- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
Nedir bu genç kizlardaki evli adam meraki ...sizin gibi zihniyete başka birsey demek istemiyorum yoksa ban yeriz durduk yere !
4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
Aynen öyle arkadasimsen yıllarca çabala, birine güven, evlen. tırnaklarınla bir yere gel yuvanı kur. adamın kötü huylarını törpüle, evini arabanı al, cebi para görsün. tam huzura erdim de, her şeye hazır konmaya meraklı atmacalar olsun. başka bir açıklaması yok
Küçücük beyinlerince; evdeki çirkiiin pespayeee salaaş kadının yerine tercih ediliyor olmak egolarını okşuyor. Sebebi bu.Nedir bu genç kizlardaki evli adam meraki ...sizin gibi zihniyete başka birsey demek istemiyorum yoksa ban yeriz durduk yere !
Valla ya evli adam deyince evdeki kadının imajı aynen böyle algılanıyor ha sanki sorun adamın karısında falan gibi evli demek zincirli prangalı demek sanki evlilik yahu bahsettiğimiz musmutlu bi ilişkinin kaçınılmaz sonucu yani kurumun kutsiyetini geçtim adam evlenmeye değer görmüş eşini ve evlenmiş yani kadın ne kadar kötü olabilir ki o pespayeee salaaaşşş varlığı beğenen de seni beğenen de aynı varlık baktığın zamanKüçücük beyinlerince; evdeki çirkiiin pespayeee salaaş kadının yerine tercih ediliyor olmak egolarını okşuyor. Sebebi bu.
Valla ya evli adam deyince evdeki kadının imajı aynen böyle algılanıyor ha sanki sorun adamın karısında falan gibi evli demek zincirli prangalı demek sanki evlilik yahu bahsettiğimiz musmutlu bi ilişkinin kaçınılmaz sonucu yani kurumun kutsiyetini geçtim adam evlenmeye değer görmüş eşini ve evlenmiş yani kadın ne kadar kötü olabilir ki o pespayeee salaaaşşş varlığı beğenen de seni beğenen de aynı varlık baktığın zaman
evet adamin bunlardan haberi bile yoktur ve duysa bir tarafiyla gulerAynen öyle. Bu adam karısını sevmiş senden çok çok çok sevmiş ki evinin hanımı yapmış... Ama böyleleri kendilerini bi şey sanıyolar işte. O adam baktı ya buna, karısını ikinci plana atıp kendisine aşık oldu ya güya, hemen de bi halt oluveriyolar...
Tam olarak bunu söylemek istedimEvliymiş nokta.
Nedenini hala niye sorguluyorsunuz uzak durun.
Ayrıca evliyken kaşı gözü ayrı oynayan adamdan korkup kaçmanız gerekir. Hem de koşarakkkk....
Ona adam demek bile yanlış olur bence mesafeni koy kadınlığa yakışan da budur ...4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
Candan Erçetin şarkısı gibi... Çapkın, çapkın, çapkın, çaaaaapkııın...4 aydır tanıyorum onu aynı işyerindeyiz cok iyi temiz kalpli birisi ben onu is yerinde ilk gördüğümde içim kıpır kıpır oldu ben ona bakıp güldüm ilk gün o da bana bakıp güldü cok sıcak bir şekilde sonra tanıstık biraz aradan zaman geçti sürekli yanıma gelmeye başladı ama sürekli beni gördüğünde sürekli el sallar 2 hafta boyunca ise gitmedim rapor aldım islerim vardı o da merak etmiş telaşlanmış 2 haftadır neredeydin seni cok merak ettim bir sorunmu var diye sordu neyse bu benimle çok sık ilgilenmeye başladı sanki böyle arkadaşlıktan öte farklı bir boyutta gibi sürekli merak ediyor telaşlanıyor benim için ama kötü olan bir durum var kendisi 1 yıllık evli bile değilmis ben bunu yeni öğrendim evli olduğunu çok kötü oldum ne yapacağımı bilemedim. Sizce neden böyle farklı davraniyor bukadar çok merak ediyor ve beni görünce içi kıpır kıpır oluyor anlamadım evli olması kafamı karıştırdi bu kadar ilgi neden? Sanki sürekli benimle vakit gecirmek tum zamanini bana ayirmak iatiyormuş gibi bir hali var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?