• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

guclukadin28

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
485
372
18
Gitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..

Gitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Nasıl bilmiyorsun yahu

Doktora gidip kontrol ettirmek istiyorum demen yeterli emin ol doktor yargılamayacak seni çünkü Hastanelere bu tür vaka çok fazla gelmektedir.Ayrıca başına ne gelirse gelsin öncelikle kendinden utanmamaya çalış..

Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..

Madme umrunda degil neden gidip kendini doktora rezil edeceksin? Doktor olsam raporu alip boynuna mi gezdircek derdim icimden.

Inan neden kendine bekaret testi yaptirir, kendini neden o kadar asagilar??? Erkeklere laf ediyoruz consiyetci diye, eee kadinlar boyleyse erkekler ne yapsin?

3.soruya cevap vericem sadece. Madem bu korkuya giricektiniz yemeyin o halti. Kurtaj olucam falan. Yapip yapip sonra bi cana kiyin. Rabbim hidayet versin

Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini

Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)
:deli:

Madme umrunda degil neden gidip kendini doktora rezil edeceksin? Doktor olsam raporu alip boynuna mi gezdircek derdim icimden.

Inan neden kendine bekaret testi yaptirir, kendini neden o kadar asagilar??? Erkeklere laf ediyoruz consiyetci diye, eee kadinlar boyleyse erkekler ne yapsin?
Hayir defalarca denememe ragmen tam iliski sagliyamiyoruz aci hissediyorum kanamamda olmuyor o yuzden esnekmi diye baktiricam konu bu. Bozulmusmu diye baktiricaktim.

Bunu arama motoruna yazıp cevap alabilirdiniz,ya da bir doktor muayenesini arayabilirdiniz.buraya yazma nedeninizin bu soru olmadığını düşünüyorum ben,başka sormak istedikleriniz mi var acaba? Bir derdiniz bu durumla ilgili belki de

Back
X