Evli olduğumu biliyor ama hediye gönderdi

Bu nasıl bir üslup kendinize gelin.
Gayet sağlam bir karakterim var uzay ya da İstanbul farketmez, onurlu ve edepli yaşam sürdürebilmem için.
Üst üste bu kadar yorum gelince gerildim kus bakma .ben de edepli yaşıyorum.birinin asılması veya hoşlanması için kuyruk sallamak gerekmiyor bunu vurgulamak istedim.sana karşı bi tavır değil.herkes üst üste geldi.ok

Konuyu paylaştığım için pişman oldum açıkcası.olayın bana döneceğini düşünmedim

Adamın biri sizi 1 yıl önce okulda bir törende görüyor. Ama siz bilmiyorsunuz. Aynı adam bir yıl sonra 14 şubat sevgililer gününde size hediye gönderiyor ve nedense siz eşiniz olmadığını anlayınca aklınıza ilk gelen kişi o tanımadığınız adam oluyor öyle mi? Enteresanmış.
Ayrıca istabulda veya başka bir memlekette erkekler kadın kadın diye dili dışarda gezmiyor. Siz tavrınızı koyduktan sonra değil hediye göndermek yaklaşamazlar bile. Şayet aynısı bana olsa o 'sözde tanımadığım' adamın döt*ünden kal alırım net!

O belirttiği için anladım.lütfen tanımadan yazmayım hatalıyım konuyu kısa yazmak için önemli yerlerini yazdım o yüzden böyle oldu

O belirttiği için anladım.lütfen tanımadan yazmayım hatalıyım konuyu kısa yazmak için önemli yerlerini yazdım o yüzden böyle oldu

Tanımadan yazmayalım derken burada kimse kimseyi tanımıyor zaten. İşin püf noktası bu değil mi. Birbirimizi tanımanın mümkünü yok.
Siz olayın keskin cümlelerini yazmışsınız.aslında sadece düşündüğünüz kısımlarını herkesde buna göre yorum yapacaktır.

Evli bi insana tanımadııı biri rastgele çiçek veremez. Çiçeği hiç almamanız geri göndermeniz gerekirdi. Ağzının payını verip bidaha yapmaması gerektiğini eşinizi çok sevdiğiniz, sevmeseniz bile böyle şeylerin çok yanlış olduğuni bildirin. Herkes haddini bilsin bu ne be toplum iyice sapıttı

bana kargo bile gelse önce kargocuyu durdurur kimden geldiğine bakarım.
kaldı ki çiçek gelecek ve ben çiçekçiyi 2 dakika durdurup içindeki nota kimden geldiğine bakmayacağım?
imkansız bir şey benim için.
ha diyelim ki bana çiçek geldi Allah o gönderene kolaylık versin.
o kim ki evli barklı bana sevgililer gününde çiçek gönderebilir?
onu rezil ederim.

Ya bisey soracam 1 yil once sizi gorup soran biri nasil oluyorda aklinizda kaliyor..ha sorunca ve evli oldugunuzu ogrenmistir bu arada cicek gondermek ne?hic diyalogunuz olmadigina emin misiniz?bana biraz garip geldi acikcasi..ve ben olsaydim o kisiye ulasir o cicekleri yedirirdim ona odun da olsa kocam disinda kimin haddine bana cicek yollamak..siz tepkisiz kalmissiniz kusura bakmayin..

Bence sen açık kapısın. arayıştasın.

yoksa hediyeyi kabul etmezdin.

kıyaslama yapmazdın.

bence boşan ve kapıları sonuna kadar aç.

zira burdan bakıldığında aynen anlattığım gibi görünüyorsun.

Saplanti söz konusu degilse söylemenize gerek yok bana göre. Nazikce iletilmis bir hediye. Evlilik monotonlugun yan anlami sanirim. Niye böyle olmak zorunda ki.
Arkadaslar bir de hanimefendi hediyeyi esinden geldigini zannetmis. Almasi cok dogal. Neden yagirgiyorsunuz? Eminim siz de alirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…