Ilk konusmada soylemedi ertesi gun tekrar konustuk oyle soyledi yalanci pislik
ama olayi tam bilmiyosunuzki tanisaniz beni boyle yazmazdinizBirden cikmis.2. Kez birdaha cikmis.
Ozur dilerim. Yargilamak istemiyorum ama nedense bana cok tepkili ve sert olmadiginiz izlenimini verdiniz.
Iste yapicam ama evimi biliyo pislik beni takip etmis 40 yasinda bide ahlaksizKufru basardim yuzunede tukurmek isterdim yakinlardaysa o an.
Empati kurmuş olsaydınız suan bu kadar takip BDV ye bunu yazıyor olmazdiniz umursamadiniz bile ...Empati kurmadigimi nereden biliyosunuz peki
Ama ben anlattiklarina gore yaziyorum guzelim.ama olayi tam bilmiyosunuzki tanisaniz beni boyle yazmazdiniz
Ben bir tık ileri götürüp hooşşşştt derdim.Hööööst! Derdim
tabiki adama sevmeye devam et demedim yani ertesi gun soyledi gercekleri bende ona ahlaksiz oldugunu soyledim oda israrla bosanicam esim bakimsiz iste oyle boyle yasi sorun edersen bisey olmaz aileni ben ikna ederim diyo hala gerizekali ya hic vicdanin yokmu senin evde karin seni bekliyoken soylediklerine bak bi dedimAma ben anlattiklarina gore yaziyorum guzelim.
Sen ne tepki verdin diye soruyoruz. Sen verdigim tepkiyi yazmiyorsun ki, gelip benden etkilendi pislik diyorsun.
Ben yunusak ve sert tepki vermedigini yazarken. Ona yuz verdigini yada onun teklifini kabullenecegini ima etmedim. Tepkinizin sert olmadigini soyledim
Hatta ilk yorumumda sorular sordum on yargili ve yanlış yorum yapmamak icin. Ama diger cevaplariniz ve bana verdiginiz cevapta sorumun cevabini bulamadim.
Verdiginiz tepkiyi de yazmadiginizdan sert teki vermediginizi dusundum dogal olarak.
tanisalim diyen degilde merak iste benimki adamin evli oldugunu bilsem asla konusmazdimEvlisini bekarını bilmem de sen öyle her tanışalım diyenle buluşursan işin zor. Ateşle oynuyosun dikkat et. Sapığı var katili var.
asil sen gec ve cik konudan seninle tartismicam tartisirsam cevap bile veremezsinEmpati kurmuş olsaydınız suan bu kadar takip BDV ye bunu yazıyor olmazdiniz umursamadiniz bile ...
Ya o kadının yerinde sen olsaydın..
Bu kadar ahlaksız bir adamı takmaya değmez ...
Kaldı ki konu açıp millete anlatım ..
Geç bunları ...
Her
tanisalim diyen degilde merak iste benimki adamin evli oldugunu bilsem asla konusmazdim
Empati kurmakla bunun ne alakasi var yazdiklarini iyice oku oyle yorum yapEmpati kurmuş olsaydınız suan bu kadar takip BDV ye bunu yazıyor olmazdiniz umursamadiniz bile ...
Ya o kadının yerinde sen olsaydın..
Bu kadar ahlaksız bir adamı takmaya değmez ...
Kaldı ki konu açıp millete anlatım ..
Geç bunları ...
Ozaman birdaha yanina gelip birsey demek istediginde hic dinleme. Hizli hizli yürü. Pesinden yururse israr ederse bas okkali bi osmanli tokati sonra tehtit et... aklina ne gelirse soyle ama yuksek sesle sert bir tavirla adam nekadar kararli olduğunu anlasin. Cevredkiler duyacak sekilde konus ki utanir belki. Utanmasada rezil oldum der susar gider .tabiki adama sevmeye devam et demedim yani ertesi gun soyledi gercekleri bende ona ahlaksiz oldugunu soyledim oda israrla bosanicam esim bakimsiz iste oyle boyle yasi sorun edersen bisey olmaz aileni ben ikna ederim diyo hala gerizekali ya hic vicdanin yokmu senin evde karin seni bekliyoken soylediklerine bak bi dedim
Sokaktan gecen degil pesimden gelip tanismak isteyen eve kadar takip eden oydu ve siz daha once boyle tanusan birilerini duymadinizmi cokmu anormal olamazmi hayir yoldaki adama merakli degilim tabiki eger sorun buysaİyi de evli olmasa da sokaktan geçen adamla neden buluşuyosun?
Kaç yaşındasın ki
bu sorunu bide buraya danismak istedim zaten tepkim belli ya kac gundur cildiriyorum resmen adam beni kandirdi ayrica bide kaciririm bisey yapamazsin diyo bana seni gebertirim sonra gider neyse cekerim dicem ona bide ne diyo biliyomusun kanunen boyle biriyle evlenebilirsin diyo piskinOzaman birdaha yanina gelip birsey demek istediginde hic dinleme. Hizli hizli yürü. Pesinden yururse israr ederse bas okkali bi osmanli tokati sonra tehtit et... aklina ne gelirse soyle ama yuksek sesle sert bir tavirla adam nekadar kararli olduğunu anlasin. Cevredkiler duyacak sekilde konus ki utanir belki. Utanmasada rezil oldum der susar gider .
Sen bilirsin yinede...
Sokaktan gecen degil pesimden gelip tanismak isteyen eve kadar takip eden oydu ve siz daha once boyle tanusan birilerini duymadinizmi cokmu anormal olamazmi hayir yoldaki adama merakli degilim tabiki eger sorun buysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?