- 3 Nisan 2016
- 13
- 11
- 3
- 36
- Konu Sahibi neonpink158
Öncelikle merhaba arkadaşlar sizlerden fikir almak için üye olup hemen soru sormak istedim.ben çooooook yalnızım şu dereceye geldim her gece herkesten gizli ağlıyorum.uzun süredir hayatımda kimse yok ve ben artık evlenip yuva kurmak istiyorum hormonel olarak anne olmak istiyorum ama karşıma kimse çıkmıyor.etraftan görücü usulu isteyenler oluyor onlarda dengim değil arada denge olmalı diýe düşünüyorum
şimdi sorulacak soruları şimdiden cevaplayayım 27 yaşındayım insanlarla ilişkilerim mükemmel sosyal bir insanım görünüş olarak çok şükür güzelim ve aşırı bakımlıyım onun dışında biliyorsunuz artik erkekler ayakları üzerinde bir eş istiyor hayat şartları malum işimde var çok şükür kendi işimle uğraşıyorum ve maddi durumum çok çok iyi ama yok kendime göre eş yok sanırım oyle birisi yok
(( bana tavsiyeleriniz nedir
şimdi sorulacak soruları şimdiden cevaplayayım 27 yaşındayım insanlarla ilişkilerim mükemmel sosyal bir insanım görünüş olarak çok şükür güzelim ve aşırı bakımlıyım onun dışında biliyorsunuz artik erkekler ayakları üzerinde bir eş istiyor hayat şartları malum işimde var çok şükür kendi işimle uğraşıyorum ve maddi durumum çok çok iyi ama yok kendime göre eş yok sanırım oyle birisi yok