Evli olduğumu biliyor ama hediye gönderdi

Aldatmaktan farkı ne?
Adam 2 gün sonra hediyemi kabul ettin gel bir çay içelim derse kabul edersin.
Burayada arkadaşça görüşüyoruz yazarsın.

Aldatmaktan farkı ne?
Adam 2 gün sonra hediyemi kabul ettin gel bir çay içelim derse kabul edersin.
Burayada arkadaşça görüşüyoruz yazarsın.
Yaşadığım ilginç birşeyi paylaşmak istedim.o kadar yıllık evliyim aranan insan heryerden bulur tek asılan da bu değil

Şaşırdım böyle hücum edilmesine.belki yanlış aksettim o yüzden ama tanımadan yargılamayın veya yazma sebebini bilmeden

Mevzuyu ve beni iice yanlış anladınız ben eşimin odunluğuna vurmak istedim dün için.o kişiyi merak da etmedim sormadım da

esim benim kocam olmasina ragmen bana bir incelik yapmiyor ama karsidaki adam benimle olmayacagini bildigi halde gönderdi gibi birseymi?

Yaşadığım ilginç birşeyi paylaşmak istedim.o kadar yıllık evliyim aranan insan heryerden bulur tek asılan da bu değil

''Tek asılan da bu değil'' derken sizin evli bir kadın olduğunuzu bile bile asılan başkaları da mı var?

Valla kurusa bakmayın ama her yiğidin harcı değil öyle evli nir kadına çiçek yollamak!!! Hemde sevgililer Günümde ? Sizden bi ışık görmese hayatta yollayamazdı . Sizde için için mutlu olmuşsunuz nasıl bi saçmalık bu beğenmiyorsan eşin boşan madem

Ben hatalıyım kimin ne olduğunu anlatmadan böyle anlaşılmasına sebep oldum

Ya adamı tanımam etmem görmedim bile 1 yıl önce dediler anlamıyosunuz

''Tek asılan da bu değil'' derken sizin evli bir kadın olduğunuzu bile bile asılan başkaları da mı var?
Uzayda mı yaşıyorsunuz.istanbulda yaşamıyorsun sanırım.kuyruk sallamaya gerek mi var.sallasak diyoruz buluruz

Ben hatalıyım kimin ne olduğunu anlatmadan böyle anlaşılmasına sebep oldum

Kimin ne olduğunun hiçbir onemi yok konu sahibi.. herkes kendinden sorumludur. Mutlu değilsen, monotonsa adam odunsa boşanırsın keyfine bakarsın.
Ama evliyken bir adam hediye yollayacak sevgililer gununde ve eşinizin oldunluğuna vurgu yapcaksınız bu basit bisey gibi. Oyle bir sey yok..
Eşime derim veya demem ama Hediye yollamaya cürret eden adamın alnını karışlarım.

Burada anlattıklarınız kadar tanınırsınız zaten.. Herkes de memnun oldugunuz yönünde anlamis durumu. O halde siz daha düzgün ifade edin artık dert mi yoksa aşk hikayesi mi neyse?
Adamin çiçek göndermesinden bahsedip bir de esinizin odunlugundan bahsederseniz, insanlarin anlayacağı şey, tam da sizin bu durumdan hosnut olmaniz olur ..

Olayın anlayışını belirli noktalarla anlattım hata ettim ve yanlış anlaşıldı o konuda hatalıyım

Uzayda mı yaşıyorsunuz.istanbulda yaşamıyorsun sanırım.kuyruk sallamaya gerek mi var.sallasak diyoruz buluruz

Bu nasıl bir üslup kendinize gelin.
Gayet sağlam bir karakterim var uzay ya da İstanbul farketmez, onurlu ve edepli yaşam sürdürebilmem için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…