EVLİ YA DA BEKAR ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

neonpink158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
13
11
3
36
Öncelikle merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için üye olup hemen soru sormak istedim.ben çooooook yalnızım şu dereceye geldim her gece herkesten gizli ağlıyorum.uzun süredir hayatımda kimse yok ve ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum hormonel olarak anne olmak istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor.etraftan görücü usulu isteyenler oluyor onlarda dengim değil arada denge olmalı diýe düşünüyorum
şimdi sorulacak soruları şimdiden cevaplayayım 27 yaşındayım insanlarla ilişkilerim mükemmel sosyal bir insanım görünüş olarak çok şükür güzelim ve aşırı bakımlıyım onun dışında biliyorsunuz artik erkekler ayakları üzerinde bir eş istiyor hayat şartları malum işimde var çok şükür kendi işimle uğraşıyorum ve maddi durumum çok çok iyi ama yok kendime göre eş yok sanırım oyle birisi yok :((( bana tavsiyeleriniz nedir

Ne tavsiye verebiliriz ki? Böyle şeyler isteyince olmuyor. Erkek milleti de evlenmek istiyorum, çocuk istiyorum diye dolanan kadınlardan çok hazzetmiyor anladığım kadarıyla. Hayata bakış açınızı değiştirseniz, ben kendimle mutluyum deseniz belki daha çok artacak şansınız.

Bu arada aşırı bakımlı kısmını anlamdım. Makyaj mı kasıt? Bazen çok makyajlı kadınlar itici gelebiliyor erkeklere.

Durumun bu kadar iyiyse bence evlenme :)

Şaka bi yana evlilik çocuk doğurmak için yapılacak bişey değil.Erkekler de kendinden üstün kadınlarla evlenmek istemiyolar genelde.Tabi ki herkes için geçerli değil ama durum bu.

Mükemmelim demedim kendimi tanıttım sadece :)

Canım bende hiç birimiz mükemmel değiliz diye yazdım , kismetiniz karşına çıktığında hiç istemediğin tip ,yada diğer özellikleri önceden zıt ama o anda sana hoş gelir bir anda dilin Lal olur evet dersin geç ama güç olmasın hayırlı kismetler

Biraz kendimizi mi begeniyoruz acaba ?
Okuyunca ben boyle bir sonuç çıkarttim.
Sanirim isin gucun güzelliğin paran var diye cok secicisin.
Ask sana ugrasa bile farkedemicek kadar kati kuralli olma.
Insanlari tanimadan direk maddi ve dis gorunus yonunden bana uygun degil deme.
Sonra hep yalniz kalirsin ya 50 yasinda cocuklu adamla evlenirsin yada cocuk yerine mahalle kedilerini beslersin.

Canım bende hiç birimiz mükemmel değiliz diye yazdım , kismetiniz karşına çıktığında hiç istemediğin tip ,yada diğer özellikleri önceden zıt ama o anda sana hoş gelir bir anda dilin Lal olur evet dersin geç ama güç olmasın hayırlı kismetler

Amin teşekkür ediyorum :)

Öncelikle merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için üye olup hemen soru sormak istedim.ben çooooook yalnızım şu dereceye geldim her gece herkesten gizli ağlıyorum.uzun süredir hayatımda kimse yok ve ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum hormonel olarak anne olmak istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor.etraftan görücü usulu isteyenler oluyor onlarda dengim değil arada denge olmalı diýe düşünüyorum
şimdi sorulacak soruları şimdiden cevaplayayım 27 yaşındayım insanlarla ilişkilerim mükemmel sosyal bir insanım görünüş olarak çok şükür güzelim ve aşırı bakımlıyım onun dışında biliyorsunuz artik erkekler ayakları üzerinde bir eş istiyor hayat şartları malum işimde var çok şükür kendi işimle uğraşıyorum ve maddi durumum çok çok iyi ama yok kendime göre eş yok sanırım oyle birisi yok :KK43:(( bana tavsiyeleriniz nedir

kendi isiniz ne bilmiyorum ama belki bir arada calistiginiz kisiler az ise ortaminizda olmuyordur, ne kadar fazla kisi olursa o kadar sans var demektir. Simdilerde bu isler araci usulu ile oluyor yani eski usul gorucu usulune donuyor bu isler. Biri birini goruyor birine yakistiriyor, tanistiriyorlar falan..

Demekki yalnız değilmişim duygularıma düşüncelerimd noktasına virgülüne tercümab olmussun tesekkür ederim. Ben de bi ara bayaa takılmıstım ama sonra bosverdim. Gez toz eğlen yaşamaya bak. Allah kaderine yazdıysa birini illakide olacak

Düşüncelerinizi belirttiğiniz için hepinize teşekkür ederim eleştiriye açığım acaba ben mi bi yerde hata yapıyorum.inanın kendimi beğenmiş biri değilim.seçicilik konusunda şimdi bana hak vericeğinizi umuyorum.etrafımdakilerin tanıştırmak istedikleri örnek veriyorum 1-2 bin kazaniyosa benim gelirim onun 4-5 katıysa ( örnek dedim sakın nyanlış anlaşilmasın:) nasıl birbirimize ayak uydurabiliriz ve bu kişilerin benimle ilk konuşmaları nedense sırf maddiyat oluyor beni yoluncak tavuk gibi göruyolar ve ben böyle insanlarla nasıl evlenirim siz evlenir misiniz.onun dışında çok yakışıklı olsun bilmem ne asla böyle isteklerim yok.yani cidden mutluluğa hasretim daha nasıl anlatayım :)

Düşüncelerinizi belirttiğiniz için hepinize teşekkür ederim eleştiriye açığım acaba ben mi bi yerde hata yapıyorum.inanın kendimi beğenmiş biri değilim.seçicilik konusunda şimdi bana hak vericeğinizi umuyorum.etrafımdakilerin tanıştırmak istedikleri örnek veriyorum 1-2 bin kazaniyosa benim gelirim onun 4-5 katıysa ( örnek dedim sakın nyanlış anlaşilmasın:) nasıl birbirimize ayak uydurabiliriz ve bu kişilerin benimle ilk konuşmaları nedense sırf maddiyat oluyor beni yoluncak tavuk gibi göruyolar ve ben böyle insanlarla nasıl evlenirim siz evlenir misiniz.onun dışında çok yakışıklı olsun bilmem ne asla böyle isteklerim yok.yani cidden mutluluğa hasretim daha nasıl anlatayım :)
hmm sende haklısın aslında amaan vardır senin de kısmetin bence çokta takmamak gerek en nihayetinde kısmet işi

Back
X