Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Adam daha 1 yıllık bile evli değilmiş yani cicim aylarında evliliğinin. Ya sen bu adamın ilgisini yanlış anladın ya da adam kendine metres arıyor. Bu kadar açık.

Yüzüğü yok muydu, ya da ne bileyim kaç zamandır konuşuyormuşsunuz hiç mi anlatmadı eşiyle ilgili bir şey. Bu çalıştığım yere geleli 2 ay oldu buradaki erkek arkadaşlarım sohbet sırasında anlatıyor 'eşim bunu dedi, eşimle şöyle oldu' diye... Kimin evli kimin bekar olduğunu biliyorum.

Nedir bu genç kizlardaki evli adam meraki ...sizin gibi zihniyete başka birsey demek istemiyorum yoksa ban yeriz durduk yere !

sen yıllarca çabala, birine güven, evlen. tırnaklarınla bir yere gel yuvanı kur. adamın kötü huylarını törpüle, evini arabanı al, cebi para görsün. tam huzura erdim de, her şeye hazır konmaya meraklı atmacalar olsun. başka bir açıklaması yok

bu kadar ilgi neden, diye sormussunuz; yanit cok net, gozu doymamis demek ki.

Adam sizin sıcakkanlı olmanızı farklı değerlendirip fırsat olarak görmüştür.
Neticede hayat arkadaşı, aradığı kişiyi bulmuş ve evlenmiş

Aynen öyle arkadasim

aaa kesin ilk görüşte sana aşık oldu. Muhtemelen karısından boşanacak hatta boşanma aşamasındadır seni seviyoooo ooo

Adam evliy mis işte daha neyin kafasını yaşıyorsun sen. Uzak dur derim, daha fazla olayı irdeleyip peşine düşme. Bekar erkek mi yok?

Eminim çok tatlı bir kızsın ve eminim arkadaşlığını sevmiştir ancak kafan epey karışmış uzaklaşmanda fayda var kendi kendini üzdüğünle kalırsın adam evli hem de yeni evli.... Kolay kurulmadığı gibi kolay da yıkılmıyor yuvalar olan sana olur karışık kafa en zor aşılan şey bence. O belirsizlik o hep düşünme ve sorgulama hali... Gerek yok.. Umarım iyi biri yakında çıkar karşına.

Nedir bu genç kizlardaki evli adam meraki ...sizin gibi zihniyete başka birsey demek istemiyorum yoksa ban yeriz durduk yere !
Küçücük beyinlerince; evdeki çirkiiin pespayeee salaaş kadının yerine tercih ediliyor olmak egolarını okşuyor. Sebebi bu.

Küçücük beyinlerince; evdeki çirkiiin pespayeee salaaş kadının yerine tercih ediliyor olmak egolarını okşuyor. Sebebi bu.
Valla ya evli adam deyince evdeki kadının imajı aynen böyle algılanıyor ha sanki sorun adamın karısında falan gibi evli demek zincirli prangalı demek sanki evlilik yahu bahsettiğimiz musmutlu bi ilişkinin kaçınılmaz sonucu yani kurumun kutsiyetini geçtim adam evlenmeye değer görmüş eşini ve evlenmiş yani kadın ne kadar kötü olabilir ki o pespayeee salaaaşşş varlığı beğenen de seni beğenen de aynı varlık baktığın zaman

Aynen öyle. Bu adam karısını sevmiş senden çok çok çok sevmiş ki evinin hanımı yapmış... Ama böyleleri kendilerini bi şey sanıyolar işte. O adam baktı ya buna, karısını ikinci plana atıp kendisine aşık oldu ya güya, hemen de bi halt oluveriyolar...

evet adamin bunlardan haberi bile yoktur ve duysa bir tarafiyla guler

Ona adam demek bile yanlış olur bence mesafeni koy kadınlığa yakışan da budur ...

KAŞINIYOSUN..KAŞIRLAR.. !

Candan Erçetin şarkısı gibi... Çapkın, çapkın, çapkın, çaaaaapkııın...

Ya adamın hiç birşeyden haberi yoksa ?
Şerefsiz damgası yemişse uzaktan uzağa.
Çok az kişi konu sahibine yüklenmiş, diğerleri hep adamın şerefsiz olduğundan vurmuş afedersiniz ama arkadaş pek sütten çıkmış ak kaşığa benzemiyor .
Henüz 18 yaşında muhtemelen ilk işi,ilk defa kalabalık bi yerde çalışıyor.
Eğer iş arkadaşlarının merak edebileceğinden selam verip gülümseyebileceğinden bir haberse tabi elin evli adamını yanlış anlar her fırsatta gözünü ona dikip bakarsa adam da ne bakıyo bu bana diye dönüp bakar!
adam gerçekten şeref yoksunu olsaydı işe gitmediğin o 2 hafta içerisinde ulaşır konuşmaya çalışırdı sabah akşam ilgisi farklı olurdu.
Durduk yere adama yeşillenmiş gibi duruyorsun kusura bakma,evli adamlardan medet umarsan bir ömür bir adamın 2. 3. olmaya mahkum olur Ve hiç mutlu olamazsın sen yol yakınken bu sevdadan dön.
selam veren iş arkadaşını insan yerine koyup merak eden iş arkadaşınıda yanlış anlayacaksan çık o işten hiç çalışma !

Nedenini nasılını bırakıp karakter sorgulaması yapılmalı bu adama...Evli yahu,tavırlara bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…