Olurmu olur bir bakmışsın kadın buraya üye olmuş![]()
Canım anlatmayım dedim ama ben böyle bir duruma iki kez şahit oldum.Kadın zengin alımlımı güzelmi değil.1.55 boyunda kilolu 2 çocuk annesi biri.(böylelerine annelik etiketi çok bile.Ama Rabbim layık görmüş anne olmuş)Ama kocası bir dediğini iki etmiyor bazen haftada bin lira bazende saatte bin lira harcayan biri.Nette orda burda bişey görsün anında alan getirten bir tip.Kocasının demirçelik fabrikası var.Sürücü kursları,çimento fabrikası ve benzin istasyonu.Hani bu para nereden geliyor demeyin.Ama kadın çulsuz bir sürücü kursu şubesi sahibine aşık.Adam desen kanser hastası (asla yadırgamıyor hastalığına laf etmiyorum)biri resmi diğeri imam nikahlı iki eşi var.Bununlada dost hayatı yaşıyor.Allah hidayet versin kadın ne buluyor ondan bilmiyorum ama ŞEYTAN işte insanı esiri etmesin yeterki günahlar balla sunulur malesef.
Bir diğeri 2 yıl bir yerde sekreterlik yaptyım,gördüğüm olay sonucunda anında işten ayrıldım.Kadın ben yaşlarda(allah benden bizden uzak etsin)bir kızı var bazen gelir görürdüm.Birgün patronum bana para verdi ne eksiğimiz varsa alın ve ....arkadaşının yanına gidin benim misafirlerşm gelecek ben sizi ararım o zaman gelrsiniz dedi.Tamam deyip çıktım.Alışverişi yaptım arkadaşımın yanına gittim 2 saat bekledim aramadı.İşten yarım saat sonra çıkacağım.Unutkanlığı vardı adamın.
Arkadaşıma sanırım .....bey beni aramayı unuttu ben en iyisi gideyim zaten yarım saate işten çıkacağım gideyimde ben aramadıysam 2 saattir sen neden gelmedin demesin deyip gittim.İşyerinin anahtarı vardı bende gittim kapı kapalı.Sanırım patron gitmiş deyip kapıyı açtım açmaz olaydım.Arada sırada gördüğüm kadın tam karşımda çırılçıplak elinde sigara,patronum don gömlek tuvaletten elinde sigara ile çıktı.Kadın beni görünce pantolonunu üzerine aldı,patronum kapıyı kapattı.Ben o arada çantamı alıp anahtarı masaya bırakıp resmen kaçtım.Elim ayağım titriyor arkadaşımın yanına zor attım kendimi.O kadın 15 dk sonra benim orada lacağımı tahmin ederek yanıma geldi.Beni çağırdı ne kadar itiraz etsemde bir köşeye çekip
-Ne olur bundna kimseye bahsetme,eşim benimle alakadar olmuyor kızım kaç gündür hasta ne doktora götürüyor ne ilaç alıyor ne para veriyor.mecburdum dedi.
Tek laf etmedim edemedim oysa çok şey vardı içimde ban dese vermezmiydim o parayı,kızımın sağlık karnesi ile götürmezmiydim doktora.Ben yapardım ben öyle bir insanım işte.
Sadece Bir daha yapma sakın kızının yüzüne bakarken utanmak istemiyorsan yapma diyebildim.
Çok şey var anlatılacak canım.Anlatmak istediğim sadece senin yakınında değil heryerde var bu insanlar.
10 yıllık dostluğumu bitirdim ben ve arkadaşım dediğim insanı tanıyamamaktan dolayı kızdım kendime.
Kadının kocası 1 yıldır yurt dışında,tövbe estağfirullah azgınlğı başına vurmuş olmalıki birgün bana şöyle çok güveneceğim birileri çıksa karşıma 2 erkek 2 kadın grup se..s yapmak isterim dedi.Beynimde vurulmuşa döndüm.Bunu bana diyebiliyorsa bana teklifde ediyordur dedim kendi kendime ve ona arkadaşlığımız burda biter eşini bekleyemeyen birinden bana dost asla olmaz dedim.Hoş eşide onu aldatırmış netten ordan burdan bulduğu kadınlarla yurt dışında falan birliktelikleri olsa bunu karısına anlatırmış.
Şimdi eşim çocuklarım ve ailem.Birde sayılı 2-3 arkadaşımdan ibaret çevrem.Asla konu komşu evine gitmem,okulda tanıştığım bayanlarla sadece okulda görüşürüm ne evime davet ederim nede giderim.Çünkü toplum ahlakı bozuklarla dolu ve bunun ne zaman gelip sizi bulacağınızı bilmediğiniz için uzak durmak en mantıklısı.