merhaba kadın olmak ne kadar zor :S ben sabah 9 akşam 18:30 çalışıyorum..ctesi günleri de tam gün.ama benim avantajım işim evime çok yakın ve artık oğlum büyüdü 2 sınıfa gidiyor..evde herşey yolundamı hayır tabii kii :)) eşim yemek konusunda çok yardımcıdır ve ortalığı pek dağıtmaz oğlumda aynı şekilde.. ben birde şu anlamda rahatım her odamda az ve öz eşya vardır,halılar mümkün olduğunca küçük eşyalar da kalabalık olmayınca daha kolay oluyor...mesela oturma odası kültürü çok yoktu bizde şimdi onu tamamen kaldırdık oturma odası yerine ayrı bir yatak odası yaptık :)) o odada çift kişilik bir baza bir dolap var !! bir oda çocuk odası yine kalabalık değil,bir oda bizim yatak odamız diğer oda salon ki salonumuzda da öle aman aman her yer eşya değil..pazar sabah kalkınca kahvaltıyı hazırlarken ortalığı toparlarım bir yandan, kahvaltıdan sonra eşim ve oğlum köpeğimizi dışarı çıkarır (balkonda sevimli bir chow chow var ) bende başlarım işime evi dip köşe süpürür silerim toz alırım...ardından banyoyu dezenfekte ederim..bu arada ctesi gece çamaşır makinası sürekli çalışır :)) kuruyan çamaşırlar ütüye ayrılır diğerleri dolaplara yerleşir...bunlar benim her pazar mutlaka yaptıklarım...eğer yazsa 2 haftada bir cam silerim kışsa ellemem bile :)) halılar halı yıkamada yıkanır eve temiz gelir,ütü çoksa ütücüye gönderirim parçası 1 lira sonuçta...mutfak dolabı,kapılar ve benzeri derin temizlikte bir yardımcı alırım ayda bir veya 2 ayda bir..ben bu şekilde götürüyorum..herşey evet 4x4lük değil ama ev dağınık yada pis de değil...hafta içi sadece oğlumla kocamla vakit geçiririm.. hafta içi birlikte yemek hazırlar yemek yeriz ve toplarız onun dışında extra bir durum yoksa süpürge silme falan yapmam..ama evi temizledikten sonra oğlumda eşimde dikkatlidir ve dağıtmazlar ..