Bi beklenti de yazmamış öyle tavrım da yokAldatmaktan farkı ne?
Adam 2 gün sonra hediyemi kabul ettin gel bir çay içelim derse kabul edersin.
Burayada arkadaşça görüşüyoruz yazarsın.
Yaşadığım ilginç birşeyi paylaşmak istedim.o kadar yıllık evliyim aranan insan heryerden bulur tek asılan da bu değilAldatmaktan farkı ne?
Başkası bunları yaparken eşim neden yapmıyo derdiyle yazdımAldatmaktan farkı ne?
Mevzuyu ve beni iice yanlış anladınız ben eşimin odunluğuna vurmak istedim dün için.o kişiyi merak da etmedim sormadım da
Çay teklifine hazır olun siz. Ondan sonra konuşalım.Başkası bunları yaparken eşim neden yapmıyo derdiyle yazdım
Tamam dediğiniz olsun.ee ben de gitçem dimiÇay teklifine hazır olun siz. Ondan sonra konuşalım.
Yaşadığım ilginç birşeyi paylaşmak istedim.o kadar yıllık evliyim aranan insan heryerden bulur tek asılan da bu değil
Ben hatalıyım kimin ne olduğunu anlatmadan böyle anlaşılmasına sebep oldumAdamın çicek yollamasından rahatsız olmayıp, eşinizin odunluğunu anlatmak amaçlı açtınız yani konuyu?
Belki okadar odun değildir, sizin başkasından aldığınız gibi o da başkasına almıştır hediyesini..
Ya adamı tanımam etmem görmedim bile 1 yıl önce dediler anlamıyosunuzValla kurusa bakmayın ama her yiğidin harcı değil öyle evli nir kadına çiçek yollamak!!! Hemde sevgililer Günümde ? Sizden bi ışık görmese hayatta yollayamazdı. Sizde için için mutlu olmuşsunuz nasıl bi saçmalık bu beğenmiyorsan eşin boşan madem
Uzayda mı yaşıyorsunuz.istanbulda yaşamıyorsun sanırım.kuyruk sallamaya gerek mi var.sallasak diyoruz buluruz''Tek asılan da bu değil'' derken sizin evli bir kadın olduğunuzu bile bile asılan başkaları da mı var?
Öyle bi derdim YÖK elde edince kocanın eşime inceliğinden bahsediyorumUzayda mı yaşıyorsunuz.istanbulda yaşamıyorsun sanırım.kuyruk sallamaya gerek mi var.sallasak diyoruz buluruz
Ben hatalıyım kimin ne olduğunu anlatmadan böyle anlaşılmasına sebep oldum
Burada anlattıklarınız kadar tanınırsınız zaten.. Herkes de memnun oldugunuz yönünde anlamis durumu. O halde siz daha düzgün ifade edin artık dert mi yoksa aşk hikayesi mi neyse?Hediye almak haldir ama eşim olsun isterdim tabi ki.önce ondan sandım.ben o kişiyi görmedim bile ve merak da etmedim ve o kişi rahatsız da etmedi hiç.çiçek hediye ve o kadar umrumda olsa 1 yıldır kimdir derdim.kimse kendini de benden sadakatli sanmasın tanımadan
Olayın anlayışını belirli noktalarla anlattım hata ettim ve yanlış anlaşıldı o konuda hatalıyımKimin ne olduğunun hiçbir onemi yok konu sahibi.. herkes kendinden sorumludur. Mutlu değilsen, monotonsa adam odunsa boşanırsın keyfine bakarsın.
Ama evliyken bir adam hediye yollayacak sevgililer gununde ve eşinizin oldunluğuna vurgu yapcaksınız bu basit bisey gibi. Oyle bir sey yok..
Eşime derim veya demem ama Hediye yollamaya cürret eden adamın alnını karışlarım.
Uzayda mı yaşıyorsunuz.istanbulda yaşamıyorsun sanırım.kuyruk sallamaya gerek mi var.sallasak diyoruz buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?