- Konu Sahibi melekangel
yetisemezler ki nasil yetissinler kadin disarda calistigi muddetce ne yazikki evle is koca cocuk arasinda 10 parcaya bolunuyor ve kendine eziyet ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli 3 çocuklu...Yaşları ( 0-6 yaş arası değişen:)) 4. ye hamile... tüm gün çalışan..
Allah yardımcımız olsun bayanlar..
yetişiyoruz Rabbime şükür..
Eşim benim en büyük yardımcım..
Kimsemiz yok..
Ama eşim var ya
Kimsem olmasa da olur...:)))
sorma yahu inan şu an oturabildim, şöyle bir okudum geçmişi... üç aşağı beş yukarı yok birbirimizden farkımız... ben eskiden beri temizlik yapmayı sevmezdim, mutfakta zaman geçirmeyi severim.. özellikle pasta yapmayı... ama temizlik deyince içimi sıkıntı basıyor... öfff... neyse bayağı azalttık bakalım...ne düşünüyorum biliyor musunuz... şu bilim adamları saçma sapan şeyler bulacağına kendi kendini temizleyen ev bulsalar, ama öyle robot felan değil şöyle bir düğmeye basıyorsun beş dakikada ev tertemiz hazır, ne güzel olurdu...al benden de o kadar.zaten bu temızlık cok nankor bısey sılersın sılerın bı bakarsın aksama yıne tozlu yıne tozlu hanı dursa soyle 1 ay kadar o zaman sevılebılırdı.yıne senın onbes tatılın var bende ancak yaza on bes tatıl vr![]()
sorma yahu inan şu an oturabildim, şöyle bir okudum geçmişi... üç aşağı beş yukarı yok birbirimizden farkımız... ben eskiden beri temizlik yapmayı sevmezdim, mutfakta zaman geçirmeyi severim.. özellikle pasta yapmayı... ama temizlik deyince içimi sıkıntı basıyor... öfff... neyse bayağı azalttık bakalım...ne düşünüyorum biliyor musunuz... şu bilim adamları saçma sapan şeyler bulacağına kendi kendini temizleyen ev bulsalar, ama öyle robot felan değil şöyle bir düğmeye basıyorsun beş dakikada ev tertemiz hazır, ne güzel olurdu...
bir de ben yetişkin eğitimi yapıyorum, şöyle yaşını başını almış teyzeler, orta yaşlı hanımlar... ballandıra ballandıra temizliklerinden bahsediyorlar ya ifrit oluyorum.. temizlikte sınır yok onu anladım... en son bir öğrencim haftada bir koltuk ve cam silidiğini söyledi... şimdilik temizlik kraliçemiz o sınıfta.hastalık başka birşey değil ama insana kendisini kötü hissettiriyor...
benim de yaz tatilim yok biliyor musun? içler acısı bir durum.. bu sene beş gün izin almaya çalışacağım ama inş olur...
aynen valla ya ev kendı kendıne temızlese dugmeye basınca gercekten muhtesem olurdu ya.valla dun aksam ben cok yorgundum uykusuz bıtkın bır haldeydım o yuzden pek bısey yapmadım bı tuvaletı camasır suyuyla dezenfekte ettım o kadarama persembe gunu kacısım yok cunku cuma gunu mısafırımız olucak.)daha yenı mı gırdın o yuzde mı yoksa evlenırken mı kullandın ben de 5 aylık evlıyım cnm daha yenıyız
maaşallah diyorum ben de... siz böyle söyleyince insan şikayet etmeye utanıyor.... üç çocukla hayat nasıl, ben de bebekleri severim, mide bulantım çok olsa da hamileliği de sevmiştim... özel hissettieriyor insana kendisini... ama çocuklar çoğalınca hayat rutini nasıl oluyor...
bu arada sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz inş.
merhabalar, evet yeni katıldım klube, üç seneyi geçti evliliğim ama, öyle uzaktan takip ediyordum, bir problem olunca çocuk hastalığı felan içten içe ikinciyi düşünmeye karar verince üye olayım bari dedim... ama o istek de boşa çıktı
(eşim istemiyor şimdilik)
ööööyle bi güzel yetişilyoki her işe kıızlar bide eşin sana yardımcı oluyosa beraber zevkle yapar her işede güzelce yetişirsiniz sağolsun eşim kızım olmada öncede bana heeep yardımcı olurdu ...şimdi mayıs gibi işe başlıycam işe benim tatlı kocam merak etme hayatım arkanda kapı gibi kocan var yetişemediğin anda ben varım diyo sağolsun.....
ne kadar guzel cnm ınsllah hep boyle devam eder.![]()
Kayınvalidem sağolsun 31 yaşındaki oğluna su ve çay taşıdığı için gece yarılarına kadar,şimdi eşim bana söylüyor"su versene" verir misin bile değil.Çorabını kirli kutusuna atmayı bile 6 ayda zor öğrettim.Bir kere bugün çayıda sen demle dedim çaydanlığımı yaktı,ertesi gün çöpü at dedim;çöp suları halıya...temizliği nası yapardı hayal bile edemiyorum :))ööööyle bi güzel yetişilyoki her işe kıızlar bide eşin sana yardımcı oluyosa beraber zevkle yapar her işede güzelce yetişirsiniz sağolsun eşim kızım olmada öncede bana heeep yardımcı olurdu ...şimdi mayıs gibi işe başlıycam işe benim tatlı kocam merak etme hayatım arkanda kapı gibi kocan var yetişemediğin anda ben varım diyo sağolsun.....
Kayınvalidem sağolsun 31 yaşındaki oğluna su ve çay taşıdığı için gece yarılarına kadar,şimdi eşim bana söylüyor"su versene" verir misin bile değil.Çorabını kirli kutusuna atmayı bile 6 ayda zor öğrettim.Bir kere bugün çayıda sen demle dedim çaydanlığımı yaktı,ertesi gün çöpü at dedim;çöp suları halıya...temizliği nası yapardı hayal bile edemiyorum :))
günaydın kızlar.hiç bir iş yapmadan tüm gün ( sadece bir gün ) keyif yapmak isteyen kimler var .hatta birde bir bardak çay getiren biri de olsa mükemmel olmaz mı.
günaydın kızlar.hiç bir iş yapmadan tüm gün ( sadece bir gün ) keyif yapmak isteyen kimler var .hatta birde bir bardak çay getiren biri de olsa mükemmel olmaz mı.
selam evli ve çalışan hatunlarrr
ne alemdesiniz :))![]()
SLM CNM NERELERDESIN SEN YA pek gelmıyorsun bu topıge yada nete mı gırmıyorsun
napalım cnm ya bıldıgın gıbı ıs guc kosturmaca sen ne alemdesın
cnm netteyim süreklide çalıştım için sık açamıom kapatıncada unutuom açmayı :))
napim bende aynen koşturmaca akşama ne yapcam die düşünüom yemek :26: