evli ve huzurlu mu ,bekar ve özgür mü?

evli ve huzurlu mu ,bekar ve özgür olmak mı_?

• evli ve huzurlu

OY: 32 66,7%
  • bekar ve özgür

OY: 16 33,3%

• Ankete Katılan
    48
Valla 3.5 yıllık evli biri olarak cevabım kesinlikle bekar ve özgür yazarken bir an acaba evli ve huzurlu olmayı da istermiydim diye düşündüm!!! Açıkcası şu anda evli ve yarı özgürüm diyebilirim ama ben daha fazla özgürlük istiyorum malesef..Aynı bekarkenki gibi heyecan,cıvıl cıvıl bi hayat,arkadaşlarla dolu bi ortam,genç kız muhabbetleri....Bunların artık yok olması beni evlilikten soğutuyo...Sadece karı kocadan yani 2 kişiden ibaret olan bi yaşam hiç bana göre değilmiş ... Gerçi bekarken bile şaşırırdım zaten vıcı vıcı sürekli birlikte olan, başka kimsesi olmayan çiftlere.
Yani cevabım bekar ve özgür yaa tamam karar verdim :)

Hıı, çok büyük huzur evlilik, öyle böyle değil, huzurdan geberebilir yani insan.

Bekar ve ozgur. Sonucunda mutlu ve huzurlu. :16:

Zira evli olup da huzurlu olan cok az insana rastladim. :31:

ben arkadaslarimizi agirlayalim beraber olalim muhabbet edelim boyle seyleri cok severim.esimde sever..
ama arada yalniz cikmak kafa dagitmak istiyor insan.her zaman cocuklarla olunca bide kucuklerse bunaliyorsun.bu yuzden biz birbirimizi rahatlatmak adina hemcinnslerimizle takiliyoruz ara ara..o evde cocuklara bakarken ben arkadaslarimla bulusuyor alisverise cikabiliyorum.veya ben evde cocuklarlayken o arkadaslariyla beraber cay kahve icmeye gidip muhabbet ediyor kafa dagitiyor.
nobetlese yapiyoruz yani.hicbir zaman birbirimizi sikmadik bu konuda.aksam cocuklari erken yatirinca guzelde bi film aciyoruz oylede beraber vakit geciriyoruz.suan cocuklarimiz kucuk,hep birlikte disari ciktigimizda biraz zorlaniyoruz.ama sagolsun kucugun pesinde cok kosar ben biraz rahat edeyim,vitrinlere bakayim diye..boyle olunca insan zaten ozgur hissediyor kendini..bunalmadigimzi icin huzulrluda oluyoruz.

Bu bence kişiye göre değişir evli olup çok mutlu olanda var olmayanda bu arada her bekar insan özgür olacak diye bişey yok ben evli ve mutluyum asla bekarlığımı aramıyorum

evli ve huzurlu tabi . her kadın yanında bir yol arkadaşı,zorluklara birlikte göğüs gerdiği bir hayat arkadaşı ister . her kadın korunmak kollanmak ister . en güçlü kadın bile içinde hep korunma iç güdüsü vardır . bekar olmak hiç kolay değil . sanıldığı gibi bir özgürlük yok aslında . hatta daha kısıtlısın . davranışlarına çok dikkat etmen lazım . karşına çıkan yanlış insanlar seni hayattan soğutur . toplumun müthiş baskısı sinirini bozar . hala bu yaşta neden evlenmedin soruları bıktırır . acaba ben evlenemeyecekmiyim çocuklarım olmayacak mı endişesi yer bitirir . üfff yani . bence bir kadın 24-25 yaşında evlenmeli . sonrası gerçekten çok zor oluyor . mesela 26 yaşındayım bu yaştan sonra evlen çocuk yap oooo yolum uzun yani .

Back
X