• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olmayı özlemek

Size mululuğunuzun devamını dilerim. Gösterişe devam. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Gerçekten çok mutsuz olduğunuz çok belli ama böyle olmaz.

Bu kadar fesat ve kötü enerji sizden götürür size bir şey katmaz.

Başkalarıyla, mutluluklarıyla ya da mutsuzluklarıyla uğraşmak yerine, kendi hayatınızı optimize etmeye çalışın.
Bu tavırla evliliğe giden sağlıklı ilişkiniz olamaz zaten, gitse de kesinlikle yürütemezsiniz.

Ne alakası var?
O zaman sokağa da çıkmayın, sosyal medyada kendinizi de paylaşmayın, yakını ölmüş insanlar sizin yaşadığınızı görüp üzülüp alınabilir.
Bu neyin kasılan duyarı,Hey yarabbim.
Eski kocasının evlendiği kadınların fiziksel özelliklerini aşağılayan birisi bu kadar duyar sahibi olabilir mi ki :)

Eski eşinizin eşinin dış görünüşüyle ilgili yaptığınız yorumlar hoş değil. Size göre çirkin olabilir ama ona göre dünya güzelidir belki.

Yalnızlıktan sıkılmanızı anlıyorum ama sağlıklı düşünemiyorsunuz. Sosyal medyada paylaşılan bir iki kare size neden gösteriş gibi geliyor mesela?

Çok şükür mutluyum, zaman zaman Instagramı dijital bir günlük olarak kullanırım. Anılarımı ölümsüzleştiririm. Sandığınız gibi mutsuzluktan ölmüyorum :) Çok kıskançsınız bence.

Ben evli olmayı özlemiyorum ama itiraf ediyorum bazen bütün sorumluluğu yüklenmek ağır geliyor, yani hayatın yükünü paylaşmak istiyorsun, hem iş hem ev hem çocuklar koştur koştur ama yanında bir yol arkadaşı yok. Arkadaş çevremde misal hepsi çift ben geliyorum tek. Ama yinede tekrar evlenmem mesela. Rahatımı bozamam😂
Tüm iş yükü bende. Babası ayda 1 kez 2-3 saat alır. Tam zamanlı çalışıyorum. Okul temizlik herşey bende. Aracımı sanayiye götürüyorum kışlık yazlık latikleri yükleniyorum değiltirmeye gidiyorum. Zaten evliykende eşim bunları yapmazdı ü yüzden ayrıldım ondan. Eve özgürüm bu yüzden mutluyum. Geziyorum okuyorum arkadaşlarımla buluşuyorum. Kimseyi kısmanmıyorum içimde mutluyum. Tek azum mutlu olacaksam tekrar evlenmek sahiplenilmek. Tabi doğru kişi karşıma çıkarsa. Sen ne zaman boşandın

Arkadaşı bilmem ama ben kısa boyluyum. Çok da güzel evliliğim var boy buna engel değil yani sayın şekilci hanımefendi. Bu kirli zihninle yeni birini zor bulursun zaten.😅
Ben mutluyum insanlara kirli beyinli diyerek mutlu olamazsın. Saldırmana gerek yok

Sizden daha kısa boylu yeni eş tasvirinizden sonra "Ben sosyal medyada kızımın veya annemin resminide paylaşmıyorum. Çocuğu olmayan annesi olmayan insanlardan dokayı" mesajınızı okuduğumda "ah ya ne kadar ince aslında, insanlar üzülür diye paylaşmıyor" şeklinde yorumluyordum ki onu da insanların kıskançlığına, nazara filan bağlamışsınız. Bakış açınız sağlıklı değil.

Bir de sahiplenilmek nasıl oluyor yahu? Sokaktan kedi sahiplenilir benim bildiğim mesela. Evlilik birlikteliktir sahiplenilmek değil. Instagram'da falan kocasının sırtına güneş kremiyle başı bağlı yazanlar var, o kafa bu kafa sanırım.

Evli olmayi ozlemek garip yani kotu bir evlilikten ciktiysaniz ki kotu olmasa boşanmazdiniz nasil tekrar ozlenir ki? Bilemedim. İlla evlilik mi lazim sevilmek için gidin aşk maşk yaşayin, flort edin heyecan duyun yani.
🙄

Bi de insanlar mutluysa da mutlulugunu paylasir. 👍
İnsanların şu mutlu olsalar paylaşmazlar, hepsi aslında mutsuzluktan ölüyor tesellisi beni benden alıyor.
Kimse burnundan gelmiş, mutsuzluktan kalbi acıdığı bir anda bi foto çekeyim de paylaşayım diye düşünmez aksine mutlu günden ve andan anılar biriktirmek isterler zaten.

Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.
Bugün bir psikoloğun paylaşımındaki şu cümle çok hoşuma gitti. “Kapattığınız kapının, anahtar deliğinden bakmayın” yazıyordu. Eski eşinizi takip etmekten vazgeçmelisiniz. 4 yıl olmuş.

Eğer doğru insan olsaydı, boşanma kararı almazdınız. Devam etseydiniz, hayatınızın 4 yılı daha pişmanlıklar içerisinde geçecekti.
Allah karşınıza hayırlı insan çıkarsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar
Ben 4 sene önce boşandım.Üniversite mezunu bakımlı güzel bir kadınım. İyi bir mesleğim var.11 yaşında bir kızım var. Güzel bir hayatım var. Çok şükür sağlıklıyım.
Evli olmayı. Evli olduğum erkek tarafından sahiplenilmeyi. Aile olmayı çok özlüyorum.
Evli kadınlar mutlu aile resimlerini paylaştıkları için sosyal medya kullanmıyorum artık. Aslında mutlu olan aile mutluluğunu sosyal medyada paylaşmaz.Bunu da biliyorum. Yinede imreniyorum elimde değil.
Aslında karşıma çıkan evlenmek istediğim erkek çıktı ama olumsuz huylarını görünce vazgeçtim.Belkide belli yaştan sonra çok daha mantıklı olıyordur insan.
Eski eşim 3. Kez evlendi. Benden daha kısa boylu ve çirkin bir kadınla. Onları kıskanmıyorum yinede üzülüyorum. İlk eşimden boşandığım için bazen pişman oluyorum bir an için sonra iyi ki boşanmışım diyorum.
karşıma anlaşabileceğim bir erkek çıksın istiyorum.Beni seven, bana değer veren, aileme sayğılı bir erkek çıksın karşıma çıksın istiyorum. Belkide çıkmayacak yalnız yaşlanacağım kim bilir.

Hayata cok fazla negatif bakiyorsunuz ve cok fazla negatif yuklerinizi sahiplenmissiniz. Eski esinizle bosanmissiniz adam evlenmistir, karisi soyledir boyledir bunlari artik birakin. Sosyal medyada insanlar mutludur, mutsuzdur bunlari da birakin. Kendinize odaklanin, kendi mutlulugunuza odaklanin. Belki de cikmayacak yalniz yaslanacagim gibi olumsuz seyleri birakin. Akista yasayin, olanlari arkanizda birakin, olmayanlar icin endiselenmeyi birakin. Siz surekli baska hayatlar ve gecmisinizle bu kadar ilgilenirseniz mutlu olmaniz surpriz olur o yuzden baska hayatlari artik birakin derim.

Tüm iş yükü bende. Babası ayda 1 kez 2-3 saat alır. Tam zamanlı çalışıyorum. Okul temizlik herşey bende. Aracımı sanayiye götürüyorum kışlık yazlık latikleri yükleniyorum değiltirmeye gidiyorum. Zaten evliykende eşim bunları yapmazdı ü yüzden ayrıldım ondan. Eve özgürüm bu yüzden mutluyum. Geziyorum okuyorum arkadaşlarımla buluşuyorum. Kimseyi kısmanmıyorum içimde mutluyum. Tek azum mutlu olacaksam tekrar evlenmek sahiplenilmek. Tabi doğru kişi karşıma çıkarsa. Sen ne zaman boşandın
Bende aynı şekil, tek başına ampül ve lastik değiştirmeyi öğrenince anlıyorsun zaten. Ama özgür olmak güzel, şimdi evin içinde bir tane adam hayal edince aşırı rahatsız oluyorum, çıktığım kişiler ciddi düşünmeye başlarsa kaçıyorum hatta 😂 Biz 7 yıl önce ayrıldık ama 4 yıl önce resmen boşandık.

Eski esinizin yeni eşinin sizden kisa olmasi tamam ama sizden cirkin oldugunu kim ispatlayabilir? Ayrica insanlarin mutlu fotoğraflarından rahatsiz olup sosyal medya kullanmamak bariz kiskancliktir. Gercek bir mutluluk ya da degil, sonucta gorup katlanamiyor olmaniz cok üzücü. Siz kendi basiniza da gayet mutlu olabilirsiniz. Mutlulugun tek yolu evli olmak degil ama siz kendinizi buna inandirmissiniz.

Evli olmayi ozlemek garip yani kotu bir evlilikten ciktiysaniz ki kotu olmasa boşanmazdiniz nasil tekrar ozlenir ki? Bilemedim. İlla evlilik mi lazim sevilmek için gidin aşk maşk yaşayin, flort edin heyecan duyun yani.
🙄

Bi de insanlar mutluysa da mutlulugunu paylasir. 👍
Aşk yaşamak izli olası gereken bir durum. Boşandıktan sonra aşk da yaşadım. Bunlar gizli yaşanan şeyler. Türk toplumu için evli olmak önemli. Aile demek güç demek bizim toplulumuz tarafından. Evet kötü bir evlilik yaşadım .Boşanmış olmasaydım muhteşem bir aşk yaşayamayacaktım. Kızıma hakaret ettiği için bitirdim. Zaten anlaşabileceğim biri olacaksa olsun.

İnsanların şu mutlu olsalar paylaşmazlar, hepsi aslında mutsuzluktan ölüyor tesellisi beni benden alıyor.
Kimse burnundan gelmiş, mutsuzluktan kalbi acıdığı bir anda bi foto çekeyim de paylaşayım diye düşünmez aksine mutlu günden ve andan anılar biriktirmek isterler zaten.

Mutluluk mutsuzluk anlık şeyler. Evliligi iyi gitmeyen ama kocişle❤️ foto koyanlar yok mu var. Belki yalandan yapiyorlar, belki de mutlu olduklari kucuk bir andan bilemeyecegim ama mutlu taklidi yapan insanlar var diye fotograf paylaşan herkes mutsuz değil tabi ki.

Ben sosyal medyada kızımın veya annemin resminide paylaşmıyorum. Çocuğu olmayan annesi olmayan insanlardan dokayı. Benden dolayı değil ama nazar değer diye de paylaşmıyorum. Artık hiç bir şeyimi paylaşmıyorum. Gerek yok mutlu olduğumu birilerine göstermem gerekmiyor.
Gereksiz sekilde ınce düşünüyorsunuz 😒

Aşk yaşamak izli olası gereken bir durum. Boşandıktan sonra aşk da yaşadım. Bunlar gizli yaşanan şeyler. Türk toplumu için evli olmak önemli. Aile demek güç demek bizim toplulumuz tarafından. Evet kötü bir evlilik yaşadım .Boşanmış olmasaydım muhteşem bir aşk yaşayamayacaktım. Kızıma hakaret ettiği için bitirdim. Zaten anlaşabileceğim biri olacaksa olsun.

Aşkin gizli olmasi gerektigini siz dusunuyorsunuz, bu sizin dusunceniz siz oyle yapin ama aksini dusunen insanlar mutsuz demek degil sadece sizinle ayni fikirde değiller o kadar. Tabi neye inanmak istiyorsaniz onda da ozgursunuz o ayri.

Umarim karsiniza anlasabileceginiz biri cikar. 🙄

Back
X