evli olanlardan bir akıl istiyorum

Allah yardımcın olsun canm..söylediklerini aklımda tutacagım yasayan ağızdan duymak daha etkili çünkü. hergün olmasada tasrtsyoruz ama bizim sebepler hep kıskançlık hep koruma kollama duygusu sizde neydi ?
amin cmm. Nisanliyken olan kavgalarin geneli kiskanclik oluyordu bizde yada sacma sapan seyler,, Evlenince ayni evin icine girince kavga konusu hersey olmaya basladi artik ben kocayim denmeye basladi vs. vs anlatsam uzun olur bir kac kez ayrilma noktasina geldik Kendim istedigim icinde herseyi aileye anlatamiyorsun Annem bir gün sen istedin dedi birdahada birseyimi anlatamadim,,Rabbim seninde yardimcin olsun

haklısın canm sağol tavsiyen için

sağolun teşekkürler

haklısın herkes farklı şeyler yasyor bir arkadaş çok kötü kavga ederken nişanlılıkta evlenince iyi olmuşlar bilemiyoruzki işte
Tabikide mükemmeL bi iLiski görmedim de yasamadimda inis cikisLar oLcakki birbirinizin degerini anLayin ama sen daha simdiden kararsiz kaLip danisirsan yandin daha cook uzun bir maraton var aşman gereken bi çok imtihandan gececeksin beLkide.survivor qibi dusun o kadar cabaLiyorLar 1parca ekmek icin tek basLarina degiL ama takim haLinde sende nisanLinLa takim oLarak hareket et kazanan siz oLcaksiniz.ama akLina dustuyse bi kere ayriLik kim ne derse desin benm qibiysen eger sen zaten herkesi sonuna kadar dinLer ama kendi biLdiğini yaparsin ah biz kadinLar bazen kaLbini dinLemek gerekir o sana doğru yoLu qosterecektir .. hayat dusunmek icin cok kisa oLabiLiyor mutLu oL insaLLah

YaziLanLar seni iyi yonde etkiLer umarım 1yanLiş bütun dogruLarı qötürmesin iyi düşün kardeş kaLbini dinLee ..

amin inşallah çok sağolun teşekkürler

gittikçe azalyor kıskaçlığı nişan olmadan daha fazlaydı şimdi azaldı ama kavga çıkarmaya her türlü buluyor bi kıskaçlık
Konuştunuz mu neden böylesiniz?Sevgi saygı yoksa birşey diyemem ama varsa değer veriyorsa kesip atmamalı.

Ayrılırsan karşına nasıl biri çıkmasını isterdin?İsteklerinin içinde şuanki nişanlının karakterinden huyundan sevgisinden vs misli misli fazla şeyler varsa düşünme hiç bırak.çünkü seni mutlu edemez, sen mutlu olmazsın.Eğer düzeltilebilir hareketleri varsa oturup konuşun.Birde senin eksik olduğun öyle hissettiğin veya nişanlının öyle söylediği zaman yok mu?Hani sen 4-4 lük olursun da karşıdan bakışta 4-2 liktir.

YaziLanLar seni iyi yonde etkiLer umarım 1yanLiş bütun dogruLarı qötürmesin iyi düşün kardeş kaLbini dinLee ..

bilsemki sevgiyle herşey aşılıyor evlilkte biran bile tereddüt etmeyecegim çünkü sevgim sonsuz çok fazla ona karşı ayrılsam dünyalar basma yıkılacak biliyorum ama sevgiyle yenemeyeceksekte kandrmak istemiyorum kendimi hayatımı

hangimiz dört dörtlüğüz ki hiçbirimiz bende değilim oda bunun bilincinde degerlndiriyoruz birbirimizi. sevgi olmasaydı biran düşünürmü insan çeker gider ama bu sevgi bu yürek çırpınıyor kalmak için

Fazla umutlandırdı bence nisanliykan saydiran evlenince sovuyo. Yol yakınken vaz geç dertsiz başına dert alma.

Nisanlilik donemindeki yasananlari goz ardi etmemelisin.karsindaki insanin karakterini az cok anliyorsun.Yillar gectikce yasanan olaylari animsadikca parcalar yerine oturuyor.yani gozlemledigin seyleri bastirma kafa da degerlendirirken.Ama bu demek degil ki karsindaki cok kotu bir insan sana kim ne derse desin en iyi karari sen verebilmelisin cunku sen yasiyorsun her ani.Soylede dusun karşında ki insanin iyi yafa kotu oldugunu kim anlayabilmis ki bu hayatta hic kimse diyemezki bu insan iui yada kotu diye bu aslinda hayatin bir kurali biraz da kader meselesi.TAbi ki en olagan bir sekilde degerlendiriceksin dogrumu yanlismi yapiyorum diye ama hayatimizda ki olankisileri seneler sonra bile bir anda keske hayatimda olmasaydi dedigimiz anlar oluyor.derler ua anlatamam gormen lazim diye. hayat boyle birsey.UMarim hayatin boyunca keske demiyecegin bir omur gecirirsin.

SevgiyLe herrsey aşıLıyor inan bana ama karsiLikLi sevqiyLe o caba gosterecekmi bakaLim yarin konus bize biLdir buradan bekLiyorum merakta ediyorum ac derdini dermanin o oLsun biteceksede bitsin devam edeceksede etsin.senLik bisey kaLmamis sende hersey var ya o ya o nasiL dusunuyor ki .. hatasinin farkinda mi duzeLtebiLecekmi seni o kadar cok mu seviyor kaybetmek ten korkuyor mu herseyi goze alir mi ne kadar asik.kiskanmaysa eger sadece sorununuz 3yiLda geciyor.bnm esim cook kiskancti kuzenLerimLe biLe gorusturmezdi simdi gorusturuyor meseLa herkesten herseyden kiskanirdi simdiyse yerine gore kiskaniyor.twk kiskancliksa o zamanLa rayina oturuyor.pire icin yorqan yakma.yagmurdan kacarken doLuya tutuLma baska kotu huyu yok dedin neyin kararsizLigini yasiyosun tam oLarak derdin nedir meseLa bir kavqanizi anLatsana

Eğer evlilik öncesi stresten yaşıyorsanız bunları düzelebilir ama çok ağır şeyler yaşadık falan dediğiniz için bir çok şey evlenmeden bitmiş gibi sizde. Çok iyi düşünüp karar verin, Hakkınızda hayırlısı

Evlenince hiçbişey daha iyiye gitmez nası olsa cepte diye daha da lakayıtleşir.
Evlenme.

sevgiliykende aynı ufak sorunlar büyüyordu bizde nişanlannca değişir dedim oturur dedim hep
O zaman sakın evlenince düzelir diye evlenme sevgiliyken esim nasılsa su an da öyle sinirlenirse hemen tepki verip 5dk sonra bise olmamış gibi davranirdi, Simdi de öyle ama tabi bu ayda yılda 1olan bise.

Dünyanın en iyi adamı en romantik en ince düşünen erkeği bile olsa evlenip hayat rutine bindikten sonra hepsine bi rehavet çöküyor rahatlık geliyor. Hammaddelerine dönüp odunlaşıyorlar. Nişanlıyken bile el üstünde tutulmadıysan evlenince işin daha zor bana kalırsa

canım burda önemli olan kavgalarınızın sebebi eğer düğün heyecanı hazırlık vs gibi şeylerse onlar evlendikten düzelir ancak hayat tarzı kişilik uyuşmazlığı gibi konularsa onlar düzelmez aksine aynı evde yaşamaya başlayınca katlanarak artar.eline bir kağıt kalem al ve bu adamın sana kattıklarını ve sana kaybettirdiklerini yaz.geleceğinde bu adamla bir ömür yaşayabilecek misin önce bunu iyice düşün ve öyle ver kararını Allah hakkında hayırlısını versin

İyi şeyler söylemek isterdim ama o nişanlılıkta yaşadıkların hiçbişey. Kurtar kendini, mutlu olmak senın elinde

Bence ayrıl . ben kendimi düşünüyorum da nisanliyken gerçekten dünyada ki en güzel kız benmisim gibi davranırdı eşim. Evlendikten bi 6 ay kadar bu surdu iyi kötü. Şimdi 1,5 senedir evliyiz. Kavgada ediyoruz iyi günlerimizde geçiyor. . Ama bazen senin böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim diyorum kavga ederken. Evlen diye böyle olmadım diyor. Odun yıne odun. Yaş ve kuru olarak ikiye ayrılıyor sadece sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…