- 26 Aralık 2022
- 208
- 87
- 18
- Konu Sahibi purpleflower35
Merhaba arkadaşlar bu aralar bu konuda tedirginim çocuklatımın servis şöförü eşimide bili sabahları eşim veriyo servise ben öğlen alıyorum servisten adamdan iyice rahatsız olmaya başladım ta okul başladığından beri böyleydi ben bakmadığım için heralde vazgeçer dedim ama yok hergün üstümde bakış hissediyorum ben aracın yanından önünden vs. Geçerken keskin rahatsız edici bakışı var adamın yüzünü net olarak bilmiyorum sadece koca bir kafa bana doğru dönüyor bakmıyorum kendisiyle muhattab değilim eşi servis hostesi onunla muhattabım acaba o farkındamı kocasının davranışından bilmiyorum. benim numaramıda almış karısın tekefonunda beni aradı bata bi süre önce tanımadığım numara açtım nasılsınız diyor kendini tanıtmadan şaşırdım kimsiniz dedim ben servis şöförü dedi çocuklar gelicek mi ona göre geçicem o tarafa dedi. Ne kadar saçma gelmicek olsalar zaten haber veriyorum eşinine (hostes) msj atıyorum bide niye kendi numarandan arıyosun numaramı çalıp hadi diyelim eşinin telinde sıkıntı varsa eşinle konuştur madem. Sanki zarf atıyo benim telinde onun numarası çıksında bende onu arıyım diye hiç oralı olmadım. Ama hala devam ediyo ısrarla bakmaya. Eskiden böyle şeyler yoktu evli kadınları kullanmaya çalışan sapıklar türedi. Başıma iş açmaya çalışıcak gibi çünkü ben bakmıyorsam onunda aetık bakmayı bırakması lazım öyle bi kasın değilim işte neden ısrarla sürdürüyosun. Servisten alsam okul uzak başka servis yok napim