Evli olduğumu biliyor ama hediye gönderdi

Ela-bulut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
23
1
1
41
Evliyim.dün okulda dersteyim kargo geldi.aldım eşim sandım ama nerde.odunluğa vurmuş seviyede.çiçek ve hediye.güzel sözler fln ama askıntı sapık bi yapıyla değil.içsel hayranlık gibi.tahmin ettiğim kişi vardı.bi törende beğenmiş sormuş beni.bankacı bi çocuk.notta da nolur kızmayın fln.bizimkine söylemedim.bazen ne düşünüyorum biliyo musunuz hakedenler elde edemez ya veya çok ister ulaşamayacağını bilir ne acıdır.ha mutsuz muyum değilim ama monoton tabi.serseri olsa söylerim ama söylemedim.haksız mıyım

Söylemedim derken eşime.rahatsız edecek biri değil

Hayır ben okulda çalışıyorum bi tören kutlamasında görmüş .şık fln oluyoruz ya.1 yılönce görmüş sormuş askıntı değil.hediye işi sakat tabi

Gerçekten bu kadar rahatlığa anlam veremiyorum...
Yok asilmiyor hı hı ..
Dünkü çocuğuz biz de zaten anlamadık amacini..

Hayır ben okulda çalışıyorum bi tören kutlamasında görmüş .şık fln oluyoruz ya.1 yılönce görmüş sormuş askıntı değil.hediye işi sakat tabi

Evli bir insana çiçek göndermek askintiliktir.
Korumaya neden geçiyorsunuz hemen ?
Bu burada konusu açılacak bir mevzu bile değil.
Bir insan bir başkasına 1 yıl boyunca ilgili ise elbette çiçek göndermeden farklı bir iletişim kanalı kurmuştur.
Hiç tanımadığı uzaktan gördüğü birisine kimse çiçek göndermez.
Bu durumdan rahatsız değilde egolariniz oksaniyor gibi geldi.

Bence gayet memnunsun.
Hediye almak haldir ama eşim olsun isterdim tabi ki.önce ondan sandım.ben o kişiyi görmedim bile ve merak da etmedim ve o kişi rahatsız da etmedi hiç.çiçek hediye ve o kadar umrumda olsa 1 yıldır kimdir derdim.kimse kendini de benden sadakatli sanmasın tanımadan

karsinizdaki insan evli oldugunuzu biliyormu bu soruya neden cevap vermiyorsunuz? Sonrasinda hediyeye en azindan cöpe attinizmi

Burada kendi sadakatim yahut senin sadakatin üzerine tartismiyorum..Sadakat savaşı yapmıyoruz.
Konuyu açan sensin ve gayette yetişkin kararlarını verebilen bir insansın.
Hal böyle olunca açtığın konunun sebebini çözmeye calisiyorum.
Ben bulamadım bulabilene de helal olsun.

karsinizdaki insan evli oldugunuzu biliyormu bu soruya neden cevap vermiyorsunuz? Sonrasinda hediyeye en azindan cöpe attinizmi
Mevzuyu ve beni iice yanlış anladınız ben eşimin odunluğuna vurmak istedim dün için.o kişiyi merak da etmedim sormadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…