Hööööst! Derdim
Neler soyledigini bi duysaydin beni anlardin belkiEvli bir erkeği, buraya konu açacak kadar önemsemezdim en başta..
Hiç muhattap olma, eşine söylemekle tehdit et, numaranız ondaysa her yerden engelleyin. Ama kesinlikle muhattap olmayınNeler soyledigini bi duysaydin beni anlardin belki
Evet haklisinda asagilik takip etmus evimide biliyoHiç muhattap olma, eşine söylemekle tehdit et, numaranız ondaysa her yerden engelleyin. Ama kesinlikle muhattap olmayın
Siz bilip bilmeden niye yorum yapiyosunuz beni tanimadanYazık yazık surda kadın kadının kuyusunu kazıyo.senn evlı bı adamla bunları konusman bıle hata
Eşine söylemekle tehdit edin, eğer hala devam ederse şikayetçi olun..Evet haklisinda asagilik takip etmus evimide biliyo
Benim yuzume baka baka seni kaciricam diyo ahlaksiz adamEşine söylemekle tehdit edin, eğer hala devam ederse şikayetçi olun..
Buyuk konusmayim asla ikinci kadin olmak gibi bi niyetim yokSeninle olmak için neler neler demez ki evli bir adam.
Örneklerini gördüm maalesef.
Terslemeye kalksan hemen boşanıp seninle evlenicem bile der bunlar.
İnanma.
İkinci kadın olmak çok ağır bir şey ayrıca.
Çok gereksiz şeyler.
Evli adamların yalanları çok büyük oluyor.
Evet ayni oyle soyledi bir yildir ayriymis sozdeKarıları için ayrı yalanlar diğer kadınlara ayrı yalanlar...
Hiç güvenme hiç.
Hepsi de çok mutsuzum, karımı sevmiyorum der.
Ama karısı bi yakalasa ağlar zırlar böyle şerefsizler. Sevdiğinden falan değil tbiiki ama kurulu düzeni bozulur diye.
Karısını aldatan adamdan hayır gelmez.
Karısını da kandırır seni de.
Öyle oynar durur. Tehlikeli.
Buyuk konusmayim asla ikinci kadin olmak gibi bi niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?