Evli olduğumu bildiği bakan kişiyi ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç bir şey gizli kalmıyor.İşte gerçek haber.Hoşgeldiniz.
Niye gizli olsunki gerçek olanları anlatmışım şuçlu olan o ben değilim. Ayrıca ben orta bi ayrntıyı anlatmamışım odadan herkes çıkınca bu adam konuyla alakasız olarak “ çocukların özel bölgeleriyle ilgide ders veriyoruz” dedi sapık gibi bakarak

Servis şöförü çocuğu kim teslim alırsa onu arar. Siz alıyorsanız neden eşinizi arasın? Ben de servis şöförüyle mesajlaşıyorum araşıyorum mecburen çünkü çocuğu alan benim. Abartıyorsunuz

Niye gizli olsunki gerçek olanları anlatmışım şuçlu olan o ben değilim. Ayrıca ben orta bi ayrntıyı anlatmamışım odadan herkes çıkınca bu adam konuyla alakasız olarak “ çocukların özel bölgeleriyle ilgide ders veriyoruz” dedi sapık gibi bakarak
Bakın ilk mesajımı yazdığımda size herkesin baktığını zanneden bir ruh hali içinde olduğunuzu düşünemedim.Okul müdürü,servis şöförü.Siz eşinizin başını belaya sokacaksınız böyle giderse.

Siz ve sizin gibi insanlar yüzünden, belli noktalarda yer alan sadece görüntü alan kameralar dışında; 7/24 ses kaydetme özelliği de olan kameralarla izlenmeye başlayacağız yakında.

Açık adres vermeden, hangi il ve ilçede olduğunuzu yazın da; o civarda yaşayan insanlar daha tedbirli olsunlar.

Bakın ilk mesajımı yazdığımda size herkesin baktığını zanneden bir ruh hali içinde olduğunuzu düşünemedim.Okul müdürü,servis şöförü.Siz eşinizin başını belaya sokacaksınız böyle giderse.
Yok eşi başını belaya sokmaz neyseki o da çözmüş eşinin hayal dünyasında yaşadığını tepki bile vermiyor 🤣

Gözleriyle de yiyorlar mı 😂😂
Siz de makbule miydi o dizi karakteri hani herkes gözleriyle yerdi o hava var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X