hükmetmesine izin vermeyin. Evlilik karşı tarafın hayatını ipotek altına almak değildir.

Birde ufak öneri. Erkek arkadaşınız askerde olduğu için telefonunuzu kapatmanız hoş olmamış. Zaten askerde, emir altında, orada ne psikoloji de bilmek mümkün değil. Bari sizi düşünmesin. Konu tekrar açılırsa sen bir askerliğini bitir gel konuşuruz diyin ve konuyu kapatın.

aslında kadın simdi bana cok cok iyi bisim bütün sorunumuz su ailem de demesi ne bilim ya ben ona böle bi kelime kullanamam onunda kullanmamasını isterim he uygulamalı olursa dahada zor olur ama annesi öle pek karısıcak bi insan deil ama ilerde ne olur bilinmez

siz eve gelecek çarşaflı arkadaşını bırakında annenizin..........kayınvalideyle altlı üstlü oturma konusuna bakın bence bu ilerde daha büyük sorun olur burda yaşayan çok arkadaş var bi göz atarsan topiklere asıl sorunun ne olacağını daha iyi anlarsın .........

baktım ablacım hepsini okudum ben o oturma konusuna tamam demiştim ama tamam dedigimdede devamlı gitmicegimi ve istedigim yere gidecegimide sölemiştim ama simdi kalkıpta ailemde istemez deyince demek ki beni pek anlamamısta ailesini katıo araya die düşünüorum beni onun ailesi ilgilendirmio bunu onada söledim yinede sölerim

bana kalırsa bende aynı binada oturma diyorum ...
ben kaynanamla aramızda 15 dakikalık yol vatken bile ben rahat edemedim...
devamlı onlara gitmek, misafirlerine hizmet etmek, nereye gidersen hesap vermek zorunda kaldım..
inan bunlar sadece bazıları..
ben cicim aylarımı kaynanamın evini temizlemek ve sabah akşam onlarla oturmak zorunda kaldım ..
eşim o zamanlar hiç anlayışlı değildi sonraları biraz düzeldi ama benim en güzel günleri keşkelerle geçti..
dediğim gibi benim evim ona çok yakın değildi ama bana macburiyet duydurdular ..
evlendikten sonra kötü olacağına şimdi kötü ol derim ben ama karar senin...

canım ben eşimin ailesiyle altlı üstlü oturmuş biri olarak kesinlikle ayrı ev tutun diyorum
ilk başta sorun olmaz evim ayrı nasılsa diye düşünmüştüm ama yaşayınca herşey çok farklı oluyor.gelenine de karışıyorlar gittiğin yerede ve bir sürü gerginlikler oluyor ve sonuçta sana ve eşine yansıyor tüm bunlar. birlikte yiyelim birlikte gezelim istiyorlar inanki yaşamayan bilemez bunu sinirimden bir yere gitmek istemezdim.gece arkadaşlarımızla buluşupta biraz gecikecek olmuşsak camda beklerdi kayınvaldem biz gelmeden yatmazdı.sürekli kontrol ediliyormuş hissine kapılıyorsun ve bu seni deli ediyor.2 yıl sonunda çıktık ayrı eve ve ben evlendiğimi o gün anladım.sana söylüyorum ne kadar da iyi olurlarsa olsunlar eviniz uzak olsun.

insan evliligi anlayamıyo dimi işte bende bunlardan korkuyorum hakkımızda herseyin hayırlısı ama kimse sahipsiz deil esiniz cıkmıosa sizin arkanısda aileniz var ben öle düşünüorum arkamda ailem var kımse beni ezemez benim annem bana laf sölemezken onun annesine hiç düşmez bu yuzdende cok takıntılıyım ama işte sorun su ki ayrı ev istemiolar cnkü buraya kira ödenmicek die ben sölicegimi ona söledim ama askerden bi gelsinde öle konusucaz karsılıklı en azından bi karar veririz die düşünüom abla ya ama bak esin ayrı eve cıkmaya razı olmus öle insanlar varki eslerini atıp annesini tutuyorlar bence sen sanslısın :)

işte abla benden bundan korkuyorum sonradan keske demek istemiorum ama bak ne güsel sonunda esin anlamıs ve inş. simdi daha mutlu olursun :Saruboceq::Saruboceq:

isteklerini öen sür neden bayanlar hep fedakar olucak ya erkekler olsun azcıkda seviyosa seni kabul eder hem altlı üstlü oturma derim ben karışmayan yok aranızda sorun çıkar kararından dönme

canım, dikkat ettim de sen "sizce ne yapayım" diye sormuyorsun, "bitirsem de olur dimi" diye soruyorsun.. anladığım kadarıyla vazgeçilmez değil senin için nişanlın..?? yanlış mı anladım? 2-3 mesajında da aynı ifade: "baştan bitse daha iyi olmaz mı?" sen zaten bitirmeye meyilliysen yani o kişi vazgeçilmez değilse ona asla evlenince tahammül edemezsin zaten.. hakkında hayırlısı olsun cnm

abla burda okuduklarım her insandan hersey beklenir ve benım için ailemden baska kimse vazgecilmez deildir neden sonradan kötü olucaksam simdi bunu düşünmiyim ki eger ayrı eve cıkmayı kabul ederse tabi ki bitirmem kişilik olarak ii biri ama dediğim gibi kimse vazgecilmez deildir evli olanlar içinde esleri deilde bence cocukları vazgecilmez olur o yüzden sonradan pişman olmak yersiz die dşünüorum

isteklerini öen sür neden bayanlar hep fedakar olucak ya erkekler olsun azcıkda seviyosa seni kabul eder hem altlı üstlü oturma derim ben karışmayan yok aranızda sorun çıkar kararından dönme

bende öle düşünüorum simdiye kadar pek takılmamıstım bu konuya ama simdi daha cok takılıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…