- 20 Şubat 2010
- 33.152
- 6.413
- 773
Evet ayni oyle soyledi bir yildir ayriymis sozde
O halde gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun..Eşine de ulaşıp söyleyin, o uğraşsınBenim yuzume baka baka seni kaciricam diyo ahlaksiz adam
Zaten fazla konusmadim ahlaksiz adamla disarida pesimden geldi adres sormak icin bende dalgindim bayagi soyledim neyse sonra yanima geldi etkilendim falan dediKaciracagini soylemen iyi oldu, bende savciliga suc duyurunda bulanayimda kacirdiginda kim kacirdi diye aramasinlar. Direk seni arasinlar de. Senin kacirdigini bilsinler de.
Senin tepkin ne oldu neler konustunuz merak ettim.
Yumusak mi sert mi tepki verdin?
Ailene ve onun esine soyleyecegini dedin mi?
Ne gibi onlemler aldin? Bunlari sormam belki hadsizlik ama yorum yaparken yargilamamak adina soruyorum.
Yok akrabam degil tanimiyorum onu iste sonra israrla bi yerde konusalim falan dediKim bu manyak Allah aşkına akrabanmı?
Sen ne dedin?
tepkinin ne oldu?
Zaten fazla konusmadim ahlaksiz adamla disarida pesimden geldi adres sormak icin bende dalgindim bayagi soyledim neyse sonra yanima geldi etkilendim falan dedi
Yok akrabam degil tanimiyorum onu iste sonra israrla bi yerde konusalim falan dedi
Ay bildiğin sapık, tehdit et savcılığa vermekle bakalım.Zaten fazla konusmadim ahlaksiz adamla disarida pesimden geldi adres sormak icin bende dalgindim bayagi soyledim neyse sonra yanima geldi etkilendim falan dedi
Empati kurmadigimi nereden biliyosunuz pekiNiye bu kadar onemsedin kafana o kadar takmissin ki konu acicak kadar ...
Burda o evli erkek ve siz yoksunuz birde kadın var evli adamın karısı ..
Empati kurun yaa .
Ilk konusmada soylemedi ertesi gun tekrar konustuk oyle soyledi yalanci pislikEvli olduğunu nerden biliyorsun
Ilk konusmada soylemedi ertesi gun tekrar konustuk oyle soyledi yalanci pislik
Git basimdan yoksa butin akrabami twpende toplarim de.Zaten fazla konusmadim ahlaksiz adamla disarida pesimden geldi adres sormak icin bende dalgindim bayagi soyledim neyse sonra yanima geldi etkilendim falan dedi
Tehdit etmeyi biliyorum tabiki ama birden cikinca insanin karsina sasirip kaliyosunGit basimdan yoksa butin akrabami twpende toplarim de.
Yahu hicmi tehdit etmesini bilmiyorsunuz anlamiyorum ki...
ALLAH kimsenin basina getirmesin boyle bir olay ama tehtit edin birdaha gelirse.
Birden cikmis.2. Kez birdaha cikmis.Tehdit etmeyi biliyorum tabiki ama birden cikinca insanin karsina sasirip kaliyosun
Yok oyle kolay etkilenmemde sinirlerim cok bozuldu gercekten yasini herseyini sakladi ertesi gun bulusmak icin ahlak yoksunu herif bide neler anlatiyoYavrucum sen daha liseliymişsin. Dikkat et, bu yaşlardaki kızlara dadanan sapık çok.
Sakın etkileneyim deme, bu pisliğin tek amacı var. O da malum, kaçırıcam falan..
Ailene haber ver, gerekirse savcılığa verin bak. Senin yaşında kaç kız heba oluyor, dikkatli ol ve hemen ailene anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?