evli olanlardan bir akıl istiyorum

6 aydır nişanlıyız canm bizde öyle hiç güzel yanı olmadı şu nişanlılığın

Sevgiyle olsa zaten göze alırdım ona olan sevgim sonsuz

yok canım hiç naz niyaz kaprisle işim yok yapım gereği sanırım. sorunumuz kıskançlık en ufak birşeyden kavga cıkması evlenince kıskançlığı bitiyormu erkeklerin

bizim sorunlar elle tutulur cinsten değil kıskançlık benim neden öyle neden böyle en ufak komik bir sebepten dahi kavga ckyor yorgunluk oluyor bu sefer insanda

mutlulugunuz daim olsun masallah ne kadar güzel
kıskançlığının nedeni ne? bu önemli. eğer gereksiz saçma şeylerden kıskanıp kavga çıkarıyorsa evlenince katlanır kavgalar.
ve kavgaların nasıl kim sayesinde bittiği de önemli. haklı olduğu halde susan ve alttan alan, üstünü örten sensen, evlilikte de aynı şeyleri senden bekleyecek. bıkıp kavgayı uzatsan sen anlayışsız, evlenince değişen taraf olacaksın.
şöyle iki şekilde tart durumu: nişanlın değil de bir arkadaşın, akraban gibi kabul et onu. sana öyle davranan, sürekli tartışma çıkaran akraba ya da arkadaşına nasıl tepki verirdin, ne kadar katlanırdın ve affeder miydin?
2.yol tartışmayı saçma sebeplerden sen çıkar ve uzatabildiğin kadar uzat. nişanlın senin gibi alttan alıp sakince konuşacak mı yoksa olayı büyütecek mi?
nişanlılık tanışma dönemi, hataları görmezden gelme dönemi değil. evlenince kimse bir anda evliya olmuyor.

Ben nisanli degilim ama su an erkek arkadaşımla tartismalarimda sorunu hemen halledemiyorum yuzyuze olmadigi icin. Evlenince daha kolay uzlascagimizi dusunuyorum. Ama agir hakaretler varsa bi dusunun degismeyebilir
ağır hakaretler yok ama sürekli bir kavga var

Canım bence kişiden kişiye değişir biz esimle nisanliken çok tartıştık ben bunla bi omur nasıl yaşarım dedim ama ayni eve girince adam melek oldu tam tersi olanlarda var tabi

beni kıskandığı için ben bitiriyorum genelde kavgaları.haklı olduğum zamanlarda bilir ve susar. ama dediğiniz gibi bir arkadaşım bir akrabam öyle davransa bana hiç katlanmam yapımda yok çünkü ufak sorunlarla boğulmak bana göre değil kıskançlık güzel birsey fakat saçma seylerden olunca oda boğuyor insanı sadece beni değil karşı tarafıda sonunda kalan sinirle söyllenmiş sözler kırgınlık yorgunluk oluyor..

Nişanda önce nasıldı, belki gerçekten stresten böyle davranıyordur, adamın asıl karakterini en iyi sen bilirsin, hep böyleydiyse değişme ihtimali çok düşük canım.
Allah yardımcın olsun karar verirken hakkında hayırlısı olsun inşallah

yok canım hiç naz niyaz kaprisle işim yok yapım gereği sanırım. sorunumuz kıskançlık en ufak birşeyden kavga cıkması evlenince kıskançlığı bitiyormu erkeklerin
Cnm benim esim nisanliyken kiskancti isyerindeki seflerin filan numarasini kaydettirmezdi telime aradilarmi kiyamet kopardi ama giyimime filan karismazdi evlenince adamda kiskanclik 0 yaa keske kiskansa biraz kimisi degismez ama asiri kiskancsa

amin canım teşekkürler.. nişandan önce de tartışırdık ama farklı sorunlardan geçer giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…