evli olanlardan bir akıl istiyorum

Ustelik nisanlilikta yasanilan tartismalar omur boyu surecek bir dizi gibi tekrsr tekrar yasaniyor

Sen bana bunu demistin sen bunu yapmistin. Sen zaten hep boyleydin. Allah gana gosterdi de ben gormezden geldim. Elaleme nisan atti dedirtmiyim dedim vs... ksvgalarda kullanilabilen bilumum sozlerdir.

Icine sinmeyen buyuk durumlar varsa vazgec. Nisan yuzugunu atamaysn insan benligini sahsiyetini ayaklar altina alsa da bosanamiyor.

sağolun ama okadar zorki

Canım biz uzunca bi nişanlılık dönemi yaşadık esimle ama kedi köpek gibiydik, bağıra cigira tartismalarimiz meşhur du o derece ama her ne olursa olsun ayrilmadik şimdi evliyiz ve çok iyi durumdayız nişanlılık ilişkiyi yipratiyor evlenince çok daha rahat oluyorsun kafa rahat olunca gerginlik te olmuyor haliyle çok sukur

Canim bencede iyi dusun..derim.erkekler evlenince grcekten degisiolar.seni el uzerinde tutmasi gerekirken bole yapiosa nisanlin evlenince nolca belli diilmi?sakin yutma solediklerini.seni ezmesine mahal vermis olursun

ne diyeyimki kavga anında karşılık versem belki daha kötü olacal susuyorum kavga bitince söylesem zaten haklısın diyor pişman oluyor ne yapacagmı bilmiyorum

tek hissettiği pişmanlık beni kırdığına üzülüyor ben olsun falan diyorum ne diyeyim artk her sefernde
Şimdi yani özür diler de, karısını öldüresiye dövüp çok pişman olup özür dileyen de var yani. Ne kadar inandırıcı o artık kişinin kendine kalmış. O adam belki evde yemek pişsin diye, temiz donu kalmadı diye özür diliyordur? Yani aslında pişman falan değildir...
Demek istediğim, gözlerini dört aç. Ara sıra ona aşık olduğunu unut, sıradan bir insan gibi bak. En iyisini yine sen bileceksin. Malesef buradan verilebilecek tavsiyeler sınırlı. Sizi tanımıyoruz.

Canım sana güzel şeyler yazmak isterdim ama nişanlıyken erkekler gözünün içine bakar ama evlenir Aradan da5-6 yıl geçince ilişki ton değiştiriyor ne kadar saygıyı yıpratmamaya çalışsanda ailesel nedenler kişisel uyumsuzluklar yıpratıyor ilişkiyi nişanlıyken sana hakaret bari ağır şeyler söylüyorsa evlilikte bu şiddete bile dönüşebilir sonuçta sana tavsiyem herşeyşyle düşün taşın sana ne kadar değer veriyor aileyi nekadar önemsiyor sorumluluklarını ne kadar biliyor

Nişanlılık benim içinde çok zor geçti çok tartışırdık ama şuan çok iyi gidiyo.yalnız ben evlikikten sonra tartışmalarımızın azalcağını biliyodum çünkü genelde kavgalarımız zevklerimizin farklılığından kaynaklanıyodu malum düğün hazırlıkları yaparken bol bol alışveriş yapıyoduk ev için.birde az görüşüyoduk onunda etkisi oluyodu.yani tartışmaların sebebi çok önemli aşılamıycak sorunlar varsa yol yakınken iyice düşünmek lazım.

Evlenince değişmez hatta bu yaşadıkların katlanarak artar daha beter olur bence daha yolun başındayken iyice düşün.
Yeni boşanmış biri olarak sana samimiyetle söyleyebilirimki nişanlıyken herşeyi bitirmek daha kolay iyice düşün.

hence evlilik stresi ayridir. insan tartisir kuser kavga da eder. ama karakterini karsisindakini ezme uzerine kurmus ve durmadan hakaret eden kalp kiran adam evlenince mi duzelecek?
Hayır tabiki düzelmez. Dikkat ederseniz yazdım zaten hakaret küfür var ise ortada zaten olacak iş değil ki şimdiden bunları yapan ilerde daha felaket birşeye dönüşür

Laflari daha simdiden yuttuysan evlenince de ezdirirsin kendini. Bakiş açini degistir bence

Allah razı olsun inşallah öyle olur düzelir diye umut ediyorum siz nişanlılığınızda kavga ediyormuydunuz evlenincemi başladı
EwLenince basLadi canim ayni ewde yasamak bambaska bisiy.nisanLiyken en ufak tartismamiz oLmadi inan ki yani ewlenincede tartismicaz anLamina gelmiyormus.o yuzden siz simdi tartisiyosunuz diye ewLenince omur boyu tartiscaniz anLamina geLmez

İnsanlar asla degismez nokta
Yol ver gitsin bu kadar agır laflar ettiyse bir daha düzelmez.

Biz nisanliyken ve evliliğin ilk yilindayken şimdiye nazaran daha az iyiydik. Tartışmalar daha hararetliyli o zamanlar. İlk yıl birbirimize uygun olmadığımızı düşündüm. Şimdi bir sorun yok, eskisinden daha çok seviyorum. 7 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…