Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Niye hâlâ bu soruları soruyorsunuz ki? Evliymiş işte.

Yazan tüm arkadaslara katılıyrum hepsını te tek okudum bnce sende oku topla kendını yanasırsa tamam abı tamam kardesım yada tammam beyefendı bıse sorarsa senı ilgilendirmez.dısarda o kadr namuslı adam varken sen bu serfsz adamın sana olan duygularını sorguluursun.uyan adamEVLİ...

Eeee ne diyelim 'Ay evet sana ilgisi var karşılıksız bırakma! mı?'
Adam evli yahu daha ötesi var mı?
O yaklaşmaya çalışıyorsa siz uzaklaşacaksınız.
Bu kadar.

evli olmasınının ne önemi var ya degilmi bunları düsündügüne göre adam eglenecek baska mecralar arıyor meze arıyor adam sana ölfüm bittim derse sen meze olmaya hazır gibisin

uzak dur yuva yıkan mutlu olamaz

Neyin çelişkisi ki bu?
Naparsa yapsın, siz uzak durun.

A ne güzel adam evli senden de ilgi karşılığı almış evdeki beklesin canım ne var bunda
Kesin mutsuzdur da o şimdi . bekarlar dururken evlilerden ne anlıyorsunuz daha mı cazip geliyor yasak meyve ya da sebze artık her neyse hoşunuza mı gidiyor ki altında yatan da budur .hey gidi hey kadının tek düşmanı yine bir kadın . bir de soruyorsunuz toplayın kendinizi

Kendine eglence aramis şerefsiz iste aklinida karistirmasin uzak dur. Sonra suclu senmissin gözüyle bakarlar evli adami ayartti diye

Bizden istediginiz cevap saniyorum ki su
"E ilgisi var adamin sana bos degil canim evdeki huzursuzlugu göze alarak seninle ilgileniyor seni merak ediyor sakin ilgisini bosa çıkarma sonuçta sevmek sevilmek senin de hakkin. Sen ilgilen elinde tutmaya bak. Ikinciler kiymetli olur hem. Karisi evde mutlu etseydi adamin gözü kayar miydi hiç"
Bizim vermek istediklerimizi banlanmamak adina söylemiyorum. Net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…