Evli ve 2. çocuğuna hamile!

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Kızlar dün bir erkek arkadaşım bana bir şey anlattı. Ağzım açık kaldı, ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Biriyle paylaşmazsam içimde tutmaktan zehirleneceğim böyle bir yükü. Kimseye de anlatamam. Üstelik kadını da tanıyorum, yaşadığımız yerde tanınan bir aileler ve çok zenginler. Hiç dışardan öyle biri gibi görünmüyor, karnı burnunda kadının ya aynı mahallede oturuyoruz :50:

1 yıl önce evli bir kadınla ilişkim oldu dedi. Hem de çocuğu var kadının. Benimleyken eşiyle olmadı hiç ama çocuğuyla karşılaşınca yapamadım, yürütemedim dedi. Ve şu an bu kadın 2. çocuğuna hamile eşinden. Ve bu arkadaşımı arıyormuş hala seni seviyorum bilmem ne diye. Allahım duyunca çok kötü oldum. Belki sana mı dert oldu diyeceksiniz ama çok etkileniyorum böyle şeylerden. Erkeklerin böyle ahlaksızlıklara karıştığını çok duyduk bu forumda ama çocuğu olan bir bayan nasıl gidip de evliyken biriyle böyle bir şey yapar üstüne ikinciye hamile kalır üstüne hamileyken bile arayıp seni istiyorum der :50:

Arkadaşım çok pişmanım hayır diyorum artık diyor ama Allahım sen akıl fikir ver :50:

Arkadaşım 22 yaşında kadın da 28.

Çok kötü hissettim evdeki küçücük çocuğun günahı ne, o adamcağızın günahı ne, o doğacak bebeğin günahı ne ki böyle bir aileye doğuyor :50:

Ben çok etkilenirim böyle şeylerden ve kimseye anlatma dedi arkadaşım, gerçekten de anlatamam ama bir yük gibi gelmeye başladı ve gözlerim doldu kendimi çok kötü hissettim o kadının karnındaki bebek adına, çocuğu, eşi adına :50:

Sanki toplum çok ahlaklıymış, ahlak bekçisiymiş gibi düşünüyoruz herkesi ama neler yaşıyor insanlar ya düşününce imkansız gibi geliyor bir kadının böyle bir şey yapması :50: Yazık, çok yazık :50:

Son düzenleme:
arkadaşına da o kadınada Allah hak ettiğini versin:47:

yazık çocuklara,kadının eşine...

erkeklerde saf olmasın bukadar,nasılsa aşık deyip çok fazla güveniyorlar

Ne hikayeler var walla bende inanamiyordum eskiden de simdi alistim artik. Guvenli evinizin kapisinin disinda yasanilan ahlaksizlik o kadar cok ki, hic birsey artik sasirtmiyor neredeyse beni

Arkadasin demisya benle sevgiliyken kocasiyla birlikte olmuyordu diye, benim cok komigime gitti acikcasi.
Evli oldugu hergün onla yataga girdigi adamlami birlikte olmuyormus kadin? Ama sevgilisiyle kacamak yapiyormus? Tövbe yarabbim ya.
Yok Yoktur bu dünyada tabii.

Bence sen onlari birakta senin niye böyle bir arkadasin var ve neden sana bu tarz seyler anlatiyor diye bir düsün. Böyle insanlardan uzak durmalisin bence, yarin birgünde baska bir evli kadina asik oldum der onuda anlatir ballandira ballandira, suc ortagi oluyorsun resmen.

Ne hikayeler var walla bende inanamiyordum eskiden de simdi alistim artik. Guvenli evinizin kapisinin disinda yasanilan ahlaksizlik o kadar cok ki, hic birsey artik sasirtmiyor neredeyse beni

Yaşımız küçük daha ondan böyle geliyor belki sanki sadece filmlerde oluyormuş gibi geliyor böyle şeyler ama son 1 yılda gördüklerim beni şok ediyor, etmeye devam ediyor :50:

Arkadasin demisya benle sevgiliyken kocasiyla birlikte olmuyordu diye, benim cok komigime gitti acikcasi.
Evli oldugu hergün onla yataga girdigi adamlami birlikte olmuyormus kadin? Ama sevgilisiyle kacamak yapiyormus? Tövbe yarabbim ya.
Yok Yoktur bu dünyada tabii.

Bence sen onlari birakta senin niye böyle bir arkadasin var ve neden sana bu tarz seyler anlatiyor diye bir düsün. Böyle insanlardan uzak durmalisin bence, yarin birgünde baska bir evli kadina asik oldum der onuda anlatir ballandira ballandira, suc ortagi oluyorsun resmen.

Yahu ben ne yapayım ki? Gidip kocasına mı anlatayım? İkisini de doğrasın ki çok tanınan insanlar bunlar artık manşet olurlar. Sonra üstüme kalmasın valla kadın öğrenir falan öttüğümü kaldı ki arkadaşım da üstüme yürür anlatma demedim mi diye. Hiç bulaşmak istemem böyle insanlara. Kendi aralarında ahlaksız dengesiz geçiniyorlar işte. Zaten çocuk anlatınca buz kestim, dondum kaldım. Canım, ciğerim diyebileceğimi düşünmeyin lütfen bu saatten sonra o kişiye (zaten demiyordum ama), yapamam.

Son düzenleme:
hayat bu iyiler olduğu kadar kötülerde var ,ne ilk nede son

Bu ne ilk nede son olacak.Çok merakım olmasada komşum bir gazete alır bazen bizim kömürlüğe yakayım diye atar.Kimi zaman açar okurum.Aladatan kadınların hikayeleri vardır bir sayfasında.Uzak değiliz böyle şeylere.Bu yaşanılan ne ilk nede son(son olması en büyük dileğim aslında)
Allah hidayet versin doğru yolu göstersin.Bu dünyanın öbür tarafını unutanlara Kuranı Kerimde tokat gibi cevaplar var.Yazık Rabbim bir an önce bu ve bu tip kadın ve erkeleri doğru yola çevirsin inşallah.

17:32 - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.

24:3 - Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.

Zinaya yaklaşmayın! O; hayâsızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. İsra 32

Erkek ve Kadın ; Nikah kıyılıp evlendikten sonra kocasının nikahında iken; yabancı (kocasından başka) bir erkekle zina ederlerse .....

1- Nikah bağı kopar.

2- Erkek ben razıyım , karımı affettim, bir daha yapmayacak vs diyerek evli kalmaya devem etmek istese de evli kalamaz.
Kadının zina yapması aradaki tüm bağı koparmıştır. Çünkü kadın namustur. Erkek üstün kılınmış ve talak yetkisi de kocadadır. Eğer zina anının 4 şahidi yoksa cezası ahirete kalır ve erkek istemesede boşanmış olurlar, nikah düşer. Şahidler mevcut ise hadlerin uygulabildiği İslam devletinde kadın recm edilir.

Arkadaşlar bende çok olaylara şahit oldum..
Ama çok ilginçtirki insanlar ellerindeki eşlerinin
Kıymetini sadece kaybedince anlıyor.
Ve en büyük eksiklikse eşler birbirlerindeki olumlu
Ve olumsuz şeyleri paylaşıp masaya yatırmıyor.
Aslında her iki tarafında istediği şey aynı.biraz ilgi
Biraz romantizm biraz cinsellik biraz uçuk kaçık macera
Ama kimse açmıyor içini.hayat öğrenmelerden ibaret.
Eşleriniz neler istiyor biraz öğrenmek lazım.vee siz hayatınızda
Ne isterdiniz eşinizden ama dolaylı ama direk söylemelisiniz.
Kısıtlamayın kendinizi o sizin helâliniz ve ne yaşamak
İstiyorsanız paylaşın uçuk kaçıkta olsa paylaşın.tepki versede
Paylaşın ilk etapta tepkide alsanız emin olun hoşuna
Gidecektir.aslında mevzu uzunnnn ama kısaca özet bırakın içinizde
esmesin fırtınalar paylaşınnn eşlerinizle.oda sizden cesaret alıp salıverecektir
İçindeki fırtınaları.unutmayın bizde dahil erkeklerde kendinizi birbirinize
Karşı kısıtlamayın.yanında rahat olduğu insanı ARATMAYALIM....ARAMAYALIM
SEVGİLER HERKEZE🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Yahu ben ne yapayım ki? Gidip kocasına mı anlatayım? İkisini de doğrasın ki çok tanınan insanlar bunlar artık manşet olurlar. Sonra üstüme kalmasın valla kadın öğrenir falan öttüğümü kaldı ki arkadaşım da üstüme yürür anlatma demedim mi diye. Hiç bulaşmak istemem böyle insanlara. Kendi aralarında ahlaksız dengesiz geçiniyorlar işte. Zaten çocuk anlatınca buz kestim, dondum kaldım. Canım, ciğerim diyebileceğimi düşünmeyin lütfen bu saatten sonra o kişiye (zaten demiyordum ama), yapamam.[/QUOTE]

O arkadasindan uzak duracaksin ve baskada birsey yapmiyacaksin. Hala devam eden bir durum olsa baska olurdu, müdahale etmen gerekirdi bence.
Ama yasanmis bitmis.
Her koyun kendi bacagindan asilir...

Bu ne ilk nede son olacak.Çok merakım olmasada komşum bir gazete alır bazen bizim kömürlüğe yakayım diye atar.Kimi zaman açar okurum.Aladatan kadınların hikayeleri vardır bir sayfasında.Uzak değiliz böyle şeylere.Bu yaşanılan ne ilk nede son(son olması en büyük dileğim aslında)
Allah hidayet versin doğru yolu göstersin.Bu dünyanın öbür tarafını unutanlara Kuranı Kerimde tokat gibi cevaplar var.Yazık Rabbim bir an önce bu ve bu tip kadın ve erkeleri doğru yola çevirsin inşallah.

17:32 - Zinaya da yaklaşmayın, çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur.

24:3 - Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır.

Zinaya yaklaşmayın! O; hayâsızlık, çirkin, aşağı bir iş, kötü bir yoldur. İsra 32

Erkek ve Kadın ; Nikah kıyılıp evlendikten sonra kocasının nikahında iken; yabancı (kocasından başka) bir erkekle zina ederlerse .....

1- Nikah bağı kopar.

2- Erkek ben razıyım , karımı affettim, bir daha yapmayacak vs diyerek evli kalmaya devem etmek istese de evli kalamaz.
Kadının zina yapması aradaki tüm bağı koparmıştır. Çünkü kadın namustur. Erkek üstün kılınmış ve talak yetkisi de kocadadır. Eğer zina anının 4 şahidi yoksa cezası ahirete kalır ve erkek istemesede boşanmış olurlar, nikah düşer. Şahidler mevcut ise hadlerin uygulabildiği İslam devletinde kadın recm edilir.

Elbet bu kişi ahlaksız hepimiz böyle düşünürüz, haklısınız, toplumca böyle düşünürüz, deriz ama o da bu toplumda yaşıyor beni şok eden de bu. Dışardan bakınca normal, işinde gücünde, hamile bir bayan gibi geliyor ama insanların kendi dünyalarında yaşadıklarının ne kadar farklı olduğunu görmek sanırım henüz hayatı yeni yeni tanımaya başlamamla alakalı. Ama recmi onayladığımı söyleyemem. Belki de görüş farklılığındandır ama size saygı duyuyorum...

Son düzenleme:
Yahu ben ne yapayım ki? Gidip kocasına mı anlatayım? İkisini de doğrasın ki çok tanınan insanlar bunlar artık manşet olurlar. Sonra üstüme kalmasın valla kadın öğrenir falan öttüğümü kaldı ki arkadaşım da üstüme yürür anlatma demedim mi diye. Hiç bulaşmak istemem böyle insanlara. Kendi aralarında ahlaksız dengesiz geçiniyorlar işte. Zaten çocuk anlatınca buz kestim, dondum kaldım. Canım, ciğerim diyebileceğimi düşünmeyin lütfen bu saatten sonra o kişiye (zaten demiyordum ama), yapamam.

O arkadasindan uzak duracaksin ve baskada birsey yapmiyacaksin. Hala devam eden bir durum olsa baska olurdu, müdahale etmen gerekirdi bence.
Ama yasanmis bitmis.
Her koyun kendi bacagindan asilir...[/QUOTE]

Vallahi hiç elimi sürmem şu saatten sonra onun olaylarına zaten anlatmasın da bana bundan sonra bir şey yaparsa ama resmen bir yük yükledi şu an sırtıma, hani öyle bir insan da değilim ki gidip birilerine anlatayım, anlatırsam rezillik zaten. Kadını tanımasam, bilmesem, görmemiş olsam dokunmazdı bu kadar. İçimde tutsam kemirecekti en iyisi size anlatayım dedim. Nasılsa tanıyan eden çıkamaz burdan bayanı.

çocuklarimizi ozellikle kizlarimizi korumak için en basta tv dan uzak tutmamiz lazim..
diziler, filmler (ozellikle amerikan filmleri) tamamen insan ahlakini bozma amaçli..
kisiligi oturmamis bir çocuk veya zayif bir birey 3 filmde esini aldatan bir bayan gorunce bunu siradan birsey gibi gormeye basliyor..
oyle ki cinselligi bize çocuklugumuzda asilamaya basliyorlar...
"beyin yikama ve yonlendirme" basligi altinda bir konu açildi dun gece aranizda okumayan varsa kesinlikle tavsiye ederim...

Elbet bu kişi ahlaksız hepimiz böyle düşünürüz, haklısınız, toplumca böyle düşünürüz, deriz ama o da bu toplumda yaşıyor beni şok eden de bu. Dışardan bakınca normal, işinde gücünde, hamile bir bayan gibi geliyor ama kendi dünyasında yaşadıklarının ne kadar farklı olduğunu görmek insanların sanırım henüz hayatı yeni yeni tanımaya başlamamla alakalı. Ama recmi onayladığımı söyleyemem. Belki de görüş farklılığındandır ama size saygı duyuyorum...

Sana kimse kizamazki zaten, senin ne sucun var bu durumda. Bende benzer bir olay yasadim, bukadar cigrindan cikmis olmasada.

Bir arkadasim cep telefonunu vermisti fotograflara bakmam icin, bir baktim cok güzel böyle disko kiyafetleri giymis bir bayaninda fotografi var bir tane.
Ay dedim bu da kim, üstündeki nekadar iddali mini dekolte birsey. Arkadasim önce vah tüh etti sorma ya falan dedi, ne oldu dedim iyice merak ettim.
Tanimadinmi? diye sordu.
Birdaha baktim, iyice baktim, yok hic kimseye benzetemedim, böyle alimli, uzun sacli, makyajli güzel bir kiz.
Bizim is yerinde dedi kapali bir kiz varya, o iste. Sok olmustum.
Kizi bir kere arkadasimla bulustugumda görmüstüm, birde arkadasimin is yerinde bir kac kez, selam selam ama pek sevmemistim nedense kendisini, bana samimi gelmemisti.
Ben genelde hep "ic" sesimi dinleyen bir insanim, o kizdanda bir türlü pozitif elektrik alamamistim.
Neyse arkadasim dedi onun iki hayati var dedi. Bir tanesinde hoca kizi, kapali, ailesiyle beraber iste sohbetlere falan giden sus pus birsey.
Digerinde böyle, kardeslerimde yatacagim diye evden cikarmis sonra bu arkadasimla gezip tozarmis o klüb senin bu disko benim,
hatta ve hatta bir hafta Mallorcaya tatile gitmisler kizli erkekli, bikinili, mini kiyafetler falan...nasil sakliyor ailesinden valla aklim almiyor.

Yok yani ben kapali degilim, o kizin ne giydiginin onda birini giyiyorum, ne yaptiginin onda birini yapiyorum. Birde öylelere cok namuslu diye bakarlar, hey allahim ya.

Tatilden gelince babasi cok bronzlasmissin kizim demis, adama baba üniversteyle fransaya gezi yapacagiz diye yalan söylemismis, böyle müzelere gidecegiz falan.
Kizda Solaryumlar fransada cok ucuzdu baba, hemen otelin yaniydi bende her gün bir kac dakika girdim vitamin d olsun diye demis : D
Ay valla bin yil düsünsem, öyle yalan gelmez aklima.
Kardeslerinin haberi varmis, onlar sakliyormus, kolluyormus kizi. Sanki acilsa ne olacak, kocaman kiz. Babasini üzmek istemiyormus, diger tarafdan erkek arkadasi bile varmis kac senedir.

Gecenlerde yine gördüm, kapali halinde makyaj bile yok, hayret ediyorum gercekten.
Ama onun sayesinde diger arkadasimdanda sogdum resmen, ikisi bir olup ne güzel kandiriyorlar milleti, yarin birgün zaten simdi ciktigi erkek arkadasiylada bitirir ve kesin bir hoca ogluyla evlenir, aha buraya yaziyorum ; )

Aman benden uzak olsunlarda, Allaha yakin olsunlar, ne diyeyim.

Son düzenleme:
Elbet bu kişi ahlaksız hepimiz böyle düşünürüz, haklısınız, toplumca böyle düşünürüz, deriz ama o da bu toplumda yaşıyor beni şok eden de bu. Dışardan bakınca normal, işinde gücünde, hamile bir bayan gibi geliyor ama insanların kendi dünyalarında yaşadıklarının ne kadar farklı olduğunu görmek sanırım henüz hayatı yeni yeni tanımaya başlamamla alakalı. Ama recmi onayladığımı söyleyemem. Belki de görüş farklılığındandır ama size saygı duyuyorum...

Recmi bende onaylamıyorum evet.Ama İslam devletlerinde bu hala yapılıyor.Şöyle baktığım zaman biz ne devletiyiz peki diyorum.Evet recm ağır bir ceza ama biz ABye girmek için zinayı suç olmaktan çıkardık.Artık normal karşılanıyor.Doğrumu elbette değil.Ama şunu unutma senin bu gördüğün ne ilk nede son.Bunu sadece çevremizdekiler yapmıyor ki.Sanatçı diye ayakta alkışladığımız nice ahlaksızlara çanak tutan toplumun (bizler yapmasakta)malesef bişlrer bireyiyiz bizlerde.Allah evlatlarımıza sağlıklı düşünen haramı helali bilen bir toplumda yaşamayı nasip etsin.
Sen bu durumda ne yapabilirsin bilemiyorum açıkçası.Kadınla konuşsan belki sanane diyecek belki durumu çok iyi zengin diyorsun para karşılığında senin bildiğin bu sırla seni öldürtecek.Belki kötü düşünüyorum ama kadının gazabından korkmak lazım.Hele bu bir sırsa 1 değil 2 defa düşünmekte fayda var.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyoruz bizler.Fakat bazen iyi niyetimizin karşılığı kötü bedeller olabiliyor.Mantıklıca düşünmen eğer konuşuyorsan üstü kapalı imalı laflar edebilirsin.Falanca kocasını aldatıyor ne çirkin birşey,tv de kocasını aldatan kadını eşi öldürmüş izledim bugün üzüldüm,kadınlar kocasını neden aldatır acaba gibi konular açarak ayet ve hadislerle bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatabilirsin.Ne bileyim aklıma gelenler bunlar.

Ama yasanmis bitmis.
Her koyun kendi bacagindan asilir...

Vallahi hiç elimi sürmem şu saatten sonra onun olaylarına zaten anlatmasın da bana bundan sonra bir şey yaparsa ama resmen bir yük yükledi şu an sırtıma, hani öyle bir insan da değilim ki gidip birilerine anlatayım, anlatırsam rezillik zaten. Kadını tanımasam, bilmesem, görmemiş olsam dokunmazdı bu kadar. İçimde tutsam kemirecekti en iyisi size anlatayım dedim. Nasılsa tanıyan eden çıkamaz burdan bayanı.[/QUOTE]

Olurmu olur bir bakmışsın kadın buraya üye olmuş :1:

Sana kimse kizamazki zaten, senin ne sucun var bu durumda. Bende benzer bir olay yasadim, bukadar cigrindan cikmis olmasada.

Bir arkadasim cep telefonunu vermisti fotograflara bakmam icin, bir baktim cok güzel böyle disko kiyafetleri giymis bir bayaninda fotografi var bir tane.
Ay dedim bu da kim, üstündeki nekadar iddali mini dekolte birsey. Arkadasim önce vah tüh etti sorma ya falan dedi, ne oldu dedim iyice merak ettim.
Tanimadinmi? diye sordu.
Birdaha baktim, iyice baktim, yok hic kimseye benzetemedim, böyle alimli, uzun sacli, makyajli güzel bir kiz.
Bizim is yerinde dedi kapali bir kiz varya, o iste. Sok olmustum.
Kizi bir kere arkadasimla bulustugumda görmüstüm, birde arkadasimin is yerinde bir kac kez, selam selam ama pek sevmemistim nedense kendisini, bana samimi gelmemisti.
Ben genelde hep "ic" sesimi dinleyen bir insanim, o kizdanda bir türlü pozitif elektrik alamamistim.
Neyse arkadasim dedi onun iki hayati var dedi. Bir tanesinde hoca kizi, kapali, ailesiyle beraber iste sohbetlere falan giden sus pus birsey.
Digerinde böyle, kardeslerimde yatacagim diye evden cikarmis sonra bu arkadasimla gezip tozarmis o klüb senin bu disko benim,
hatta ve hatta bir hafta Mallorcaya tatile gitmisler kizli erkekli, bikinili, mini kiyafetler falan...nasil sakliyor ailesinden valla aklim almiyor.

Yok yani ben kapali degilim, o kizin ne giydiginin onda birini giyiyorum, ne yaptiginin onda birini yapiyorum. Birde öylelere cok namuslu diye bakarlar, hey allahim ya.

Tatilden gelince babasi cok bronzlasmissin kizim demis, adama baba üniversteyle fransaya gezi yapacagiz diye yalan söylemismis, böyle müzelere gidecegiz falan.
Kizda Solaryumlar fransada cok ucuzdu baba, hemen otelin yaniydi bende her gün bir kac dakika girdim vitamin d olsun diye demis : D
Ay valla bin yil düsünsem, öyle yalan gelmez aklima.
Kardeslerinin haberi varmis, onlar sakliyormus, kolluyormus kizi. Sanki acilsa ne olacak, kocaman kiz. Babasini üzmek istemiyormus, diger tarafdan erkek arkadasi bile varmis kac senedir.

Gecenlerde yine gördüm, kapali halinde makyaj bile yok, hayret ediyorum gercekten.
Ama onun sayesinde diger arkadasimdanda sogdum resmen, ikisi bir olup ne güzel kandiriyorlar milleti, yarin birgün zaten simdi ciktigi erkek arkadasiylada bitirir ve kesin bir hoca ogluyla evlenir, aha buraya yaziyorum ; )

Aman benden uzak olsunlarda, Allaha yakin olsunlar, ne diyeyim.

Kendimi suçlu hissettiğim şeylere baktım da bir bunun yanında küçücük minicik kaldı insanlar neler yapıyormuş dedim :26: O kızın da üstündeki baskıdan işte herkes kendi seçimlerini kendi yapmalı sen kapan kapan diye baskı yapsan da içinde yoksa kızın her haltı yer insan bu yani bir yerde arzularına yenik düşer tabi düşmek isterse düşer :19: Kekleyecek birini bulur nasılsa kapalıyım, namusluyum, temizim diye öyle kapalılara inanamıyorum ya bir şeyi yapacaksan hakkıyla yap madem altı şort üstü başörtülü gördüm ya bir tuhaf yani Allaha yakın olacaklarını da sanmıyorum şu saatten sonra onların neyse dini konuya kayacak gibi hissettim ceza yemeyelim şimdi :26:

Son düzenleme:
Recmi bende onaylamıyorum evet.Ama İslam devletlerinde bu hala yapılıyor.Şöyle baktığım zaman biz ne devletiyiz peki diyorum.Evet recm ağır bir ceza ama biz ABye girmek için zinayı suç olmaktan çıkardık.Artık normal karşılanıyor.Doğrumu elbette değil.Ama şunu unutma senin bu gördüğün ne ilk nede son.Bunu sadece çevremizdekiler yapmıyor ki.Sanatçı diye ayakta alkışladığımız nice ahlaksızlara çanak tutan toplumun (bizler yapmasakta)malesef bişlrer bireyiyiz bizlerde.Allah evlatlarımıza sağlıklı düşünen haramı helali bilen bir toplumda yaşamayı nasip etsin.
Sen bu durumda ne yapabilirsin bilemiyorum açıkçası.Kadınla konuşsan belki sanane diyecek belki durumu çok iyi zengin diyorsun para karşılığında senin bildiğin bu sırla seni öldürtecek.Belki kötü düşünüyorum ama kadının gazabından korkmak lazım.Hele bu bir sırsa 1 değil 2 defa düşünmekte fayda var.Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemiyoruz bizler.Fakat bazen iyi niyetimizin karşılığı kötü bedeller olabiliyor.Mantıklıca düşünmen eğer konuşuyorsan üstü kapalı imalı laflar edebilirsin.Falanca kocasını aldatıyor ne çirkin birşey,tv de kocasını aldatan kadını eşi öldürmüş izledim bugün üzüldüm,kadınlar kocasını neden aldatır acaba gibi konular açarak ayet ve hadislerle bunun ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatabilirsin.Ne bileyim aklıma gelenler bunlar.

Onaylamıyorum dedim çünkü aynı olay karşısında erkeğin de bir cezası olmalı. Ölüm değil elbet ama o zaman o da cezasını çekmeli ama bazı kızların bile ki 22-23 yaşında insanlar erkeğin ihtiyacı gözüyle bakıp sevgililerini serbest bıraktıklarını görüyorum yani bir denklik olmalı. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın değil de benim ne konumum ne maddiyatım onlarla uğraşmaya yetmez bulaşmak istemem ama rahatsız oldum açıkçası. Bir de yanlış anladınız kadınla birebir muhabbetim yok ama aynı mahalledeyiz, görmüşlüğüm var, tanınan insanlar evet bu yaşımda böyle bir şeyle mücadele edemem, umarım artık yapmıyordur demekten başka bir şey diyemiyorum ama evlerinin önünden geçerken bir tuhaf oluyorum :53: Tövbe yarabbim alışmak lazım insanların bu hallerine aslında neler yapabildiklerine :53:

Vallahi hiç elimi sürmem şu saatten sonra onun olaylarına zaten anlatmasın da bana bundan sonra bir şey yaparsa ama resmen bir yük yükledi şu an sırtıma, hani öyle bir insan da değilim ki gidip birilerine anlatayım, anlatırsam rezillik zaten. Kadını tanımasam, bilmesem, görmemiş olsam dokunmazdı bu kadar. İçimde tutsam kemirecekti en iyisi size anlatayım dedim. Nasılsa tanıyan eden çıkamaz burdan bayanı.

Olurmu olur bir bakmışsın kadın buraya üye olmuş :1:[/QUOTE]

Burda linç edilir o :1:

Back
X