- 11 Aralık 2018
- 41.721
- 259.220
- 598
- Konu Sahibi damla19811981
-
Ben hakkımı helal etmiyorum mesela o üyeye şu an, çok kırıldımGüzel ahlakli olduğunu soyleyen birinin dayanağı bunlarsa ben gulerim.
Ayrica ahlakli bir insan kalkip burda iki satirini okuduğu birini de ahlaksiz diye yaftalamaz.
Bi bitmediniz. Allah kitap peygamber diyorsunuz işinize gelmeyen yerde de nasil kul hakkina girmekten imtina etmiyorsunuz.
Eşi ölen biri dugune gitmez , belki dışarı çıkmaz ama bu kişi akranizsa sizi görüp ozenebilir ..size onun kötü enerji sirayet edebilir ..mutluluğunuzu dahi gölge düşebilir..
Çok umursayacagini sanmiyorum. Netice de onun kadar ahlakli degilizBen hakkımı helal etmiyorum mesela o üyeye şu an, çok kırıldım
Olsun maneviyatına bir noktacık bıraktım şu an. Artık tertemiz bir sayfası yok, kul hakkı aldı, lekelendiÇok umursayacagini sanmiyorum. Netice de onun kadar ahlakli degiliz
Ablam.benden kısa max 1.60.Gecenlenlerde iş yerimize geldi, iş arkadaşlarımdan biri "hiç birbirinize benzemiyorsunuz ablan ne kadar güzel "dedi ben de napiyim kibar kibar teşekkür ettim :))Kısa boylu olanlar mutlu olmayı hak etmiyor sanırım...bariz kiskanmissiniz kısa boylu eşini...yani çokda güzel yorum yapacaktım ama insanları dış gorunuslerinden dolayı yaftalayan insanlardan nefret ediyorum gerçekten...sizin uzun boyunuz ise yaramamış sonuçta...demek ki evliliği fiziksel özellikler goturmuyormus...
Bu arada 1.73 boyundayım özellikle belirteyim
Her msjda kendi kendini patlatmışsın, kimsenin yorum yapmasına gerek kalmamış.Evet mesela günde 10 tane resim paylaşıyor yakılıklı kocişim diye. Bende boşanmadan önce mutlu mutlu fotoraflar paylaşıyordum. Şimdi olsa mutluluğum ve eşim bana özel ve gizli kalırdı. Kocasıda çok yakışıklı yani ben olsam gözümden sakınırım
Tam olarak böyle anladım ben de okuyunca.Kıskançlıktan geberiyorum mesajı olmuş bu resmen...
Kadını çirkin bulan adam değil ki. Konu sahibi kısa boylu kadınların güzel bulunamayacağı fikrinde.belkide ruh güzelliğinin daha önemli olduğuna karar verip, tercihini o yönde yapmış olabilir diye bir tahmin yürütebilirim
Ben onu kısa boylular çirkindir demek için değil sadece konu sahibime ironi olsun diye yazmıştım. Yoksa kime göre güzel kime göre çirkin önemli olan kişilerin birbirini sevmesi. Başkalarının ne düşündüğü önemli değil.Kadını çirkin bulan adam değil ki. Konu sahibi kısa boylu kadınların güzel bulunamayacağı fikrinde.
O bir narsist di ben onu terk ettim. Kendi şimdi asyalı bir kadınla evli. Kıskanmıyorum. Sözlükten kıskanmak ve imrenmek açıklamalarına bakın. Siz yoksa kısa boylumusunuz
Sende yapmissin zamaninda o zaman neden milleti kiniyorsunEvet mesela günde 10 tane resim paylaşıyor yakılıklı kocişim diye. Bende boşanmadan önce mutlu mutlu fotoraflar paylaşıyordum. Şimdi olsa mutluluğum ve eşim bana özel ve gizli kalırdı. Kocasıda çok yakışıklı yani ben olsam gözümden sakınırım
Ya mükemmel bir seks hayatı varsa yine de acır mısın ahsjjd. Ne saniyorsun ki evliliği? Çekirdek citleyip dizi film izlemek mi? Bir insanı beslemek, büyütmek, öğretmek, her gelişimine tanık olmak çok ama çok güzel. Zor mu zor ama çok güzel. Bu akşam üçümüz futbol oynadık mesela çok da güzeldi. Şimdi eşimle yemek yapacağız. Yemekten sonra da mis gibi bir seks ohh hsjdjd. Her evlilik of sıkıntıdan ölüyorum evliliği değil. Ayrıca insanların mutlu olması için belli başlı kurallar mi var? Çocuklara bayılan biri çok çocuk doğurup büyütüp mutlu olur. Tek eşliliğe inanan biri kocasına karısına sarılıp mutlu olur. Kariyer odaklı biri hayatına kimseyi almaz müthiş bir kariyer yapar mutlu olur. Bunlar yazılı kurallar mi ki sen hadsizce evli ve çocuklu kadınlara aciyorsun? Yani tek adama bağlandık diye misyonerden öteye gitmiyoruz mu sanıyorsun mesela? Valla çok renkli belki seninkinden daha renklidir ne biliyorsun? Tuhaf tuhaf kalıplara inanıyor koca koca kadınlar yahu asıl bu acinasi.Ben evliliğin, çoluk çocuğun özenilecek güzel birşey olduğunu bile düşünmüyorum valla.büyük kısmının toplum dayatmasından kaynaklandığını düşünüyorum.burada bile millet imrenir, kıskanır diye paylaşım falan yapmam diyen üyeler varmis.toplumcak ne evlilik, çoluk çocuk dayatması yapan bir milletiz.ben size söyleyeyim.benim bu paylaşımlarda tek düşündüğüm şey acıma.gencecik kadınların hayatının bir tane erkek uğrana, çoluk çocuk derdine yitip gitmesine üzülüyorum.dışarıda rengarenk bir hayat var ve sen evde çoluk çocuğa bakacağım, sadakatli kocamın yanında duracağım diye bütün herşeyi geri tepiyorsun.sırf biri seni sahiplensin arada hoşuma gitsin diye koca hayatının özgürlüğünü feda ediyorsun.
Haa şimdi bana da kıskanç, ulaşamadığı için b.kluyor diyenler olacak.toplum baskısı diyerek tam da bunu kastediyorum zaten.istemiyorum deyip, farklı düşünene bile istememesi, gerçekten böyle düşünmesi mümkün değilmiş gibi kıskanç yaftası yapıştırılıyor. teptiğim kısmetleri ben biliyorum kanıta ihtiyacım yok.1 tane erkek uğruna yitip giden koca koca hayatlar.
Seni ben cozmus degilimBen evliliğin, çoluk çocuğun özenilecek güzel birşey olduğunu bile düşünmüyorum valla.büyük kısmının toplum dayatmasından kaynaklandığını düşünüyorum.burada bile millet imrenir, kıskanır diye paylaşım falan yapmam diyen üyeler varmis.toplumcak ne evlilik, çoluk çocuk dayatması yapan bir milletiz.ben size söyleyeyim.benim bu paylaşımlarda tek düşündüğüm şey acıma.gencecik kadınların hayatının bir tane erkek uğrana, çoluk çocuk derdine yitip gitmesine üzülüyorum.dışarıda rengarenk bir hayat var ve sen evde çoluk çocuğa bakacağım, sadakatli kocamın yanında duracağım diye bütün herşeyi geri tepiyorsun.sırf biri seni sahiplensin arada hoşuma gitsin diye koca hayatının özgürlüğünü feda ediyorsun.
Haa şimdi bana da kıskanç, ulaşamadığı için b.kluyor diyenler olacak.toplum baskısı diyerek tam da bunu kastediyorum zaten.istemiyorum deyip, farklı düşünene bile istememesi, gerçekten böyle düşünmesi mümkün değilmiş gibi kıskanç yaftası yapıştırılıyor. teptiğim kısmetleri ben biliyorum kanıta ihtiyacım yok.1 tane erkek uğruna yitip giden koca koca hayatlar.
Gelişine.Seni ben cozmus degilimyani sen sex meraklisi
Misin? evlilik karsiti misin? Feminist misin? Erkek dusmani misin? Erkek delisi mi? Her postunda farkli seyler dusundurtuyosun insana
Tek gordugum her yazisinda cocuklara ya da anne olmak isteyenlere laf atmasiGelişine.
Yalnız hissetmek başka, herkesi mutsuz görmek istemek başka. Kısa boyluyum ve bu saatte kocama çay koymuyorum ama kocam kadehime şarap koyuyor, boyuma rağmenArtı yalnızlıktan bunalmış üzgün bir insana "ben kocamla çok çok mutuyum" yazan üyeler, gidin kocanıza bir çay koyun. Mutluluğunuz katlansın.
Afiyet olsun.Yalnız hissetmek başka, herkesi mutsuz görmek istemek başka. Kısa boyluyum ve bu saatte kocama çay koymuyorum ama kocam kadehime şarap koyuyor, boyuma rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?