evli olanlardan bir akıl istiyorum

Nişanlılık süresi uzadıkça kavga oranları artıyor ama buradaki yorumlardan anladığım kadarıyla herkesin nişanlılıkta ve evlilikte yaşadığı şey farklı. Benim en zor zamanlarım nişanlılıkta geçti evlenince daha mutlu oldum hele 5 yıl sonra çocuk yaptıktan sonra beni daha da el üstünde tutmaya başladı. Biz toplam 5 ay nişanlı kaldık ama o süreyi bir daha yaşamak istemem
Siz ne zamandır nişanlısınız

hayır küfür etmiyor ama kırıyor evet sonradan gelen pişmanlıkla
Biz nisanliyken gayet iyiydi eşim evlendik ailesinin de katkılarıyla aramız bozuldu iyice ama en büyük suç eşimde cok içli dışlı olduk şimdi toparlamaya çalışıyoruz çok iyi düşün gözünü dört aç sevmek olmuyo yani

İnsanlar asla degismez nokta
Yol ver gitsin bu kadar agır laflar ettiyse bir daha düzelmez.
Yaaa niye öyle diyorsun insanlar düzelmez diye ben çok değiştim en ufak kavgada neler der birde üstüne küserdim. Ama şimdi onu kırmaktan üzmekten o kadar çok korkuyorum ki çünkü hiç haketmediği sözler söylüyordum heleki küsmek asla ... Dönüp o günlere baktığımda insanların dolduruşuna geldiğimi cahillik ettiğimi, çocuk gibi davrandığı mı görüyorum. Sadece kalbini dinlemeyi öğrendimi insan herşey değişiyor.
hayatım boyuncada kendimi değiştirip geliştirmek için uğraşacam. Hatalardan ders alıp değişmek ve bir daha yapmamak gerektiğini düşünüyorum.

Once sıkintiniz nedir onu anlayalim?? Sen gereksiz naz caz kapris istek simariklik yapiyorsan belki damat bunali.
Sonra bunalan damat yeter bi sus demeyi bilmiyorsa bogurup sovuyorsa bil ki icinde ki canavar her zaman disari cikip tukuruklerini sacabilir...
Daha daha sonrasinda daha iyii olursa buraya yaz. Ama genelde iyi olmazlar...
Sorunun kaynagini oturup bulup konusun.. herkes benim dedigim benim.istedigim demeden sorunlarinizi cozun.

Allah korusun evlenince çok pişman olursun gibi nişanlılık bitse kolay unutur toparlarsın evliliğin bitmesi çok ağır Allah kimseye vermesin yaşamayan bilmez ve balık baştan kokar yol yakınken vazgeç kardeşim ( ben yandım eller yanmasın)

2 buçuk yıl nişanlılığın ardından evlendik nişanlılığımız bol kavgalı geçti bu sürede babamın rahatsızlığı vefatı girdi araya iyice sorunlar çoğaldı artık zaman geçsin evlenelim diye dua ettik.7 aylık evliyiz ilk zamanlar biraz sıkıntılar yaşadık alışana kadar şimdi çok şükür bi sıkıntımız yok.önemli olan neden sorunlar yaşadığınız bence

Evlendikten sonra hiç değişmez diye bişey yok degisedebilir ama söylediği laflar ne kadar ağirdi ve ehliyet söylese kaldırabilirmisin. Değişip degismiyceni sen daha iyi tahmin edersin.

büyük durumlarımız yok çok şükür ne maddi ne ailevi ama kırgınlıklar var evet

gerçektenmi o kadar kavgadan sonra ne güzel iyi olmanız Allah daim etsin. o kadar isterdimki onca kavgaya ragmen evliliğimizin iyi olmasını tek isteğim bu olurdu suan

tavsiyelerini dikkate alacağm teşekkürler

şuan sorunumuz kıskançlık bizim evlenince ne için kavga edebilriz yada uyuşmazlıklar nelerden oluyor sizi boşanmayı düşündüren şey nedir özel değilse

EwLenince basLadi canim ayni ewde yasamak bambaska bisiy.nisanLiyken en ufak tartismamiz oLmadi inan ki yani ewlenincede tartismicaz anLamina gelmiyormus.o yuzden siz simdi tartisiyosunuz diye ewLenince omur boyu tartiscaniz anLamina geLmez

haklısın herkes farklı şeyler yasyor bir arkadaş çok kötü kavga ederken nişanlılıkta evlenince iyi olmuşlar bilemiyoruzki işte

Ben nisanli degilim ama su an erkek arkadaşımla tartismalarimda sorunu hemen halledemiyorum yuzyuze olmadigi icin. Evlenince daha kolay uzlascagimizi dusunuyorum. Ama agir hakaretler varsa bi dusunun degismeyebilir

Cnm nisanliyken illaki tartisma ve dugun stresi olacak ama saygiyi bozmamak onemli yani tartisma boyutu degismez iliskiniz ayni olur ama nisanliyken ilgi fazla oluyor evlenince rutinlesiyor bazi seyler erkekler grrcekten rahatliyor ama gorevlerini bildikten sonra sikinti olmaz ins.
Mesela ven esimin annesine bu kadar duskun oldugunu evlendikten sonra ogrendim neyseki dengeyi kurmaya baslasi basta alisamasada daha iyi artik

mutlulugunuz daim olsun masallah ne kadar güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…