evli olupta kocasına hala kavusamayan varmı?

ya herseyimiz hazır artık,evimiz esyalarımız,nikahımızda var evliyiz ama dugunu beklemek zorundayız,cok ozluyoruz bız bırbırımızı neden beklemek zorundayızki anlamadık:asigim:

ama siz evli degilsiniz ki kuşum resmi nikahını kıymış tüm hazırlıklarını tamamlamış nişanlılarsınız evlenınce aynı evde yaşamaya başlayınca sen de diyeceksın evet biz evli degılmışız diye biz de dugunden 2ay once herşeyle tastamamdık benım eşım aynı fikirdeydi şimdi der durur aslında ne evlisiaslında o zaman iki yabancıymışız diye

iyi de şekerim benim evim var, nikahım var, eşyalarım var, hem de iki çocuğum da var ama hala eşime kavuşamadım 3-4 aydır... ya ben ne yapayım şimdi ?? hııı??

iyi de şekerim benim evim var, nikahım var, eşyalarım var, hem de iki çocuğum da var ama hala eşime kavuşamadım 3-4 aydır... ya ben ne yapayım şimdi ?? hııı??

ya ben ya ben 5aylık evliyim adamı enson göreli tam 72gün olmuş beterin beteri var ben kendime yanıyordum bak senağlamasenağlama kadın iki çocukla kavuşamamış

Tamam da arkadaşım sen de şikayet etme o zaman... Yani arkadaş resmi nikahınız olduğuna göre beklemek zorunda değilsiniz demiş. Anlayışsızlık falan da yapmamış. Sadece kendi fikrini söylemiş.Bunda ters bişey yokki. Niye tepki gösterip örf adet gelenek göreneklere getiriyorsun ki mevzuyu.
Eğer adet gelenek göreneklere göre hareket etmek istiyorsan düğüne kadar bekleyeceksin, ve nikahımız var ama kavuşamadık demeyeceksin.

Sabahtan beri ayrıyız eşimle bu sabah ilk uçakla istanbula gitti ve gelecek bu gece çok şükür allahım bu ayrılık bize müjdeli kavuşmayı getirecek çok şükür ama olsun ben yine de deli gibi özledim sabahtan beri görmediğim eşimiiiiii..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…