Önce anlamadım ki merak bi deevli oldugunuzu bile bile mi gönderdi karsi taraf hediyeyi. Geri gönderme sansiniz yokmudu?
Hediye gönderiyo, ama askinti olmuyor...enteresanHayır ben okulda çalışıyorum bi tören kutlamasında görmüş .şık fln oluyoruz ya.1 yılönce görmüş sormuş askıntı değil.hediye işi sakat tabi
Hayır ben okulda çalışıyorum bi tören kutlamasında görmüş .şık fln oluyoruz ya.1 yılönce görmüş sormuş askıntı değil.hediye işi sakat tabi
Hediye almak haldir ama eşim olsun isterdim tabi ki.önce ondan sandım.ben o kişiyi görmedim bile ve merak da etmedim ve o kişi rahatsız da etmedi hiç.çiçek hediye ve o kadar umrumda olsa 1 yıldır kimdir derdim.kimse kendini de benden sadakatli sanmasın tanımadanBence gayet memnunsun.
Biliyormus sanırımkarsinizdaki insan evli oldugunuzu biliyormu bu soruya neden cevap vermiyorsunuz? Sonrasinda hediyeye en azindan cöpe attinizmi
Yok eve götürdüm heraldekarsinizdaki insan evli oldugunuzu biliyormu bu soruya neden cevap vermiyorsunuz? Sonrasinda hediyeye en azindan cöpe attinizmi
Hediye almak haldir ama eşim olsun isterdim tabi ki.önce ondan sandım.ben o kişiyi görmedim bile ve merak da etmedim ve o kişi rahatsız da etmedi hiç.çiçek hediye ve o kadar umrumda olsa 1 yıldır kimdir derdim.kimse kendini de benden sadakatli sanmasın tanımadan
Mevzuyu ve beni iice yanlış anladınız ben eşimin odunluğuna vurmak istedim dün için.o kişiyi merak da etmedim sormadım dakarsinizdaki insan evli oldugunuzu biliyormu bu soruya neden cevap vermiyorsunuz? Sonrasinda hediyeye en azindan cöpe attinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?