evli olanlardan bir akıl istiyorum

Canım seni anlayabiliyorum. Ki ben evliyim 5 aylık şuan yaklaşık 1 aydır ayrıyım...
Evlilik öncesi nişanlılıkta böyle ise evlilikte daha çok başa çıkılır diye düşünüyorum.
Aynı durum bende de yaşandı oldu.
Oturup konuşun. Konuşmayı deneyin.
Ölçüp biçin.
Böylece daha iyi kavrarsın bir takım şeyleri...
Sinirli bir eş çekilmez şahsen ben asla çekemedim.
Şiddette vardı bende ve sinirli insan direk şiddete yönelir...
İnşallah böyle bir imaj değildir.
Çok iyi düşün taşın net kararlar ver canım...
Sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim..

gerçektenmi o derecedeyken nasıl değişti bu kadar
Biz farklı sehirlerdeydik eşim biraz sıkıydi çok gorusemiyoduk bunlar birleşti nisan sureci burnundan geldi ama beni seviyordu biliyorum evlenince yaninda olmam bana dokunması benim ona verdiğim sevgi Şevkat değiştirdi onu annesi bile dua ediyor çok değişti oğlum diye hele bide oğlumuz doğdu tam bi melek oldu kocam benim

çok teşekkür ederim canım siddete meyilli değil ama evet sinirli keşke olmasa

maşallah Allah artırsınız huzurunuzu

neden böyle dediniz sizdemi aynı şeyleri yaşadınız
Malesef evet,bastan kucuk tatrtismalara onem vermiyoruz ama bu kucuk sandigimiz tartismalar ileridrki yani evlendikten sonra ki daha büyük tartismalarin temeli oluyor bilmiyorum ama tersi olmasi cok zor

sizindemi kıskançlıktı sorunlarınız canm
Bir çok şey vardı. Ailem istemedi. Kıskançlıklar. Maddi sorumlarımız. Şimdi birbirimizi daha iyi anlıyoruz. Daha çok bir olduk. Onsuz olmazdı. Bitmedi neler yaşadıysak da bitmedi. Çünkü sevgimiz hiç tükenmedi. Benim eşim bir de sinirlenince hiç bir şeyi gözü görmez yine de bir kere küfretmedi el kaldırmadı. Ben de aynıyım çok söyledim ayrılalım diye bırakmadı. Ben şuna inanıyorum kaderinde o varsa ne yaparsan yap bitmeyecek. Sevgi devam ediyorsa iki taraflı tabi yine bitmez yani. Karar sana kalmış Can'ım Rabbim Hakkı'nızda hayırlısını nasip etsin

ben bizden örnek vereyim cnm,,2 sene nisanli kaldik o iki sene kavga etmedigimiz gün kalmadi hergün tartisiyorduk ama hergünn Annem bana dedi kizim basta bozuk basladimi hep öyle gider dedi sen mutsuz olursun bununla dedi dinlemedim evlendim 5 senedir evliyiz gel bide bana sor yasadiklarimi artik ikimizde yorulduk simdiki aklim olsa Annemin babamin sözünü dinlerdim Ayrilmak elimde ama olmuyo kimsenin bilmedigi bazi yönleri düsünüyorsun yapamiyorsun,,Iyi düsün cnm daha simdiden gecinemiyorsaniz ilerdede sorun olur sana bide sunu diycem ikinizde sinirliyken hep alttan sen almaya calisiyorsan seni dinlemiyorsa kendi bagirip cagiriyorsa ve sinirli bir yapisi varsa hemen herseye kizan cok iyi düsün Asabi erkek evlilikte insani cok yoruyor evliligindede birsey anlamiyorsun hakkinda hayirlisi konusun halletmeye calisin ama iyi analiz et karsindaki insani sana davranis seklini..

Amin canım Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun canm..söylediklerini aklımda tutacagım yasayan ağızdan duymak daha etkili çünkü. hergün olmasada tasrtsyoruz ama bizim sebepler hep kıskançlık hep koruma kollama duygusu sizde neydi ?

Ben de 2 seneye yakın nişanlı kaldım.biz uzak mesafe olduğumuz için sorunlar baş gösterdi diyebilirim.çok uzun tartışma yaşadığımız zamanlar oldu üzüldüğüm zamanlar oldu.kötü laflar ettiğimiz zamanlar oldu.
evlenince her şey düzeldi mi yani evet kısmen diyebilirim.ama öyle hemen düzelmiyor ilk bir sene çok zorluyor.birbirine alışma evliliğe alışma süreci vs.

Ya bence bu noktada nişanlınızın tavrı önemli çok mu yıkıcı bi adam hiç mi yapıcı yönleri yok?
özür dilemeyi zayıflık olarak mı görüyor ?kadın susacak ben bağırıcam gibi bi tavır içinde mi ?

Eğer sorun sadece kıskançlıksa ( maalesef 18 sayfayı okuyamadım ) ya evlenince rahatlayıp sıkmayacak yada daha saçma bir ruh haline girecek.daha yakın zamanda kendinden bile kıskanan kocayı okuduk.

yok yeri geldimi özür diler. bi sorunla karşılastımı yapıcılığı devre dışı kalyor malesek ama sonrasında düzeltmek için çaaba sarfediyor

Eğer sorun sadece kıskançlıksa ( maalesef 18 sayfayı okuyamadım ) ya evlenince rahatlayıp sıkmayacak yada daha saçma bir ruh haline girecek.daha yakın zamanda kendinden bile kıskanan kocayı okuduk.

gittikçe azalyor kıskaçlığı nişan olmadan daha fazlaydı şimdi azaldı ama kavga çıkarmaya her türlü buluyor bi kıskaçlık

Nisanliyken bir katsa evliyken iki katını düşün nisanlilik mini evlilik gibidir şimdiden bu kadar mutsuzsan yol yakınken bitir

şuan sorunumuz kıskançlık bizim evlenince ne için kavga edebilriz yada uyuşmazlıklar nelerden oluyor sizi boşanmayı düşündüren şey nedir özel değilse
Evden kendi başıma adımımı attırmazdı dışarı çıkardık birlikte neden o adama baktın neden buraya baktın vs aşırı kıskançlıkları öfke nöbetleri sonrasında üzerime yürüdü bizimde sadece kıskançlık olarak görmüştüm ama evlendikten sonra dozu o kadar arttıki.Bizim bu şekilde oldu sizdede aynısı olur demiyorum ama otur artılarını eksilerini iyice düşün ona göre kararını ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…