Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

Kesinlikle aldatmadır. Ama bunu yapan hiç bir erkek aldatma olduğunu kabul etmiyor.Onlara göre fiziksel bir yakınlık yok amaç sadece sohbet ... Benim evliliğimde en önemli sorun bu olmuştur. Erkek bunu alışkanlık haline getirmişse vazgeçmiyor. İşyerimdeki erkek arkadaşlarım da herf ırsatta sohbetteler. Bunun psikolojik bir sorun , bağımlılık olduğunu düşünüyorum. Tepki göstermek, konuşmak, vs. sonucu değiştirmiyor. Sonuç ; saygı ve sevgi bitiyor...Amaç, sadece çocuğun huzurunu bozmamaya çalışmak oluyor..

Aldatma beyinde biter kesinlikle buda bir çeşit aldatma çeşitidir
Karşıyım bu tutuma
Kocanız yapsa nasıl bir tepki verirsiniz?

Eğer bir bayanla sohbet ediyorsa aldatmaya girer ,bu bana göre böyle .Çünkü kendim yapmayacağım birşeyi hoş karşılamam .Ama herkes için öyle olmayabilir ,eğer eşler bu sohbetleri normal buluyorlarsa tabiki aldatma olmaz .Yani kişiye göre değişir ,bana uymaz .a.s

Tabii ki aldatmadır..arkadaşlık sitesi başka şey, normal bizimki gibi forumlar başka...
adı üstünde arkadaş arıyor kendine oraya giren..

Evli bir insan sanal ortamda ne niyetle chat odalarına girer veya arkadaşlık sitelerine üye olabilir benim aklıma hiçde i bir niyet gelmiyor KESİNLİKLE ALDATMADIR SONU İNFAZDIR Kötü Kazen

Evlilik SEVGİ SAYGI SADAKAT üçgenindedir bu üçlü huzur getirir bir tane taş yerinden oynasa huzur pırrrr anında uçuverir

aldatma illa yatakta olacak diye birşey yok gözle bile aldatılır seven insanın gözü dışarıya karşı kör olmalı zaten.Yok olmuyorsada evlenme kardeşim

aldatmadır tabi
konuşacak kimse kalmadımıki elin adamlarıyla konuşuyor yada kadınlarıyla

insan sohbet ederken içeriğini bilir o anda da anlar aldatmak mıdır değil midir ????
üstüne birşey demeyeceğim
katılıyorum ama şöyle bir yorumumda var ben yaparsam aldatma degil eşim yaparsa aldatma sengözlerimebaksanabsırnaşık şey

sanal ortamda eşinden başkasıyla konuşmak muhabbetin içeriğine göre aldatmak olabilir veya olmayabilirde ne yani normalde hiç bi erkekle muhabbet etmiyomuyuz içerik önemli bence bi bayanla erkek arasında sınır herzaman olmalıdır sanal ortam olsun olmasın

Son düzenleme:
bence aldatma değildir ve her şeyi de eşe haber vermek gerekmez evli olmak kendimize ait bir hayatımız olmayacağı anlamına gelmez
erkekler bizim dışımızda bir hayat yaşıyorlar dışarıda ve çoğu zaman bize hiç bir şeyi haber vermiyolar kadın olmamız bizi erkeğin kölesi yapmamalı bence
sanal sohbetin içeriği ve şekli de önemli

aldatmamıdır deilmidirr bunu bilemem benide pek baglamıyo işin açıgıı erkek arkadaşlarımda var sohbetimide ediyorum dertleşirimde şakalaşırımdaa. sanırım buraya ayzanların çogu masal gibi evlilikler yaşıyoo.eşimle günde toplasam yarım saat konuşamıyosamm birileriylee bişeylerimi paylaşırım.
erkek yada kadın olması yada karşıdakinin niyeti beni ilgilendirmez
nerde sınır koyacagımıda bilirim önemli olanda bu.ha sınıra uymuyomuu görüşmeyi ekserim olur biter.eşimin haberi yokken sohbet ediyorum diye onu aldatıyorum demekse o zamn ewt eşimide aldatıyorum:D insanlar bi şeyleree ihtiyaç duyuyosa hep dedigim gibi bunun suçunu birazda arattırana yuklemek lazımm.ha bu arada eşim sanal aleme girmez ama giriptee sohbetide olsa gık demem .ozaten normalde sohbeti sevmeyen biri yoksa sanalda sohbeti sevmediginden deil.sanırım oda kendi kusurunu bildiginden bana karışmıyoo.bu aradaa pembe panjurlu evlerde dört dörtlük evlilikler yaşayan arkadaşlara mutluluklar dilerim....

evinde net bağlı olupta bir kez bile bir erkekle sohbet etmedim diyene inanasım gelmiyor.. hiç mi oyun sitesine girmiyorsunuz? e ben bi okey oynadım diye şimdi aldatan kadın konumundamıyım?
tuana nın pembe panjurlu cümlelerinide çok sevdim, söylemeden geçemiycem:))

ama evliliklerini öyle gibi anlatıyolar okudugum zamn hepsii en fazla 6 aylık evliymiş gibi düşünüyorum cicim ayında yani.dürüst olalım arkadaşlar evlilik belli bi süreden sonra çekilmez bi durum. ha saygı sevgi çerçevesinde götürüyoruz ama eminim bi çogumuz şimdiki aklımız olsa evlenmezdi deilmi:D

ne konustugu nasıl hitap ettigi eger samimi bir arkadas gibiyse bir sey demem ama araya canımlar gülümler girmisse keserim bogazını bence kadın arkadas erkek arkadas ayrımı yok ama malesef karsıdaki insan hemen yanlıs anlayıp baska boyutlara tasımaya kalkmasa bu yüzden bende erkeklerle konusmam bir cogu niyeti bozuk kisiler konusanlarıda yargılamamak lazım ne paylastıkları ne fikirde olduklarını bilemeyiz bazen kendi hem cimsimizden daha faydalı sohbet ola bilir onlarla

Back
X