Evli olduğumu bildiği bakan kişiyi ne yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdiye kadar yakmadım kimseyi yoksa burda bite konu açıyım söyleyip ortalığı ayağa kaldırırdım. Neden ben suçlanıyorumki ayartmata çalışan ben değilim suçluları sacunuyosunuz
Suçu ne? Günaydın dedi, konuşurken gözüme baktı 😂😂
Para üstü alırken elinize değen erkekleri de imha ediyor musunuz

Şimdiye kadar yakmadım kimseyi yoksa burda bite konu açıyım söyleyip ortalığı ayağa kaldırırdım. Neden ben suçlanıyorumki ayartmata çalışan ben değilim suçluları sacunuyosunuz
Şöförün karısı araçta adamın size baktığı belli değil ama suçlu. Siz erkeklerle selamlaşmıyor musunuz? Bence uzman desteği alın normal değilsiniz

Tamam arkadaşlar ben suçluyum ben uyduruyorum hatta şizıfrenin konum katılsın mune nası çağırılıyo bilmiyorum dert anlatılıcak yer değil artık burası mıne lütfen konumu kapatırmısın yardımcu olun arkadaşlar nası etiketleniyor mune
Allah aşkına uzman desteği alın, ciddi diyorum böyle yaşanmaz.
Mune Mune yardımcı olur musun ?

Tamam arkadaşlar ben suçluyum ben uyduruyorum hatta şizıfrenin konum katılsın mune nası çağırılıyo bilmiyorum dert anlatılıcak yer değil artık burası mıne lütfen konumu kapatırmısın yardımcu olun arkadaşlar nası etiketleniyor mune
3 defa Mune Mune Mune demeniz gerekiyor

Selena'yı çağırır gibi çağırmıyoruz Mune'yi. @ işaretinden sonra üye adını yazacaksınız.

Şöförün karısı araçta adamın size baktığı belli değil ama suçlu. Siz erkeklerle selamlaşmıyor musunuz? Bence uzman desteği alın normal değilsiniz
Geçen konusunda selamlaştığım kimse cevap vermiyor diyordu.Haklılarmış.Herkese tecavüzcü çoşkun muamelesi yaparsa ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X