- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
Gitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bilmiyorsun yahuGitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Bilmiyorum cunku kanamam olmadiNasıl bilmiyorsun?
Küçükken başından bir şey geçti ona mı emin değilsin?
Yoksa şu sürtüştük alev alamadım ama acaba yandım mı konularından biri mi?
Soruna cevaben: özel hastaneye git
Kanamam olmadi o yuzden.Nasıl bilmiyorsun yahu
Gitmek istiyorum ama utaniyorum yasimda 21. Doktor nasil karsilar? Ters davranirmi bilmiyorum ya utaniyorum aslinda ama ogrenmemde gerek bakire olup olmadigimi bilmiyorum cunku..
Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..Hayir dr bakiresin ya da degilsin dese nolacak
Rapor alip boynunami takacan te allam
Yasim genc daha o yuzdenDoktor medeni durumla ilgilenir mi ki?
esnek olsa ne değişecek?Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
Bilmek istiyorum sadece.esnek olsa ne değişecek?
herkesinki kanamak zorunda değil.
Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
Yasim genc daha o yuzden
3.soruya cevap vericem sadece. Madem bu korkuya giricektiniz yemeyin o halti. Kurtaj olucam falan. Yapip yapip sonra bi cana kiyin. Rabbim hidayet versin
Insan evlilik disi prezervatifle bile iliskiye girmemeli bence cunku cok tehlikeli. Ayrica lutfen baskasinin yorumuna atlamayin o verdi zaten cevabini
Ben zinalarina bisey demedim. Sadece yapip yapip sonra hamilemiyim acaba diye dolanmalari komik :)
Hayir defalarca denememe ragmen tam iliski sagliyamiyoruz aci hissediyorum kanamamda olmuyor o yuzden esnekmi diye baktiricam konu bu. Bozulmusmu diye baktiricaktim.Madme umrunda degil neden gidip kendini doktora rezil edeceksin? Doktor olsam raporu alip boynuna mi gezdircek derdim icimden.
Inan neden kendine bekaret testi yaptirir, kendini neden o kadar asagilar??? Erkeklere laf ediyoruz consiyetci diye, eee kadinlar boyleyse erkekler ne yapsin?
Ben zaten bakirelige onem vermiyorum kanamam olmadi. Zarim esnekmi diye baktiricam bakireysem esnek cunku..
Helal olsun usenmemissin bos insan. Ha iyi oku yorumlarimida cunku ben onlarin zinalarina laf etmedim zina falan takmam. Ben bi sey yapip yapip korkmalarina guldum. Bu arada derdim bakirelikte degil. Zarimin esnek olup olmadiga baktirmak sayin bos insan.