• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmayı özlemek

damla19811981

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
62
-5
8
40
Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.

Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum.
Buna katılmıyorum. Ben de paylaşım yapmam ama her paylaşım yapanın mutsuz olduğu sonucuna nerden vardınız ki?

Yani tekrar evlilik istiyorsanız arayışta olun. İnşallah bulursunuz. Kısmet bu işler. Eski eşinize veya başkasına bakıp iç geçirmeyin. Güzellik de görecelidir bu arada. Eski eşinizin yeni eşini çirkin bulduğunuz için söylüyorum

Buna katılmıyorum. Ben de paylaşım yapmam ama her paylaşım yapanın mutsuz olduğu sonucuna nerden vardınız ki?

Yani tekrar evlilik istiyorsanız arayışta olun. Kısmet bu işler. Eski eşinize veya başkasına bakıp iç geçirmeyin. Adam çok evlilik yapsa nolur sürekli boşandıktan sonra
Ben sosyal medyada kızımın veya annemin resminide paylaşmıyorum. Çocuğu olmayan annesi olmayan insanlardan dokayı. Benden dolayı değil ama nazar değer diye de paylaşmıyorum. Artık hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Gerek yok mutlu olduğumu birilerine göstermem gerekmiyor.

Ben sosyal medyada kızımın veya annemin resminide paylaşmıyorum. Çocuğu olmayan annesi olmayan insanlardan dokayı. Benden dolayı değil ama nazar değer diye de paylaşmıyorum. Artık hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Gerek yok mutlu olduğumu birilerine göstermem gerekmiyor.
Ben de gerekli bulmuyor ve paylaşmıyorum. Ama başkaları gerekli buluyor demek ki. Bu onların mutsuz olduğunu göstermez. Sosyal medyayı bırakmakla iyi yapmışsınız. İnsanların hayatını görüp fazla imrenen, kendini kötü hisseden insanlar için uygun bir ortam değil.

Mutlu olan, paylaşım yapmaz demişsiniz buna kanıya nerden vardınız? Mutlu aile tablosu görmeye tahammul edemediğiniz icin mi boyle hissediyorsunuz ya da kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz? Her seyi geçtim bu fesat düşünceniz beni cok rahatsız etti. Evliyim rabbime şükürler olsun coook seviliyorum ve seviyorum bir tane de evladımız var paylaşımda yapiyorum yaptıklarımın belki 100 katı daha güzel ve mutlu bir hayatım var üzgünüm.
Önce niyetinizi ve kalbinizi temizleyin gerisi gelir Allahin izniyle.

Kadının görüntüsünden size ne? Siz daha uzun boylu olmuşsunuz ama pek bir işe yaramamış o zaman desek nasıl olur?

Hiç öyle görünmüyor.
O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz😉

Ne alakası var?
O zaman sokağa da çıkmayın, sosyal medyada kendinizi de paylaşmayın, yakını ölmüş insanlar sizin yaşadığınızı görüp üzülüp alınabilir.
Bu neyin kasılan duyarı,Hey yarabbim.

Ben evli olmayı özlemiyorum ama itiraf ediyorum bazen bütün sorumluluğu yüklenmek ağır geliyor, yani hayatın yükünü paylaşmak istiyorsun, hem iş hem ev hem çocuklar koştur koştur ama yanında bir yol arkadaşı yok. Arkadaş çevremde misal hepsi çift ben geliyorum tek. Ama yinede tekrar evlenmem mesela. Rahatımı bozamam😂

Mutlu olan, paylaşım yapmaz demişsiniz buna kanıya nerden vardınız? Mutlu aile tablosu görmeye tahammul edemediğiniz icin mi boyle hissediyorsunuz ya da kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz? Her seyi geçtim bu fesat düşünceniz beni cok rahatsız etti. Evliyim rabbime şükürler olsun coook seviliyorum ve seviyorum bir tane de evladımız var paylaşımda yapiyorum yaptıklarımın belki 100 katı daha güzel ve mutlu bir hayatım var üzgünüm.
Önce niyetinizi ve kalbinizi temizleyin gerisi gelir Allahin izniyle.
Size mululuğunuzun devamını dilerim. Gösterişe devam. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz😉
Arkadaşı bilmem ama ben kısa boyluyum. Çok da güzel evliliğim var boy buna engel değil yani sayın şekilci hanımefendi. Bu kirli zihninle yeni birini zor bulursun zaten.😅

Bayaa kıskanıyorsunuz kıskanmasanız kadının fiziksel özelliklerini yazmazsınız. Kendinizi böyle rahatlatıyorsunuz.
Evet pigmeyim ben😌
Daha önce başka üyelikle konu açmıştınız siz sanki.

Back
X