6 aydır nişanlıyız canm bizde öyle hiç güzel yanı olmadı şu nişanlılığınNişanlılık süresi uzadıkça kavga oranları artıyor ama buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla herkesin nişanlılıkta ve evlilikte yaşadığı şey farklı. Benim en zor zamanlarım nişanlılıkta geçti evlenince daha mutlu oldum hele 5 yıl sonra çocuk yaptıktan sonra beni daha da el üstünde tutmaya başladı. Biz toplam 5 ay nişanlı kaldık ama o süreyi bir daha yaşamak istemem
Siz ne zamandır nişanlısınız
Biz nisanliyken gayet iyiydi eşim evlendik ailesinin de katkılarıyla aramız bozuldu iyice ama en büyük suç eşimde cok içli dışlı olduk şimdi toparlamaya çalışıyoruz çok iyi düşün gözünü dört aç sevmek olmuyo yani
yok canım hiç naz niyaz kaprisle işim yok yapım gereği sanırım. sorunumuz kıskançlık en ufak birşeyden kavga cıkması evlenince kıskançlığı bitiyormu erkeklerinOnce sıkintiniz nedir onu anlayalim?? Sen gereksiz naz caz kapris istek simariklik yapiyorsan belki damat bunali.
Sonra bunalan damat yeter bi sus demeyi bilmiyorsa bogurup sovuyorsa bil ki icinde ki canavar her zaman disari cikip tukuruklerini sacabilir...
Daha daha sonrasinda daha iyii olursa buraya yaz. Ama genelde iyi olmazlar...
Sorunun kaynagini oturup bulup konusun.. herkes benim dedigim benim.istedigim demeden sorunlarinizi cozun.
2 buçuk yıl nişanlılığın ardından evlendik nişanlılığımız bol kavgalı geçti bu sürede babamın rahatsızlığı vefatı girdi araya iyice sorunlar çoğaldı artık zaman geçsin evlenelim diye dua ettik.7 aylık evliyiz ilk zamanlar biraz sıkıntılar yaşadık alışana kadar şimdi çok şükür bi sıkıntımız yok.önemli olan neden sorunlar yaşadığınız bence
kıskançlığının nedeni ne? bu önemli. eğer gereksiz saçma şeylerden kıskanıp kavga çıkarıyorsa evlenince katlanır kavgalar.mutlulugunuz daim olsun masallah ne kadar güzel
ağır hakaretler yok ama sürekli bir kavga varBen nisanli degilim ama su an erkek arkadaşımla tartismalarimda sorunu hemen halledemiyorum yuzyuze olmadigi icin. Evlenince daha kolay uzlascagimizi dusunuyorum. Ama agir hakaretler varsa bi dusunun degismeyebilir
Canım bence kişiden kişiye değişir biz esimle nisanliken çok tartıştık ben bunla bi omur nasıl yaşarım dedim ama ayni eve girince adam melek oldu tam tersi olanlarda var tabimerhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
kıskançlığının nedeni ne? bu önemli. eğer gereksiz saçma şeylerden kıskanıp kavga çıkarıyorsa evlenince katlanır kavgalar.
ve kavgaların nasıl kim sayesinde bittiği de önemli. haklı olduğu halde susan ve alttan alan, üstünü örten sensen, evlilikte de aynı şeyleri senden bekleyecek. bıkıp kavgayı uzatsan sen anlayışsız, evlenince değişen taraf olacaksın.
şöyle iki şekilde tart durumu: nişanlın değil de bir arkadaşın, akraban gibi kabul et onu. sana öyle davranan, sürekli tartışma çıkaran akraba ya da arkadaşına nasıl tepki verirdin, ne kadar katlanırdın ve affeder miydin?
2.yol tartışmayı saçma sebeplerden sen çıkar ve uzatabildiğin kadar uzat. nişanlın senin gibi alttan alıp sakince konuşacak mı yoksa olayı büyütecek mi?
nişanlılık tanışma dönemi, hataları görmezden gelme dönemi değil. evlenince kimse bir anda evliya olmuyor.
Canım bence kişiden kişiye değişir biz esimle nisanliken çok tartıştık ben bunla bi omur nasıl yaşarım dedim ama ayni eve girince adam melek oldu tam tersi olanlarda var tabi
Cnm benim esim nisanliyken kiskancti isyerindeki seflerin filan numarasini kaydettirmezdi telime aradilarmi kiyamet kopardi ama giyimime filan karismazdi evlenince adamda kiskanclik 0 yaa keske kiskansa biraz kimisi degismez ama asiri kiskancsayok canım hiç naz niyaz kaprisle işim yok yapım gereği sanırım. sorunumuz kıskançlık en ufak birşeyden kavga cıkması evlenince kıskançlığı bitiyormu erkeklerin
Nişanda önce nasıldı, belki gerçekten stresten böyle davranıyordur, adamın asıl karakterini en iyi sen bilirsin, hep böyleydiyse değişme ihtimali çok düşük canım.
Allah yardımcın olsun karar verirken hakkında hayırlısı olsun inşallah
ne diyeyimki kavga anında karşılık versem belki daha kötü olacal susuyorum kavga bitince söylesem zaten haklısın diyor pişman oluyor ne yapacagmı bilmiyorum
Kırmak mi haftanın 7gunu konusuyosak 4gunu kesin ağlayarak kapatiyodum telefonutartışmalarda eşiniz kırıyormuydu sizi ?
Al karsina konus ozaman cnm.hep bolemi olcak de
Galiba kiskancliktan dolayi demiştiniz. Kiskanc adam kesinlikle duzelmiyor cevremde gordum bunu. Eger cok abartip her seyi kiskaniyorsaağır hakaretler yok ama sürekli bir kavga var
gerçektenmi o derecedeyken nasıl değişti bu kadarKırmak mi haftanın 7gunu konusuyosak 4gunu kesin ağlayarak kapatiyodum telefonu
Asla duzelmez asla asla asla,ya ayni olur ya daha beter olur,bi tik altina inmez
konusmama gerek kalmyorki zaten pişman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?