Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

tiara1828

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
23
4
1
27
4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?

serefsiz olduğu için böyle davranıyor...

Evli olduğu halde hala size olan ilgisini içinin kıpır kıpır olmasınımı sorguluyosunuz? Gerçekten çok ilginç. Evdeki eşine nasılmış içi acaba bi sorsaydınız keşke. Böyle karakter yoksunu, etrafında bi gülümsemeyle cesaret bulabilen adamlar malesef o kadar çok ki.

Sonradan monradan ... geç öğrendin erken öğrendin ... öğrendin mi artık ? evet .

O zaman konu kapanmıştır .

Niye ilgileniyorsa ilgileniyor , he sorsan muhtemelen ; sıralayacağı yalanlar ..

eşimle mutsuzum
aşk evliliği değildi
zaten boşanacağız
sen başkasın
bugüne kadar hiç bir kadına hissetmediğim şeyler bunlar....

daha sayayım mı ?

Sanki adam sana açılsa kabul edecekmişsin gibi yazmışsın Yok bana gülüyor da Yok içi kıpır kıpırda bunun sonunda da evliliğinde mutlu olsa bana böyle davranır mi diyecek gibi bi halin var yaptığın şeyi haklı çıkarmaya çalışıyorsun sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…