20 yaşında evlendim 2 yıllık evliyim bir günümü mutlu geçiremiyorum eşimi çok seviyorum ama o beni seviyomu sevmiyomu bilmiyorum ben alıngan bi insanım eşimde boş boğaz düşünmeden konuşur alınıncada ya ağlarım yada konuşmam çabu kağlıyorum ama tutamıyorum kendimi benim yaptığım hiç bişeyi beğenmez hep kusurlarımı söyler ama aslında bi kusurum yok eşime karşı çocuğuma karşı çok ilgiliyimdirherşeyi dört dörtlük yapmaya çalışırım ama yetmiyo hergünüm eşimle küs kavgalı tartışarak ağlayarak geçiriyorum Allahım içimdeki sevgimi bitirsin onu sevmiyim artık diye dua ediyorum.onu sevmek istemiyorum bende ona karşı soğuk olmak düşman olamk istiyorum ama olmuyo napıcağımı ona nasıl davranıcağımı bilmiyorum
20 yaşında evlendim 2 yıllık evliyim bir günümü mutlu geçiremiyorum eşimi çok seviyorum ama o beni seviyomu sevmiyomu bilmiyorum ben alıngan bi insanım eşimde boş boğaz düşünmeden konuşur alınıncada ya ağlarım yada konuşmam çabu kağlıyorum ama tutamıyorum kendimi benim yaptığım hiç bişeyi beğenmez hep kusurlarımı söyler ama aslında bi kusurum yok eşime karşı çocuğuma karşı çok ilgiliyimdirherşeyi dört dörtlük yapmaya çalışırım ama yetmiyo hergünüm eşimle küs kavgalı tartışarak ağlayarak geçiriyorum Allahım içimdeki sevgimi bitirsin onu sevmiyim artık diye dua ediyorum.onu sevmek istemiyorum bende ona karşı soğuk olmak düşman olamk istiyorum ama olmuyo napıcağımı ona nasıl davranıcağımı bilmiyorum
Bende 1 senelik evliyim. Mutlu muyum? Hayır... Hem de hiç değilim. Ve zoruma giden eşimle problemimin olmaması. Sorunum ailesi ...
Ben eşimin ailesiyle bir duruyorum. Kiraya çıkmaktansa para biriktirip ev alırız diye düşündük. Ailesi nişanlıyken o kadar iyiydi ki salaklık edip kandım ve bir durmayı kabul ettim..
Etmez olaydım...
1 sene içinde eşimle hiç baş başa kalmadım. Evlendiğimiz ilk gün bile annesi babası görümcem evden gitmedi yeni evliler tek kalsın demediler... Görümcem zaten burdan çıkmak bilmiyor. En son 15 gün önce geldi hala burda kalıyor. Bir de 2 tane küçük çocuğu var. Hafta sonları eşimin dayısı çocuklarını alıp buraya kalmaya geliyor.
Sürekli laf sokuyorlar. Kaynanam tam bir iki yüzlü..Eşim yokken ağzıma ediyor eşim gelince melek kesiliyor. Görümcem kıskançlıktan çatlayıp nerdeyse her gün kavga çıkarıyor. Kayınpederim gibi bir adamı Allah düşmanıma vermesin.
Kocamla dışarı çıksak laf oluyor. Bir şey alsak ben para yiyici oluyorum. Eşime anlatıyorum ama o da bi şey yapamıyor. Çünkü babası hemen al karını git diyor.
Eşimin işleri de iyice kötüye gittiği için kiraya da çıkamıyoruz. Kafayı yemek üzereyim. Ya en basiti hamile kaldım hiçbiri sevinmedi. Bebeğim karnımda öldü hepsi sevindi ve kürtaj olduğum gün beni yatırmadılar bile.
Ne yapacağım bilmiyorum. Çıldırmak üzereyim
ay tatlım yaaa aynı kayınpederi,kayınvalideyi,görümceyi mi paylaşıyoruz neduygularıma ne güzel de tercüman oldun,tek fark ben birlik değil de alt-üst oturuyorum :13:
Bende sizler gıbı arkadaslar...huzur arıyorum..mutlu olmak ıstıyorum eşimi çok sevıyorum herşeye katlanıyorum susuyorum ama çok sınırlı,agrasıf hemen sınırlenen bırısı ve en ufak bırseyı buyutup kavga çıkartan bırısı..evleneli daha bir sene olmadı..evliliğimizin 2. ayı basladı daha bana el kaldırmaya sebeb ne bılıyo musunuz; bana aldıi tşörtun içi gözukuyomus neden gıymısım apartmanın gırısınde basladı dövmeye kımse duymasın dıye sesımı çıkartıp ağlayıp bağıramadım..daha bunun gıbı bırsuru bahane kavga çıkmasın dıye ne dese yaptım gıtme dedı gıtmedım. otur dedı oturdum.dayanamıyorum bazen ama sevgim benı durduruyo daha hersey yenı dıyorum gecer dıyorum anlar benı davranmaz bıdaha bole dıyorum. iyi oldugu zamanlar çok ıyı ama kavga çıkardığı zamanlar hayatımı zindana çevırıyo.
neler neler yapıyo...bağırıyo ,çağırıyo ,ağıza alınmıcak kufurler...susuyorum buyumesın kavga dıye ama bı yerde patlamamı ıstercesıne ağır konusuyo. dayanamayıp tek bır kelıme soyluyorum. bu sefer benı ittire kaktıra bazen surukleyerek salondan atıyor yemek bıle yıyemeden çunkı hep yemek saatı yapıyor ben hazırlıyorum ama ben oturup huzurla esımle sohbet edıp yemek yedırtmıyor...
o evden cıkıp gıdene kadar yatak odasına kılıtlıyorum kendımı çunku gelıp daha fazla kotu seyler duymak yasamak ıstemıyorum...bunları ağlayarak yazıyorum ...çok doldum artık ..benı esım anlamassa kım anlar dıyorum...ben aç karnına saatlerce yatak odasında durup ağlıyorum gelıp gönlumu almak için bile gelmıyo yanıma onuda gectım hatalı olsa bıle ben hatalıymısım gıbı hep suscakmısım.birgun dedıgı bır dedıgını tutmuyo. unutuyo bazen soledıklerını ben onda gelıcek sevgıye hasretım bu yasımda sınır stres oldum dusunmekten bas ağrısı cekıyorum hergun ıcıme atmaktan yoruldum. derdımı herkese anlatamam.kımse bızı kotu bılsın ıstemıyorumm.daha neler var su sekız ayda çok uzdu benı sevgımı bu dıyorum benı onu sevdıgım gıbı sevse yapmaz dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?