Evli ve sözde asık

Ilk konusmada soylemedi ertesi gun tekrar konustuk oyle soyledi yalanci pislik

eeeee ama !
Hadi ilk gün boşluğuna denk geldi,ikinci gün ne demeye konuşuyorsun ?
Sen konuştukça cesaret bulacak kendinde.
Sakın aman diyeyim sakın...
Bir punduna denk getirir kaçırır falan maazallah sabah kuşağında arananlardan olursun sonra

Empati kurmadigimi nereden biliyosunuz peki
Empati kurmuş olsaydınız suan bu kadar takip BDV ye bunu yazıyor olmazdiniz umursamadiniz bile ...
Ya o kadının yerinde sen olsaydın..
Bu kadar ahlaksız bir adamı takmaya değmez ...
Kaldı ki konu açıp millete anlatım ..
Geç bunları ...

Bir arkadaşımın başına gelen olayı anlatayım size.

Evli bir tanıdığı hep zorla evlendiğinden, bir anda karar verdiğinden ve mutlu olmadığından bahsedermiş. Zamanla kıza farklı yaklaşmaya başlamış. Kız da bir hata yapıp karşılık vermiş. Velhasıl biraz yakınlaşmışlar. Sonra sohbet ederken kız sormuş eşiyle arasının nasıl olduğunu, adam da "iki evladımın annesi tabii ki seviyorum" demiş. Yanar dönerliğin kitabını yazmış o dakikada.

Kız kafasını hangi duvara vuracağını şaşırmıştı.

ama olayi tam bilmiyosunuzki tanisaniz beni boyle yazmazdiniz
Ama ben anlattiklarina gore yaziyorum guzelim.
Sen ne tepki verdin diye soruyoruz. Sen verdigim tepkiyi yazmiyorsun ki, gelip benden etkilendi pislik diyorsun.

Ben yunusak ve sert tepki vermedigini yazarken. Ona yuz verdigini yada onun teklifini kabullenecegini ima etmedim. Tepkinizin sert olmadigini soyledim

Hatta ilk yorumumda sorular sordum on yargili ve yanlış yorum yapmamak icin. Ama diger cevaplariniz ve bana verdiginiz cevapta sorumun cevabini bulamadim.
Verdiginiz tepkiyi de yazmadiginizdan sert teki vermediginizi dusundum dogal olarak.

Evlisini bekarını bilmem de sen öyle her tanışalım diyenle buluşursan işin zor. Ateşle oynuyosun dikkat et. Sapığı var katili var.

tabiki adama sevmeye devam et demedim yani ertesi gun soyledi gercekleri bende ona ahlaksiz oldugunu soyledim oda israrla bosanicam esim bakimsiz iste oyle boyle yasi sorun edersen bisey olmaz aileni ben ikna ederim diyo hala gerizekali ya hic vicdanin yokmu senin evde karin seni bekliyoken soylediklerine bak bi dedim

A
asil sen gec ve cik konudan seninle tartismicam tartisirsam cevap bile veremezsin

Empati kurmakla bunun ne alakasi var yazdiklarini iyice oku oyle yorum yap

Ozaman birdaha yanina gelip birsey demek istediginde hic dinleme. Hizli hizli yürü. Pesinden yururse israr ederse bas okkali bi osmanli tokati sonra tehtit et... aklina ne gelirse soyle ama yuksek sesle sert bir tavirla adam nekadar kararli olduğunu anlasin. Cevredkiler duyacak sekilde konus ki utanir belki. Utanmasada rezil oldum der susar gider .
Sen bilirsin yinede...

İyi de evli olmasa da sokaktan geçen adamla neden buluşuyosun?
Kaç yaşındasın ki
Sokaktan gecen degil pesimden gelip tanismak isteyen eve kadar takip eden oydu ve siz daha once boyle tanusan birilerini duymadinizmi cokmu anormal olamazmi hayir yoldaki adama merakli degilim tabiki eger sorun buysa

bu sorunu bide buraya danismak istedim zaten tepkim belli ya kac gundur cildiriyorum resmen adam beni kandirdi ayrica bide kaciririm bisey yapamazsin diyo bana seni gebertirim sonra gider neyse cekerim dicem ona bide ne diyo biliyomusun kanunen boyle biriyle evlenebilirsin diyo piskin

Sokaktan gecen degil pesimden gelip tanismak isteyen eve kadar takip eden oydu ve siz daha once boyle tanusan birilerini duymadinizmi cokmu anormal olamazmi hayir yoldaki adama merakli degilim tabiki eger sorun buysa

Eve kadar gizlice takip edip tanışmak isteyen adam bana hiç normal gelmedi.
Hele bir de 40 yaşında olgun birinin böyle takip etmesi.
İnşallah yasin küçük değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…