Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Öğrenmeden önce bu durumdan hoşlanmanız normal,her kadın beğenilmek ister.Ama evli olduğunu duyduğunuz an,uzak durmanız da şart,kendimi bi an adamın eşi yerine koydum da

Paragrafın başını ve sonunu okudum, için kıpırdaşmasın bacım adam evli,end of the line

Ha bak biraz devam et klasik cumleler sunlar :
Ben aslinda aile zoruyla evlendim
Karimi aslinda sevmiyorum ama bosanamam.
Cocugumuz olacakmis bu durumda birakamam
Ayri yataklarda yatiyoruz
Esim cok yalvardi intihar edermis!!
Bosanma davasini xxx olaydan sonra acacigim sana kavuusmak icin can atiyorum.
Vs vs

Evliymis işte daha ötesi yok.evliyken başka kızlarla ilgilenen karaktersizin biri sadece,senin yerinde olsam iyi bir haddini bildiririm

Daha düğün ev eşya borcu bitmemistir onun.. biti kanlanmis bile tövbe tövbe..
Aman uzak durun.. kimse onun içi kipirdadi demez size kaşındi derler is yerinde..

Anladik adam adamlikdan sinifta kalmis senin amacin maksadin ne nedir ?

Evli olduğunu yeni öğrendiniz çelişkidesiniz ...

Evli olup olmadığını öğrenince ne oldu ?

O kadar çok ki evli olup da arayış içersinde olan erkek ,heyecan arıyordur , değişiklik nihayetinde karaktersiz erkekten bol ne var ki...

Sadece bir bakış gülümseme ile umutlanan insanlar .henüz tanımadan anlamadan nasıl bu kadar etkilenebiliyorlar ...İşte ben de bunu anlayamıyorum , çelişkide kalıyorummm...

Şimdi o adamın karısı da buraya konu açar..

Bir yıldan az bir süredir evliyiz eşim bana ilgi duymuyor bilmem ne ne ne...

Bizde yorum atarız iş yerinde ki biri aklını mı karıştırıyor başka biri mi var??

Burda ki üçüncü kişi de otomatik olarak sen olacaksın..

Kafam karıştı.

Isyerinde ayri bir heyecani olsun istemis sadece.

Evli olduğunu öğrendin ve çelişkidesin? Çelişeceğin pek bir şey kalmamış aslında. Ha karısı hamile midir öyleyse ikiz mi olur üçüz mü tekiz mi diye çelişiyorsan bilemeyeceğim.

Belki de size o şekilde yaklaşmadı gerçekten iyi, güleryüzlü biri. Bizler hemen karşı cins yakınlık gösterince yanlış anlıyoruz. Bana ortada fol yumurta yokken gelin güvey oluyormuşsunuz gibi geldi.

Daha fazla eşeleme kendine kapızaçmak istiyor gibisin bahanesi yok adam evli baskasının malı o kendine saygın olsun uzak dur

Ben daha çok size öyle gelmiş gibi hissettim, eğer sizi çok merak etseydi telefonunuzu bulup yazardı sizin düşündüğünüz gibi olsaydı ama anladığım kadarıyla işe döndükten sonra o muhabbeti yapmış. Şimdi sizin içiniz kıpır kıpır ya her şeyi buna yorarsınız, şimdi evli olduğunu öğrendiniz ya x davranışı şimdi yapsa artık eskisi gibi düşünmiceksiniz, bu konularda tamamen tarafsız olamıyoruz maalesef.

demekki neymis iyi temiz kalpli degilmiss zaar...

en bombası eşimle sevişmiyoruz' dur eklemeden geçemeyeceğim :))

süperdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…