• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olmamak

Herkes evlenmek zorundaymış gibi düşünüyor çünkü bu millet.
Evlenmek çok önemli bir müessese herkesin buna dahil olması gerektiğini düşünüyorlar.
Evlenmediysen asla kendi isteğinle olduğuna inanmıyorlar bir de.
Evde kalmış diyorlar bir de üstüne çünkü kimse kendi isteğiyle evlenmemiş olamaz.
28 yaşındayım birkaç ay önce nişanlandım bana da geç kaldın diyorlar.
Nereye geç kalmışım, kime ne bunları düşündükleri yok.

İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?​

:) Çünkü bizim toplumumuzda bir kadin evli değilse isterse prof olsun , ister Mars'a çıksın hep eksiktir , evli olmak bir mertebe bir derece almak vs...çok ilginç ben de anlamıyorum 🤷‍♀️

İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?​

Aklım olsa evlenmezdim. 4 sene de yaşlandım. Annesiyle uğraş babasıyla uğraş görümceyle teyzesiyle bi de üstüne anlamayan koca. Ölsem de kurtulsam ama çocuğum var işte.

Can sıkmak için. Bu versiyonlar evliysen, çocuk var mı sorusuna verdiğin hayır cevabında da benzer şekilde can sıkarlar. Sen belki hiç bebek denememişsindir ama teyzeye göre yıllardır çocuğun olmuyordur. En iyisi hiç takmamak..

Ya benim doğulu olduğumu öğrenen bi teyze “Ehh o da insan, napcan kızım” demişti, bu tarz yorumların koca bulunca biteceğini mi sanıyorsun , son canlı ölene dek birileri herangi bi özelliğimiz için bize acıyacak birileri de içten içe başka bi özelliğimize haset edecek, çünkü burası cennet değil Dünya 🤓

Ya benim doğulu olduğumu öğrenen bi teyze “Ehh o da insan, napcan kızım” demişti, bu tarz yorumların koca bulunca biteceğini mi sanıyorsun , son canlı ölene dek birileri herangi bi özelliğimiz için bize acıyacak birileri de içten içe başka bi özelliğimize haset edecek, çünkü burası cennet değil Dünya 🤓
eşim karadenizli ben doğuluyum. onun köyüne gittiğimizde memleketimi duyan herkes "olsun" demişti. ne cevap verebilirsin ki. kayınpederimin üniversiteden arkadaşlarının çoğu benim hemşehrim, olsun diyen herkese dualarım kabul oldu çok şükür dedi :D

Back
X