- 10 Şubat 2013
- 1.170
- 468
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana olsan sevgisine,saygisina,kasi gozu oynuyomu ona baktim
Bana olsan sevgisine,saygisina,kasi gozu oynuyomu ona baktimhicbisey icin pisman degilim ama biraz daha az daginik olsa daha iyi olur
![]()
Tecrübeli arkadaşlar anlatsın bize. Evlenmeye karar verirken eşinizin hangi özelliklerine dikkat ettiniz? Evlendikten sonra keşke şuna da dikkat etseymişim dediğiniz neler oldu? Şimdi geçmişe dönebilsem kesinlikle şu özellikleri arardım diyeceğiniz neler var?
Bana değer veriyor mu?
Bana ne kadar değer veriyor?
Bu ikisine dikkat ettim :)
Hayatındaki herkesten ve kendinden daha çok önemsediği için de evlendim.
Ama geçmişe dönebilsem sigarayı bıraktığına emin olmadan sevgili bile olmazdım kendisiyle.
Bende gormezden gelmeye calisiyorum
Tecrübeli arkadaşlar anlatsın bize. Evlenmeye karar verirken eşinizin hangi özelliklerine dikkat ettiniz? Evlendikten sonra keşke şuna da dikkat etseymişim dediğiniz neler oldu? Şimdi geçmişe dönebilsem kesinlikle şu özellikleri arardım diyeceğiniz neler var?
Bana olan saygısından ilgisinden sevgisinden dolayı evlendim. Özellikle dikkat ettim başka kadınlara bakıp bakmadığını valla bakmıyor. Ama geçmişe dönebilsem hergün etli yemek yapamam sebze yersen evlenirim derdim
![]()
Hahahahah etli yemek yapmak zor mu yaa? Ne ince detaylar varmış meğer:)
Zor değil ama sebze seven biri olarak bıktırıyor insanı. Mevsiminde sebze tüketmek varken ette neymiş![]()
benim için en önemli şey huzur, hayat boyu huzur aradım ve eşimde buldum, merhametli, sadık, gaza gelmeyen, zekada bana bin basan, mantıklı, güvenilir, evcimen, saygılı, empati gücü yüksek, sorumluluk sahibi, hırslı...şu da olmasaydı dediğim bi huyu yok desem bilmem ki ukalalık mı olur, Allah acısını göstermesin...