Evli ve sözde asık

Kaciracagini soylemen iyi oldu, bende savciliga suc duyurunda bulanayimda kacirdiginda kim kacirdi diye aramasinlar. Direk seni arasinlar de. Senin kacirdigini bilsinler de.

Senin tepkin ne oldu neler konustunuz merak ettim.
Yumusak mi sert mi tepki verdin?
Ailene ve onun esine soyleyecegini dedin mi?
Ne gibi onlemler aldin? Bunlari sormam belki hadsizlik ama yorum yaparken yargilamamak adina soruyorum.

Kim bu manyak Allah aşkına akrabanmı?
Sen ne dedin?
tepkinin ne oldu?

Zaten fazla konusmadim ahlaksiz adamla disarida pesimden geldi adres sormak icin bende dalgindim bayagi soyledim neyse sonra yanima geldi etkilendim falan dedi

Zaten fazla konusmadim ahlaksiz adamla disarida pesimden geldi adres sormak icin bende dalgindim bayagi soyledim neyse sonra yanima geldi etkilendim falan dedi
Ay bildiğin sapık, tehdit et savcılığa vermekle bakalım.

O büyük aşkını kalbine gömüp kuyruğunu kıstıra kıstıra gider.

Git basimdan yoksa butin akrabami twpende toplarim de.
Yahu hicmi tehdit etmesini bilmiyorsunuz anlamiyorum ki...
ALLAH kimsenin basina getirmesin boyle bir olay ama tehtit edin birdaha gelirse.

Yavrucum sen daha liseliymişsin. Dikkat et, bu yaşlardaki kızlara dadanan sapık çok.

Sakın etkileneyim deme, bu pisliğin tek amacı var. O da malum, kaçırıcam falan..

Ailene haber ver, gerekirse savcılığa verin bak. Senin yaşında kaç kız heba oluyor, dikkatli ol ve hemen ailene anlat.

Git basimdan yoksa butin akrabami twpende toplarim de.
Yahu hicmi tehdit etmesini bilmiyorsunuz anlamiyorum ki...
ALLAH kimsenin basina getirmesin boyle bir olay ama tehtit edin birdaha gelirse.
Tehdit etmeyi biliyorum tabiki ama birden cikinca insanin karsina sasirip kaliyosun

Yok oyle kolay etkilenmemde sinirlerim cok bozuldu gercekten yasini herseyini sakladi ertesi gun bulusmak icin ahlak yoksunu herif bide neler anlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…