Üst üste bu kadar yorum gelince gerildim kus bakma .ben de edepli yaşıyorum.birinin asılması veya hoşlanması için kuyruk sallamak gerekmiyor bunu vurgulamak istedim.sana karşı bi tavır değil.herkes üst üste geldi.okBu nasıl bir üslup kendinize gelin.
Gayet sağlam bir karakterim var uzay ya da İstanbul farketmez, onurlu ve edepli yaşam sürdürebilmem için.
Konuyu paylaştığım için pişman oldum açıkcası.olayın bana döneceğini düşünmedimÜst üste bu kadar yorum gelince gerildim kus bakma .ben de edepli yaşıyorum.birinin asılması veya hoşlanması için kuyruk sallamak gerekmiyor bunu vurgulamak istedim.sana karşı bi tavır değil.herkes üst üste geldi.ok
O belirttiği için anladım.lütfen tanımadan yazmayım hatalıyım konuyu kısa yazmak için önemli yerlerini yazdım o yüzden böyle olduAdamın biri sizi 1 yıl önce okulda bir törende görüyor. Ama siz bilmiyorsunuz. Aynı adam bir yıl sonra 14 şubat sevgililer gününde size hediye gönderiyor ve nedense siz eşiniz olmadığını anlayınca aklınıza ilk gelen kişi o tanımadığınız adam oluyor öyle mi? Enteresanmış.
Ayrıca istabulda veya başka bir memlekette erkekler kadın kadın diye dili dışarda gezmiyor. Siz tavrınızı koyduktan sonra değil hediye göndermek yaklaşamazlar bile. Şayet aynısı bana olsa o 'sözde tanımadığım' adamın döt*ünden kal alırım net!
O belirttiği için anladım.lütfen tanımadan yazmayım hatalıyım konuyu kısa yazmak için önemli yerlerini yazdım o yüzden böyle oldu
Ya götürmedim kinaye yaptımpeki hediyeyi eve götürünce eşiniz ne dedi?
Evli bi insana tanımadııı biri rastgele çiçek veremez. Çiçeği hiç almamanız geri göndermeniz gerekirdi. Ağzının payını verip bidaha yapmaması gerektiğini eşinizi çok sevdiğiniz, sevmeseniz bile böyle şeylerin çok yanlış olduğuni bildirin. Herkes haddini bilsin bu ne be toplum iyice sapıttıEvliyim.dün okulda dersteyim kargo geldi.aldım eşim sandım ama nerde.odunluğa vurmuş seviyede.çiçek ve hediye.güzel sözler fln ama askıntı sapık bi yapıyla değil.içsel hayranlık gibi.tahmin ettiğim kişi vardı.bi törende beğenmiş sormuş beni.bankacı bi çocuk.notta da nolur kızmayın fln.bizimkine söylemedim.bazen ne düşünüyorum biliyo musunuz hakedenler elde edemez ya veya çok ister ulaşamayacağını bilir ne acıdır.ha mutsuz muyum değilim ama monoton tabi.serseri olsa söylerim ama söylemedim.haksız mıyım
Törende görmüş,beğenmiş,sormuş.Evli olduğunu öğrenmiş demektir.karsinizdaki insan evli oldugunuzu biliyormu bu soruya neden cevap vermiyorsunuz? Sonrasinda hediyeye en azindan cöpe attinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?