Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

Evli oldugunu ogrendikten sonra bi anlami kalmiyor cevaplarin. zaten nedeni cok acik degil mi ? konuyu bunu sormak için degil, evli olduğunu öğrendiğin icin ne kadar sinirlendigini falan anlatmak için açmaliydin ic dökmek icin vs. ama konun da bi ilginc olmus

Ya yapma bizde 18 yaşındaydık zamanında hangimiz evli biri için leyla leyla dolaştık ortada?
Yetismeyle alakali cnm ama simdi o nasil bir cevrede nasil bakis acisiyla nasil bir ailede yetisiyor bilemiyoruzki sahsim birak evliyi sevgilisi olan adama bakmam aman sevgilisi var nasilsa sevgili ayrilir demem hayatinda biri varsa bitmistir cevremde boyle gordum ailede boyle duydum boyle bildim Allah da sasirtmasin ama ona dogruyu yanlisi gosteren var mi bilmiyoruz ki zaten eski konularina bakinca biraz skintili dilerim aklini basina alir

Oda doğru ama azcık mantık yürütse yine anlar yanlış bir bakış acısı olduğunu yani burada okuduğumu ne ergenligine ne cahilligine veremiyorum pek yadırgamakta istemiyorum yine de

o adamın amacı senle cinsellik yaşamak olabilir bundan 4 ay önce aynı şeyleri yaşadım
ama ben kendim buldum evli olduğunu kendisi benimle ilgilendi yalvardı
evli olduğunu öğrenince irtibatı kestim kurtuldum
fakat adam sadece bana değil hem bekar kızlara hem evli kadınlara bu şekilde yaklaşıp
olayı cinselliğe taşıyomuş
evli bir erkekten uzak dur nefsine uyma asla
onla yan yana gelme numaranı sosyal medya hesaplarından dahi engelle

Oda doğru ama azcık mantık yürütse yine anlar yanlış bir bakış acısı olduğunu yani burada okuduğumu ne ergenligine ne cahilligine veremiyorum pek yadırgamakta istemiyorum yine de

İsir dilini gec cnm yeni konu acmis zaten

Sen ve senin gibiler böyle "adam evliymiiiaaşş ama bana çok kıpır kıpır oluyaaaağğğğ" gibi konular açtığınızda ulan noluyo acaba benim eşim için de birileri böyle şeyler düşünüyo mudur acaba falan oluyorum.
Adam evli diyosun. Evli. Bastı mı kafan???
Allah müstehakınızı versin sizin... sana mavi boncuk dağıtıyosa o adam da, en önce onun versin tabi!!!

Bütün sosyal medyalara sanp chat facebook instagram twitter hepsine baktım ve srdum kullanmıyor sevmiyormuş sosyal medyayı yargılamaan önce bi sorun isterseniz..
Kusura bakma evli olduğunu bile bile kafanız karışıyorsa sormama gerek yok. Böyle yuva yıkıcılara alerjim varda.. siz yine kendinizi motive edin. ben karisindan daha iyiyim daha sahaneyim muhtesemim falan diye.... adamlar sizin gibi kolay kadınlar yüzünden bişe sandılar kendilerini...

Bir de bu kız lise son öğrencisi stajyer. Düşün geleceğimiz kimlere emanet

Bir de bu kız lise son öğrencisi stajyer. Düşün geleceğimiz kimlere emanet
Valla tatlım allah korusun bunlardan diyorum. Hem adam belkide normal yaklasmistir. Kadın erkek arkadaşlığı vizyonu geniş olanlar rahat olur bu konuda. Bu arkadasin yaşından dolayi yanlış anlama olasılığı da yüksek. Her gülüşü bir yakınlık saniyo olabilir

Bence de öyle zaten başka bişey olduğunu sanmıyorum adam abi olarak yaklaştı bu da sanıyo ki adam bana aşık oldu karısını boşayacak.. allah akıl fikir versin...
şşş hadi lys ye odaklan canım sen. Bırak evli barklı kocaman abileri. Hadi hadi...

Çelişki mi
Yapma güzelim öyle adamdan karısına yar olmadığı gibi sana da yar olmaz...
o kadına da kendine de yazık etme.
Adam mı yok ?????

Evli adam her halinden evli olduğu bellidir ilk günden anlar, öğrenirsin iş yerinde. Değilse de şerefsizin tekidir.Haa adamın evli olduğunu öğrendiği halde derhal uzaklaşmak yerine halini tavrını ilgisini sorgulayana da başka şey deriz yazmıyim ayıp olmasın.

ilk sorulacak sey bir erkegin ilgisini farkedince evli olup olmadigidir ki soyledigin pek inandirici degil yanlus anliyorsun is terinde biri 2 hafta raporluysa ciddi bur durum vardir diye dusunulur ve sorulur sanirim kucuk bir yerde yetistin ama dikkat et yanlis seylere meylin var

Disarda bir suru yakisikli erkek var canim.Onlarla ilgilen sen.
Erkeklere maalesef guven olmaz.

diyelimki senin icin sevdigini terk etti. emin ol ki bunu yapan aynisini sana da yapar. seninle birlikteyken, ayni aranizda olanlar baska kadinlarla da olur ve bir gün seni de terk eder. yuva bozanin yuvasi olmaz. hic bulasma bu islere. yakisikli erkek mi kalmadi. daha baska erkeklerde de icin kipir kipir olur.

Sadakatinden her zaman gittigi berberi bile degistirmeyen adam, canini karisini en iyi arkadasini bir yil olmadan sirtindan vuruyorsa iyi kalpli degildir. Konu kapanmistir.

Kusura bakmayın ama evli oldugunuogrendikten sonra burada konu açmanız bile saçma. O pislik adam dan direk kurtulun bence. Rabbim böyle adamları islah etsin.. !

sektör tekstil mi? genelde oralarda oluyor böyle durumlar bu kadar rahat olduğuna göre ve çoğu kişi ses etmez evliymiş daha neyin altını deşiyorsun neden acaba falan diye.. sen ilgilenme yüzüne bile bakma boş geç adamı at çöpe gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…