Evli olmayı özlemek

Ben hakkımı helal etmiyorum mesela o üyeye şu an, çok kırıldım

Reactions: JES
Eşi ölen biri dugune gitmez , belki dışarı çıkmaz ama bu kişi akranizsa sizi görüp ozenebilir ..size onun kötü enerji sirayet edebilir ..mutluluğunuzu dahi gölge düşebilir..

Eşini yeni kaybettiyse gitmez ama sonrasinda gider. En son yakin arkadasim annesini kaybetmişti koronadan dolayi, uzgun oldugu için aylarca sosyal medyada gormedim kendisini, kimsenin gonderisine vs bakmiyor. Acisi hafifleyince yavaş yavaş hayatina bakmaya calisiyor tabi ki.
Sevdigini yeni kaybeden insanlar sosyal medyada milletin mutluluguna golge dusurmeye dolaşmiyorlar normalde.

Benim oyle korkularim yok, golge dusurecekmiş filan.

Ablam.benden kısa max 1.60.Gecenlenlerde iş yerimize geldi, iş arkadaşlarımdan biri "hiç birbirinize benzemiyorsunuz ablan ne kadar güzel "dedi ben de napiyim kibar kibar teşekkür ettim :))
Biz cirkinlerin de hakkını savunan kardeslerime burdan selamlar :))

Her msjda kendi kendini patlatmışsın, kimsenin yorum yapmasına gerek kalmamış.
Kıskançlıktan geberiyorum mesajı olmuş bu resmen...
Tam olarak böyle anladım ben de okuyunca.

Kadını çirkin bulan adam değil ki. Konu sahibi kısa boylu kadınların güzel bulunamayacağı fikrinde.
Ben onu kısa boylular çirkindir demek için değil sadece konu sahibime ironi olsun diye yazmıştım. Yoksa kime göre güzel kime göre çirkin önemli olan kişilerin birbirini sevmesi. Başkalarının ne düşündüğü önemli değil.

O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz

Şu yorumu görene kadar cevap yazacaktım, ama vazgeçtim.
Herkes kendi kalbinin ekmeğini yer demişti Seda Sayan.O zaman çok saçma bulup gülmüştüm, şimdi anlıyorum ne demek olduğunu.
Kadını kıskanıyorsun
Kalbin kirli
Yazıda imla hataları var, kültür seviyen düşük.

Reçeten bunları tersine çevirmek, selametle.

Sende yapmissin zamaninda o zaman neden milleti kiniyorsun

Ayrica birilerinin kocasina o gozle bakmak cok ayip

Ya mükemmel bir seks hayatı varsa yine de acır mısın ahsjjd. Ne saniyorsun ki evliliği? Çekirdek citleyip dizi film izlemek mi? Bir insanı beslemek, büyütmek, öğretmek, her gelişimine tanık olmak çok ama çok güzel. Zor mu zor ama çok güzel. Bu akşam üçümüz futbol oynadık mesela çok da güzeldi. Şimdi eşimle yemek yapacağız. Yemekten sonra da mis gibi bir seks ohh hsjdjd. Her evlilik of sıkıntıdan ölüyorum evliliği değil. Ayrıca insanların mutlu olması için belli başlı kurallar mi var? Çocuklara bayılan biri çok çocuk doğurup büyütüp mutlu olur. Tek eşliliğe inanan biri kocasına karısına sarılıp mutlu olur. Kariyer odaklı biri hayatına kimseyi almaz müthiş bir kariyer yapar mutlu olur. Bunlar yazılı kurallar mi ki sen hadsizce evli ve çocuklu kadınlara aciyorsun? Yani tek adama bağlandık diye misyonerden öteye gitmiyoruz mu sanıyorsun mesela? Valla çok renkli belki seninkinden daha renklidir ne biliyorsun? Tuhaf tuhaf kalıplara inanıyor koca koca kadınlar yahu asıl bu acinasi.

Seni ben cozmus degilim yani sen sex meraklisi
Misin? evlilik karsiti misin? Feminist misin? Erkek dusmani misin? Erkek delisi mi? Her postunda farkli seyler dusundurtuyosun insana

Tek gordugum her yazisinda cocuklara ya da anne olmak isteyenlere laf atmasi hayat cok renkliymis hayatimizi kucultuyormusuz harciyormusuz.. sanki kendisi dunyayi kurtariyor. birde tek erkege bagli olunca noluyorki napalim herkes ondan ona ondan ona mi gitsin illa

Eski eşinizin eşi için söyledikleriniz son derece tatsız. 12-13 yaşındayken düşünürdük biz bunları.

Kadının ruhu ne kadar güzelmiş ki, eski eşiniz kadının fiziksel görüntüsüne bakmamış ve onunla hayatın birleştirmek istemiş .

Sonra mutlu kişileri görmemek için sosyal medyayı kapatmak ne demek??

Biraz kalbinizi arındırın ki güzel şeyler yaşayın.

Sosyal medyaya takılmayın. Benim tanıdığım biri kocasından dayak yedikten sonra gözlük takıp kocasıyla poz veriyor sosyal medyaya. O garip bir psikoloji

Eşinizin ne yaşadığına da takılmayın.
Kendi kızınıza ve hayatınıza odaklanın. Mutlaka karşınıza düzgün bir insan çıkacaktır.

Artı yalnızlıktan bunalmış üzgün bir insana "ben kocamla çok çok mutuyum" yazan üyeler, gidin kocanıza bir çay koyun. Mutluluğunuz katlansın.

Artı yalnızlıktan bunalmış üzgün bir insana "ben kocamla çok çok mutuyum" yazan üyeler, gidin kocanıza bir çay koyun. Mutluluğunuz katlansın.
Yalnız hissetmek başka, herkesi mutsuz görmek istemek başka. Kısa boyluyum ve bu saatte kocama çay koymuyorum ama kocam kadehime şarap koyuyor, boyuma rağmen

Sosyal medyada isteyen istediğini paylaşır .
Bu kadar takılma bunlara.
Ben şahsen paylaşmam bu tarz şeyler sevmiyorum çünkü gereksiz buluyorum zaten fazla da kullanmiyorum
Ama herkesin kendi hayatı bize ne .
Paylasanlarada mutsuz demem belki mutlu belki mutsuz yani benim derdim değil.
Sen kendi hayatına odaklan . Karşına sana uygun biri çıkar bir gün.
Sosyalles gez toz .

Her sosyal medyada paylaşım yapan mutlu ya da mutsuz diyemeyiz.Esimden boşanmadan önce o kadar mutsuzdum ki.Birlikte yemeğe çıktık tatil gezdik vs.fotograf çekildik halbuki kafamda evliliğimi bitirme fikrim vardı.Çok mutsuzdum.Yine de söylüyorum..Genelleme yapmak yanlış.!İsteyen istediğini paylaşır.Tekrardan evlenirsin sende paylaşırsın.Erkeklerin nesli mi tükendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…