şimdi, nişanlılık dönemi sancılı geçse de evlilik de öyle devam eder diye bi kural yok bence. yani yüzde yüz sorunlu bi evlilik olur diyemem.
ammaaaaaa yukarıda bahsettiğim durum, nişanlılık döneminde yaşadığın sorunlara da bağlı.
sonuçta ne demişler : balık baştan kokar.
dikkatli ol, şu dönem yaşadıklarını çok iyi muhakeme et.
Canim bencede iyi dusun..derim.erkekler evlenince grcekten degisiolar.seni el uzerinde tutmasi gerekirken bole yapiosa nisanlin evlenince nolca belli diilmi?sakin yutma solediklerini.seni ezmesine mahal vermis olursun
Şimdi yani özür diler de, karısını öldüresiye dövüp çok pişman olup özür dileyen de var yani. Ne kadar inandırıcı o artık kişinin kendine kalmış. O adam belki evde yemek pişsin diye, temiz donu kalmadı diye özür diliyordur? Yani aslında pişman falan değildir...tek hissettiği pişmanlık beni kırdığına üzülüyor ben olsun falan diyorum ne diyeyim artk her sefernde
eşlerimiz aynı sanırım ama ben senin kadar cesaretlimiyim bilmiyorum
sağolun ama okadar zorki
Evlenince değişmez hatta bu yaşadıkların katlanarak artar daha beter olur bence daha yolun başındayken iyice düşün.merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
Nisanliyken olumsuz olan birsey evlenince daha da olumsuza dogru giderevlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz
Hayır tabiki düzelmez. Dikkat ederseniz yazdım zaten hakaret küfür var ise ortada zaten olacak iş değil ki şimdiden bunları yapan ilerde daha felaket birşeye dönüşürhence evlilik stresi ayridir. insan tartisir kuser kavga da eder. ama karakterini karsisindakini ezme uzerine kurmus ve durmadan hakaret eden kalp kiran adam evlenince mi duzelecek?
Bitebilir de kestirmek çok zor bizim de nişanlıyken ilk yıllarımızda daha çok kavgalar oluyordu şimdi daha iyi anlaşıyoruz meselaevlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz
EwLenince basLadi canim ayni ewde yasamak bambaska bisiy.nisanLiyken en ufak tartismamiz oLmadi inan ki yani ewlenincede tartismicaz anLamina gelmiyormus.o yuzden siz simdi tartisiyosunuz diye ewLenince omur boyu tartiscaniz anLamina geLmezAllah razı olsun inşallah öyle olur düzelir diye umut ediyorumsiz nişanlılığınızda kavga ediyormuydunuz evlenincemi başladı
Cok gzl özetlemissinKısaca nişanlılık fragmandır. Evlilik filmin ta kendisi.
İnsanlar asla degismez noktamerhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
Kısaca nişanlılık fragmandır. Evlilik filmin ta kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?