Evli olduğunu yeni öğrendim çelişkideyim???

netini sorguluyorsunuz anlamadım. vereceğimiz cevaplara göre mi şekillenecek içinizdeki duygularınız. adam hem haysiyetsiz hem şerefsiz ve evli. nokta. yuva bozmayacaksınız herhalde?

İşte kimisi de böyle karaktersiz oluyor.
Niye size böyle davrandığı belli değil mi sizce?
Adam değil çünkü, haysiyet yok.
Tavrınızı koyun ve uzak durun.

Şunu anladık ki demek yeni evli bile olsa bir erkeğe ilgi gösteren bir kadın varsa... hiçbirimiz güvende degiliz

Şunu anladık ki demek yeni evli bile olsa bir erkeğe ilgi gösteren bir kadın varsa... hiçbirimiz güvende degiliz
Zaman kötü... Erkeklerde de kadınlarda genişlik almış başını gidiyor, bazen keşke eski zamanlarda yaşasaydık diyorum

Başlıktaki gibi neyin çelişkesi bu?

Kendi kendine gelin güvey olmuşsun. Karşında ki erkek, gayet insancıl davranmış sana karşı.. Seni görünce selam vermesi, izin alınca sorması gayet normal. Aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ve merak etmiştir.. Ben senin anlattıklarında, o çocuğun sana aşık olduğunu değil, tam aksine senin ona aşık olduğunu hissettim.

Her hareketine, anlam yükleyen sensin..

Evliymiş, noktalayın gitsin. Yeni evli, evliliği oturtma sorunları esnasında kafasını karıştırmış olabilirsiniz.
Günaha da girmeyin, yavaşça arayı soğutun.
Belki de arkadaşçadır siz yanlış anlıyorsunuzdur bilemem ama yine de uzaklaşın.

daha yenı evliymıs sen ondan bişey bekleme adam evlı uzatma yüz verme,senle vakıt gecirecek

Allah sizin gibi kızlardan korusun bizleri
Bencede sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun kaldıki adam şerefsiz olabilir ee sen hala neyin peşindesin adamın evli olduğunu öğrenmişsin ama hala adamı melek olarak lans ediyorsun gerçekten sizin gibilerden nefret ediyorum artık.

bu kadar ezik olmayı nasıl başarıyorsunu konu sahibi ve onun gibiler? hayır yani 1. kadın değilsin, çelişkide olduğuna göre 2. kadın olarak yaşamayı da kabul ediyorsun, valla acınası.. bence devam et yaşa, herkes hakettiğiyle neticede.. eh seninle iki el pişpirik de oynamak için "kıpır kıpır" etmediğine göre yarın buraya hamileyim diye konuyu yapıştırırsın, biz de cevaplarız.. haydi ışığa git şimdi bebişim..

Çelişkimi evli adamı düşünmek
Bahaneler arasına sığınmayın lütfen. Adam evli evli,evinde onu bekleyen bir eşi var. Haa kesin ayrı yataklarda yatıyolardır, ama nasıl olduysa eşi hamile falandır yada çocukları vardır, zaten ayrılmak üzeredir,boşanmak istiyordur,mutsuzlardır. Ben size söyleyeceği sebepleri pardon bahaneleri baştan söyledim. bunlara inanıp inanmamak size kalmış

"Çelişki" ???
Oysa herşey net!

Mazur göstermek, meşrulaştırmak yada kendinizi avutmak icin burada destek aramayin. Bize de duyurup sinirimizi bozmayın.. (Kendinizden emin olsanız tarafına bakmaz, burada da böyle bi konu acmazdiniz.)

Simdi hemcinsime yüklenir gibi oldum. Ama durumlar sizin anlattığınız gibi mi yada adamin niyeti gerçekten adi mi, bilmiyorum... Öyleyse zaten Allah onun belasını verecek.

Son düzenleme:
Valla zamanında bi sevgilim olmuştu aynı arkadaş grubundan tanışmıştık falan konuşuyoduk başka şehirlerdeydik yanıma bile geldi adam sonra evli olduğunu öğrendiğim an sildim hayatımdan arkadaşım bunun vırtı zırtı yok adam evli bunu en başta kendine sonra eşine yapamazsın net

Belki de tamami sizin yanlis anlamaniz. Benim de cogu is arkadasim evli. Ve eminim eger bende ise 2 hafta gitmesem, onlarda geldigimde endiseli bi sekilde ne oldugunu sorarlardi. Benim de muhabbet ettigim hatta beraber ogle yemegine ciktigim arkadaslarim var. Gorunce mutlaka durur bi hal hatir sorariz. Ama asla ben ilgilerini farkli anlamadim. Boyle bisey soz konusu dahi olamaz zaten. Belki siz adami yanlis anlamissiniz.

Anlattiginiza gore iki haftalik rapordan sonra ise dondugunuzde size ne oldugunu sormus. Zannettiginiz gibi bi ilgisi olsaydi gece gunduz telefondan ulasir, sizi gormeye calisir, hatta yardim edebilmek icin ugrasirdi. O normal bi tanidik gibi geri donmenizi beklemis sormak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…