Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulundukları ilçeden üniversiteye ulaşım cok zor. Orada da ev ya da yurt bulmasi gerek. Babam okuyup aksam eve gelmesini istiyorNeden kendi şehirlerinde bir yeri tercih etmiyorlar üniversite için?
Onların il merkezinde yaşamasına mani bir durum var mı peki?Bulundukları ilçeden üniversiteye ulaşım cok zor. Orada da ev ya da yurt bulmasi gerek. Babam okuyup aksam eve gelmesini istiyor
Evet, babamın işlerinden dolayiOnların il merkezinde yaşamasına mani bir durum var mı peki?
Bana guvenip mi dogurdunuz bu cocugu derdimMerhaba arkadaşlar,
Benim üniversiteye başlayacak olan kız kardeşim var. Ailem sehir dışında yaşıyor. Benim yanımda benim evimde üniversite okumasını istiyorlar
Bekar olsam çok isterdim ayni evde yaşayalım ama 4 yıl evliliğimi olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum. Eşim de istemiyor. Yine buraya gelsin ama yurt felan ayarlayalım diyor
Ailemde benim bakış açımla düşünen hiçkimse yok, bir sey deyip de kardeşimin kalbini kırmak da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım açıkçası
Eşim boşayacak beni kardeşim 4 yıl evde kalırsa de. Bak nasıl geri adım atıyolar.Merhaba arkadaşlar,
Benim üniversiteye başlayacak olan kız kardeşim var. Ailem sehir dışında yaşıyor. Benim yanımda benim evimde üniversite okumasını istiyorlar
Bekar olsam çok isterdim ayni evde yaşayalım ama 4 yıl evliliğimi olumsuz etkileyecek diye düşünüyorum. Eşim de istemiyor. Yine buraya gelsin ama yurt felan ayarlayalım diyor
Ailemde benim bakış açımla düşünen hiçkimse yok, bir sey deyip de kardeşimin kalbini kırmak da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım açıkçası
Bana da çok ters bir durum ve bunu ne ailem teklif eder ne ben kabul ederim. Malesef bazen sınırı koymanız gerekiyor, birkaç ay bile beni yorardı. 4 sene olmaz, ki bu karar sana kalmamış eşin ve sen ortak karar almalısınız. Bu kararı da aileler ne der diye değil, evlilik birliğimiz için doğru olan nedir? Diye sorarak almalısınız. Sizin ilk sorumluluğunuz evliliğiniz. Ancak sizin ve aile yapınızın genel durumunu bilemem tabi eşinize çok uzak değilse bu konu belki düşünürsünüz. Benim aile bağlarım çok kuvvetli değil ve bağımsızım, bu bakış açısıyla yazdımMerhaba arkadaşlar,
Ohoo daha sınava bile girilmemiş. Şimdiden yok demeseniz zamanı gelince demeyecekler mi niye o zaman olmaz demedin, ona göre tercih yapardık diye? Net olun.Söylediklerim manipüle edilecek çünkü. Bir de daha sinava bile girmediler. Belki diger kardesimin yanini kazanır, simdiden ortalık karışmasın diye düşünüyorum
Ama yine de böyle bir düşüncesizliği nasil yapıyorlar diye dert ediyorum maalesef
Evet, babamın işlerinden dolayı gelemezlerOnların il merkezinde yaşamasına mani bir durum var mı peki?
Hata yapıyorsunuz susmayın kesin birşey yoksa ara anneni. Anne kocama çıtlattım sinirden bağırdı çağırdı kesinlikle istemiyormuş kardeşin gelirse anamı babamı kardeşimi getirip beraber oturuz diyor.Evet, babamın işlerinden dolayı gelemezler
Neden böyle bir şey yapsın ki kendisi de istemezken? Neden ailesiyle kocasının arasını bozsun adama bilenmelerine sebep olsun?Hata yapıyorsunuz susmayın kesin birşey yoksa ara anneni. Anne kocama çıtlattım sinirden bağırdı çağırdı kesinlikle istemiyormuş kardeşin gelirse anamı babamı kardeşimi getirip beraber oturuz diyor.
Kazansa bile kardeşim kalamaz bide yoksa boşar beni diye korkut ailen belli kardeşini başka yere göndermeyen ailen boşanma ihtimalini göze almaz çevre laf diye.
Adama saygı duymuyorlar bile en azından varlığı farkedilir artı kızının üstünde onun huzurunu bozacak kararlar alıp emri vaki yapmazlar.Neden böyle bir şey yapsın ki kendisi de istemezken? Neden ailesiyle kocasının arasını bozsun adama bilenmelerine sebep olsun?