evli olupta kocasına hala kavusamayan varmı?

Anksiyetesavar

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2008
3.967
En iyi cevaplar
1
3.088
698
Diğer
ya herseyimiz hazır artık,evimiz esyalarımız,nikahımızda var evliyiz ama dugunu beklemek zorundayız,cok ozluyoruz bız bırbırımızı neden beklemek zorundayızki anlamadık:asigim:

ben anlamıyorum ya düğün ne ki asıl nikah değil mi önemli olan ..insan psikolojisi işte

ah cnm anlıyorum seni bend eyeni evliyim ve şuanda vize işlemleri için türkiyedeyim ve bi 3 aydadaha aeşimden ayrı olucam ...zor cnm ya siz yine berabersiniz ..ben burada olsaydıda razıyım
sağlık olsun da ...beklicez ne yapalım...cnm bu analar sevginizi daha da kuvvetlendirir emin ol.

yok canım ayrı sehirlerdeyizz bizde en son 4 ay once nıkahta gormustum:enbuyukkk:

Canim Keşke Düğün Tarihini Daha öne Alsaydiniz Benim Nikahim Ile Düğünüm Arasinda 17 Gün Vardi Bizdede Nikahli Olduğumuz Halde Nişanli Gibiydik Taki Düğün Akşamina Kadar şimdi Sikici Gelir Ama Ileride Inş. Hep Birlikte Olursunuz Bu Günlerin Acisini çikartirsiniz

tesekkur edreım canım;akrabalar,yudısında olanlar fılan bir ara sakayla karısık dugunu one almak ıstedıgımızı soyledık ama olmadı:asigim:

nikah kıyıldı ama ailenizle kalıyorsunuz yanlış anlamadıysam..düğünede 1,5 ay kalmış...olsun be güzelim son genç kızlık günlerini yaşa,bunu neden düşünüyorsun...yada neden bu kadar acele ediyorsun anlamadım...herşeyi usulüne uygun yaşa bence o zaman daha değerli,daha güzel ve daha özel oluyor inan...
mutluluklar...

ayrı sehırlerdeyız,9ay once nısanımda dugun salonu fılan tutulmustu,yurtdısındanda mısafırlerımız olacagı ıcın agustosa kalmıstı,esımın bı ısı uzerıne 4 ay oncede nıkah yaptık,herseyımızıde o geldıgınde aldık hazırdı,gıttıgınde evide tutmus bu sefer esyalarda gıttı evde hazır ee neyii beklıyoruz dugunu one alalım dedık olmaz dedıler kuzu kuzu beklıyoruz,ama birbirimizide cook ozluyoruz:asigim:

tatlı bekleyişler bunlar keşke bizimde öyle olsaydı da bekleseydik
ama bizim nikahımıza da çok var düğüne de
sabredin düğüne kadar​

Nasıl olsa her şey hazırmış sizde beklemeyin engel olanmı var size. Düğün gene yapılır illaki düğün için anne evinde beklemek zorunda değilsin.

Nasıl olsa her şey hazırmış sizde beklemeyin engel olanmı var size. Düğün gene yapılır illaki düğün için anne evinde beklemek zorunda değilsin.

zorundayım canım!bizlerde,glenek gorenek artı anne babbamıza saygımız var,bilmem sizin oralarda varmıdır?,cekıp gideyimmi yani bi alemsin,bizlerinde hosuna gıtmıyor ama sızlansakta beklicezz.insanlar birbirlerini anlayıp moral vermek yerine neden anlayıssız olmak zorunda hissederlerki bende bunu anlamıyorum? onceden nıkah yapmıs ve daha dugunu olmamıs aynı evı paylasmamıs kımse yokmudur bunu merak edıp bırbırımızı anlarız dıye actım konuyu yınede sgl:enbuyukkk:

malesef bende varım. inşallah şubat atamasıyla bir araya geleceğiz. kızım ve ben bekliyoruz evimizin direğini... kendisiyle aramızda yaklaşık 800 km mesafe var. bayramı iple çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…